Wpisy 1 109 642 – 1 109 741
14 września 2012 21:59 → 14 września 2012 22:15, 100 wpisów
MSCI...zobaczymy jak będzie po pierwszym losowaniu, niektórzy nawet nie słuchaja o co chodzi z plusem, tylko od razu, jak 4zl to nie-sama dzisiaj słyszałam
tesa..musimy dzisiaj coś wygrać bo inaczej Januszka za dredy wytarmoszę
Lila
A ja w pracy głosnikow nie mam więc nie wiedząc kto jest mistrzem ceremonii puściłam się na 5 zakładów
A ja w pracy głosnikow nie mam więc nie wiedząc kto jest mistrzem ceremonii puściłam się na 5 zakładów
Szału i nie ma i raczej nie będzie. A dzisiaj pan w kolekturze w dużym supermarkecie gdzie był dość duży ruch chyba się w końcu zmęczył tłumaczeniem wszystkim z osobna na temat Lotto Plus a nawet to nie dało rezultatu. Więc w końcu przyczepił do szybki planszę z napisem NOWOŚĆ. A i tak nikt na to nie zwracał uwagi i wysyłał po staremu. Przez pół godziny tylko jedna osoba zagrał z plusem wysyłając trzy zakłady. A było naprawdę dużo osób.
senna...no niektorzy nie wiedzą w ogóle o co kaman, malo jest informacji na ten temat, dopiero w sobote jak puszcza dużego w 2 bebnach to zobaczą
ja jak puszczałem to gościu powiedział że każdemu jak mówił że na dwa losowania będzie z plusem to każdy brał
tesa
Nie szalej, bo będziesz musiała z senną podzielic się cyferkami z gwiazdki no i wygrane pójdą pa pa
Nie szalej, bo będziesz musiała z senną podzielic się cyferkami z gwiazdki no i wygrane pójdą pa pa
medea..ja mam 3/3 dokładnie 10 sztuk tez pewnie głodnemu na c*** ale niech już będa
Lila cos na wieksza ilosc skreslen wyslalas?
Ciekawe w czym do będą losować. Może jakaś nowa maszyna podobna do tego co jest np. w Jokerze?
albinlotto..nie bo łysielec losuje a on jeszcze mi nigdy nic dobrego nie wylosował
jutro jak bede puszczać to zapytam co z tym plusem, czy biorą itd.
Lila
Lila a może coś takiego :
Młode małżeństwo miało papugę, która komentowała ich wyczyny w łóżku.
Któregoś wieczora wkurzony facet wsadził łeb papugi miedzy żeberka kaloryfera. Wieczorem, gdy kładli się spać, niechcący ze stolika spadła łyżeczka od herbaty na kołdrę.
Żona mówi:
- Nie martw się, popchnij nogą.
A papuga na to:
Łeb ukręcę, ale ***a ten numer muszę zobaczyć!
Młode małżeństwo miało papugę, która komentowała ich wyczyny w łóżku.
Któregoś wieczora wkurzony facet wsadził łeb papugi miedzy żeberka kaloryfera. Wieczorem, gdy kładli się spać, niechcący ze stolika spadła łyżeczka od herbaty na kołdrę.
Żona mówi:
- Nie martw się, popchnij nogą.
A papuga na to:
Łeb ukręcę, ale ***a ten numer muszę zobaczyć!
ŁYSI GÓRĄ !!!
Lila , powaga , ten gość ma w wypożyczalni punkt i tam mało osób wie o totku , tam chodzi stała klijentela , dla tego może wszyscy brali z plusem .
Może nowe kulki dadzą ale ja bym chciał żeby Lotto było dalej losowane w tej maszynie co dotychczas.
jackwar..u mnie w kaufciu dzisiaj istne szaleństwo,wszyscy tez brali z plusem ale ja dopiero jutro
Leży baba na łóżku, a dziad cały czas chodzi w prawo i w lewo. Baba się go pyta:
- Czemu tak chodzisz w tą i z powrotem?
- Seksu mi się chce.
- No to chodź.
- No przecież ku*** chodzę.
- Czemu tak chodzisz w tą i z powrotem?
- Seksu mi się chce.
- No to chodź.
- No przecież ku*** chodzę.
Lila jutro im pokazesz
No to dla rozluźnienia przed losowaniem
- Jaką szkołę musi ukończyć polski polityk, żeby spełnic
wszystkie swoje obietnice?
- Hogwart.
- Jaką szkołę musi ukończyć polski polityk, żeby spełnic
wszystkie swoje obietnice?
- Hogwart.
Przychodzi kobieta do lekarza: panie doktorze żyję w takim stresie, że nie wyrabiam psychicznie, co robić? - Droga pani proszę kupić sobie dres i wyjechać do sanatorium tam pani odpocznie a stres minie. Po miesiącu wraca spotyka lekarza szczęśliwa woła: PANIE DOKTORZE! ANI STRESU, ANI DRESU, ANI OKRESU ANI KURDE ADRESU.......
albinlotto...tylko nie wiem jeszcze co im pokażę czy fakulettiego czy zadek albo oni mnie
Mieliśmy być drugą Japonią - od tego czasu Japonia zadłużyła się na 200% PKB. Mieliśmy być druga Irlandią - od tej obietnicy zjechali z +6 na -3% wzrostu PKB. Mieliśmy być drugą Kalifornią - ich budżet jest na skraju bankructwa. Po zapowiedzi bycia drugą Norwegią Norwegowie nerwowo przeliczają swoje zapasy gazu i ropy.
marek33
Lila...tu taka czupryna, tu taki czarny, a tu tak bardziej szatyn, w zyciu bym nie powiedziała, że to ta sama osoba
Wychodzi Jezus z IPNu:
- Cholera a ja 2000 lat myślałem że to Judasz.
- Cholera a ja 2000 lat myślałem że to Judasz.
michellex...to ta sama osoba tylko obciął kudły bo go żona tarmosiła
Widzi baba faceta z rozsuniętym rozporkiem i mówi :
- Sklep się panu otworzył...
A facet na to:
- To może chce pani porozmawiać ze sklepikarzem, hehe?
- Na razie to ja widzę magazyniera, jak śpi na worach !
- Sklep się panu otworzył...
A facet na to:
- To może chce pani porozmawiać ze sklepikarzem, hehe?
- Na razie to ja widzę magazyniera, jak śpi na worach !
no ładnie lila, ja żonę wlaśnie przywiozłem a ty mi tutaj na żywca takie rzeczy wypisujesz??!!!
prawdziwy facet z klasa ten prowadzacy !!!