Wpisy 1 109 342 – 1 109 441
14 września 2012 19:28 → 14 września 2012 20:51, 100 wpisów
Tesa.
Całkiem pewna.
Całkiem pewna.
Tesa.
A dlaczego nie typujesz w profilu?
A dlaczego nie typujesz w profilu?
Tesa.
Odpisałam Ci w księdze gości.
Odpisałam Ci w księdze gości.
Scolls.
tesa widze ze masz ten sam system co ja albo podobny co do wygranych to 280 zeta przez tyle lat to nie za wiele
Dzisiaj eurojackpot.Proszę trzymać
albo ogladaja wiadomosci
no to zapodam
www.niezaleznatelewizja.pl
no to zapodam
www.niezaleznatelewizja.pl
Scolls.
Nie,jak byłam w Niemczech to puściłam na 8 tygodni.
Nie,jak byłam w Niemczech to puściłam na 8 tygodni.
Teraz spacerek z pieskiem.
może , choć od trafienia bonusa to kulki robią chyba nas w balona
scolls , jak będzie 10/10 to odwiedzę Cię jeszcze nie byłem tak daleko
Multusiowa ferajno witam wieczorkiem
scolls
jackwar
emerytka
tesa
zelus
trisetum
scolls
jackwar
emerytka
tesa
zelus
trisetum
scolls
No i trzeba się do niej stosować Dzisiaj zrobiłam po raz drugi błąd grając o 14. Bo pierwsze księżyc zmieniał dzisiaj o 10.30 położenie czyli były cztery znaki z fartem a poza tym puściłam zakład dokładnie w czasie trwania pustego kursu księżyca, co mi umknęło. No i klapa
No i trzeba się do niej stosować Dzisiaj zrobiłam po raz drugi błąd grając o 14. Bo pierwsze księżyc zmieniał dzisiaj o 10.30 położenie czyli były cztery znaki z fartem a poza tym puściłam zakład dokładnie w czasie trwania pustego kursu księżyca, co mi umknęło. No i klapa
właśnie wróciłem , puściłem się za 48 zeta , w tym dwa lotto z plusem z maszyny
medea76 ja mysle ze jeszcze kilka tygodni i rozpracujesz system grania na znaki i ksiezyc
apropo ksiezyca zapraszam na
www.niezaleznatelewizja.pl jest akurat film na temat ksiezyca
www.niezaleznatelewizja.pl jest akurat film na temat ksiezyca
Medea , fajną masz taktykę ale ja mam taką że patrze na pogodę i chmurki oraz na samoloty krążące nad warszawą , im więcej ich jednocześnie widzę tym lepiej a najlepiej jak jeszcze do tego lądują jak jest ich powyżej 6 szt to już jest dobrze
dziś niestety nie przewiduję dużych wygranych
dziś niestety nie przewiduję dużych wygranych
MrPaweł
scolls
lub będziecie musieli zrobić ściepę na paczkę dla mnie do Złotoryi ( dla ludzie spoza moich okolic odpowiednik Tworek)
scolls
lub będziecie musieli zrobić ściepę na paczkę dla mnie do Złotoryi ( dla ludzie spoza moich okolic odpowiednik Tworek)
jackwar
Według mojej metody wychodzi na to, że dzień też nie jest szczególny, ale liczę, że odkuję się w poniedziałek
Według mojej metody wychodzi na to, że dzień też nie jest szczególny, ale liczę, że odkuję się w poniedziałek
JAKBY KTO JESZCZE NIE WIEDZIAŁ TO PONIEDZIAŁEK 17 WRZEŚNIA TO SUPER SZCZĘŚLIWY DZIEŃ SZCZEGÓLNIE NA GRY LOSOWE
No i przy okazji księżyc w Wadze czyli Bliźnięta rządzą
No i przy okazji księżyc w Wadze czyli Bliźnięta rządzą
madea mam gwiazdkęchyba podam ci w końcu date ur tylko jak bez wszystkich babunia tesa
medea jestes bliźniak majowy czy czerwcowy?
witam wszystkich serdecznie
witam wszystkich serdecznie
medea moja data urodzenia ma coś do rzeczy jakie liczby wysłac?
jackwar
Tylko proszę prażoną jeśli łaska
MrPaweł
Niestety w dniu dzisiejszym księżyc zmienia położenie a to oznacza, że jest aż cztery znaki mogące liczyć na szczęście. Teoretycznie, bo mamy do czynienia także z pustym kursem księżyca w czasie którego pech prześladuje właściwie we wszystkich dziedzinach życia. W poprzednich takich dniach było tak, ze padały liczby po jednej, dwie liczby z wytypowanych dla wszystkich "szczęśliwych znaków"
gaja
Czerwcowy
Tylko proszę prażoną jeśli łaska
MrPaweł
Niestety w dniu dzisiejszym księżyc zmienia położenie a to oznacza, że jest aż cztery znaki mogące liczyć na szczęście. Teoretycznie, bo mamy do czynienia także z pustym kursem księżyca w czasie którego pech prześladuje właściwie we wszystkich dziedzinach życia. W poprzednich takich dniach było tak, ze padały liczby po jednej, dwie liczby z wytypowanych dla wszystkich "szczęśliwych znaków"
gaja
Czerwcowy
Mr Paweł
Ano wyliczam ludziom numerologicznie zestawy liczb do grania z daty i imienia. Islandorce wymodziłam coś takiego, że jakby zaufała intuicji to 6/10 by miała. Poza tym można ustalić taki stały zestaw do gier losowych
Ano wyliczam ludziom numerologicznie zestawy liczb do grania z daty i imienia. Islandorce wymodziłam coś takiego, że jakby zaufała intuicji to 6/10 by miała. Poza tym można ustalić taki stały zestaw do gier losowych
Przychodzi baba do ginekologa na rutynowe badania:
- Oj, widzę nadżerkę...
- Kurde, mówiłam, że ma ino polizać, a on zaraz nadżarł.
- Oj, widzę nadżerkę...
- Kurde, mówiłam, że ma ino polizać, a on zaraz nadżarł.
medea76 jak możesz podaj szczęśliwe liczby dla mojej córci ...Zuzia 10.03.2009
Miłośników metod typowania, o których się nie śniło filozofom informuje, że na moim profilu rozpiska przyszłego tygodnia pod kątem numerologii (wibracje dnia), księżyca (plan gry dla znaków) oraz zestaw jeszcze cieplutkich szczęśliwych trójek dla znaków zodiaku astrologa z Gwiazdy Mówią. Jakby ktoś chciał z tych ostatnich skorzystać to przypominam by brać pod uwagę także odwrotności, sumy, wyniki odejmowania i mnożenia przez siebie tych liczb.
MrPaweł
Oczywiście tylko podaj mi datę. Jak rozumiem Paweł to twoje imię a nie po prostu nick
Oczywiście tylko podaj mi datę. Jak rozumiem Paweł to twoje imię a nie po prostu nick
mala , ty córcie nie wciągaj do hazardu , jeszcze nie pełnoletnią
------
--------------------------
--------------------------
Paweł.. .
---------------------
---------------------
scolls
medea76
Jackwar.. .
---------------------
---------------------
Wędrowca netowy
Paweł lepiej niech napisze nr. telefonu i będzie miała urwanie głowy z dzwoniącymi
jackwar
Medea.. .
----------------------------
----------------------------
mala1438