Wpisy 1 108 687 – 1 108 786
14 września 2012 12:17 → 14 września 2012 12:44, 100 wpisów
krzysio774..jak chcesz cyc to zagraj sobie w RIOT zonetam wojskowa ma cyc taki że ho ho i jeszcze ho tylko węża mocno trzymaj
wczoraj zainwestowane 70 a wygrane 6 złoty
czysty zysk{ {zlazona}}
czysty zysk{ {zlazona}}
lila..nie trzeba..
wiesiu..ja też mam ostatnio same oboki,no karwa nie wiem co się dzieje
krzysiu
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
lila, w grupie stanąłem, jak jęzor w zimie przy klamce od furtki
krzysio744...jak nie trzeba to nie trzeba ale weź się jeszcze zastanów może jednak?
medea
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
wiesiu
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
możeci mi powiedzieć gdzie jest pafty?
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
medea, gdyby dzisiaj 3,18 wpadło, to 3,18 lub 18,33 powinno wejść w poniedziałek lub wtorek
wiesiek
Najgorsze, że nikt jeszcze nie wypróbował w praktyce patentu Znak Zodiaku + wibracja dnia = liczbie urodzeniowej. Czekam na taki układ i doczekać się nie mogę
Najgorsze, że nikt jeszcze nie wypróbował w praktyce patentu Znak Zodiaku + wibracja dnia = liczbie urodzeniowej. Czekam na taki układ i doczekać się nie mogę
wiesiu...a ja nie wiem czy dostał blokadęmoże ma jakieś swoje sprawy i dlatego go nie ma.
medea, ja na dzisiaj przewiduję, że dużo albo bardzo dużo liczb się powtórzy z wczoraj
kondziu..to tak jak z wami.Z wami źle a bez was jeszcze gorzej chociaż w***iata nas na maxaaaa
wiesiu
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
Najpierw to jeszcze trzeba pamiętać o typowaniu w profilu i/lub mieć czas na to
medea, właśnie w takie dni jak dziś i jutro lubią powtorki wpadać
Witam. Zakupiłem dzisiaj 1 akcje lotto plus i pani w kolektorze powiedziała że wygram napewno bo byłem pierwszy który w to zagrał.
widze ze juz trzeba mieć 400 do dziesiątki a mnie to nawet w 100 nie ma
medea
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
16 padła 3 razy
w horoskopie dla ryb jest
coś na rzeczy chyba
kondziu..mnie jak mąż zaczyna ciśnienie podnosić to pytam się go czy czasami się na browara gdzieś nie wybiera.On wtedy sobie idzie a ja się uspokajam,bo tak wojna 3 światowa gotowa
lila, u mnie browar nic nie szkodzi, ale pan laptop podnosi żonie ciśnienie
senna
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
Nie zapomniałam o Tobie tylko,że dużo cyferek wyszło na jutro to pewnie przez tego plusa :
4,5,6,8,9,10,11,12,20,14,41,44,25,23,32,35,45 przy czym 9,11 wychodzi namolnie niezależnie od metody wyliczeń więc kto wie
Natomiast dla plusa wyszło mi dla Ryb 2,10,18,29
1108745. mirnam61
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
jest około 12000 żb - jak w każdej tak gadają ? Lepiej -
a jak się sprawdzi ?
kondziu...dlaczego laptop podnosi jej ciśnienie? Co Ty tam kuźwa wyprawiasz na tym laptopie?
a jak przypadkiem kliknę w Twój profil, a tam blondyna, to wiesz....żona zazdrosna nie jest....do takich chwil
Przepraszam Państwa bardzoCzy orientuje się ktoś z tu obecnych czy są grzyby?
http://www.random.org/quick-pick/?tickets=10&lottery=6x44.0x0
maszyna losująca
maszyna losująca
ale jakby chciało popadać, to na pewno w przeciągu 3 dni wyjdą z ukrycia
kondziu..jak to nie ma?muszą być bo jutro się wybieramy zobaczyć ze znajomymi u mnie 3 dni lało
w niedzielę nów, więc od poniedziałku powinny (przy wilgoci i umiarkowanym cieple) wyłazić na maksa
kondziu...w poniedziałek to ja kuźwa będę w pracy a po niej mam wyjechane na grzyby
kondziu...u mnie padało ostrozobaczymy jutrojak nie będzie to nie będzie
lila i nie zapomnij (jeżeli oczywiście spotkać w tym lesie) małej żabki pogłaskać a potem prosto do kolektury jeszcze ze śliską łapką!!! i nie żartuję!!
kondziu...znając moje szczęście to zaskrońca na bank a żabkę wątpię,ja zawsze same zaskrońce napotykam