Wpisy 1 107 787 – 1 107 886
13 września 2012 21:20 → 13 września 2012 21:51, 100 wpisów
zastanawiam się czy ja mogę to obejść bo zależy mi na czasie i czy poradnia może mi taką opinię wydać na moją prośbę...
cytat z kalendarza:najbardziej rozpowszechnione na świecie są tlen i głupota..
(FRANK ZAPPA)
(FRANK ZAPPA)
lila nie zagaduj mnie bo znowu nie zdążę oddać typów na lotto i mini, a zdrapki czekają
dobra, już oddałem. Ostatnio nie zdążyłem, bo niby dlaczego można typować tylko do 22?
rustu
Jeśli do drugiego badania wystarczy kopia a jakiś dokument znajduje się aktach sprawy sądowej to najłatwiej zwrócić się z wnioskiem o wydanie kserokopii kart nr od ... do .... z akt sprawy sygn.akt. W naszym sądzie rejonowym załatwiają to dość szybko, ale w we Wrocku może to trochę potrwać.
Nie widzę też przeszkód prawnych by poradnia nie mogła ci wydać kopii sporządzonej przez siebie opinii w twojej sprawie jeśli na piśmie zwrócisz się z takim wnioskiem.
Najrozsądniej byłoby zrobić obie rzeczy, bo w obu przypadkach instytucjom w odróżnieniu od Ciebie się nie spieszy
Jeśli do drugiego badania wystarczy kopia a jakiś dokument znajduje się aktach sprawy sądowej to najłatwiej zwrócić się z wnioskiem o wydanie kserokopii kart nr od ... do .... z akt sprawy sygn.akt. W naszym sądzie rejonowym załatwiają to dość szybko, ale w we Wrocku może to trochę potrwać.
Nie widzę też przeszkód prawnych by poradnia nie mogła ci wydać kopii sporządzonej przez siebie opinii w twojej sprawie jeśli na piśmie zwrócisz się z takim wnioskiem.
Najrozsądniej byłoby zrobić obie rzeczy, bo w obu przypadkach instytucjom w odróżnieniu od Ciebie się nie spieszy
też oglądam michellex.Chyba sobie kupię z 60 talerzy i też zacznę pizgać ,a jak,a co
kondziu...widzę włosa w zupie lub
w drugim daniu i rzygam i więcej nie chodze do takiej restauracji tfuuuuuuuuuuuuuu
w drugim daniu i rzygam i więcej nie chodze do takiej restauracji tfuuuuuuuuuuuuuu
kondi...ja b.malo tv oglądam ale to lubiezazwyczaj to jak już ogladam filmy ale to swoje a nie tv
kondziu...gówna też wolałabym nie widzieć podczas spożywania jakiegokolwiek posiłku
kondi
zarestrowałem
w ciągu 72 godzin się okaże
głupie ankiety musiałem wypełnić
dzięki
zarestrowałem
w ciągu 72 godzin się okaże
głupie ankiety musiałem wypełnić
dzięki
.
Czyżby to o "naszej" gwiazdeczce M77 ?
http://uroda.onet.pl/moda/jak-pracuje-projektantka-gadzetow-***cznych,1,5242991,artykul.html
.
Czyżby to o "naszej" gwiazdeczce M77 ?
http://uroda.onet.pl/moda/jak-pracuje-projektantka-gadzetow-***cznych,1,5242991,artykul.html
.
Lila...ja mam talerze na zbicie te stare i brzydkie, ale i tak jak już zbije to ten ładny, bo jak mam zbić talerz którego nie używam
senna, no nic o tym nie wiedziałem. Po prostu przeczytałem na etykiecie i tyle. A każda okazjajest dobra, aby zebrać dane o klientach, co mnie normalnie wku...a
bo od tych misiów, pysiów, żabek i dziubków, zapomnę, jak własna żona ma na imię
michellex..lepiej żebyś nie łapała bo byś miała tylko same problemy
Lila, tu nie o urodę idzie a o te gadżety typu "wypasiony wibrator" ... itd.