Wpisy 1 107 587 – 1 107 686
13 września 2012 17:44 → 13 września 2012 19:40, 100 wpisów
tesa
tesa dobry nalog
medea76
dzikus
tesa widze dobry sok sie szykuje
agatkaa z czego?
agatkaa
Te liczby to nowa metoda podpowiedziana przez moją znajomą ta co mi swoje GW po przeczytaniu podrzuca Dziewczyna ma papiery profesjonalnej wróżki, bo jakąś taką dziwną szkołę policealną ukończyła :
21,47,28,49,68,52,79,76,41,61,3,75
Te liczby to nowa metoda podpowiedziana przez moją znajomą ta co mi swoje GW po przeczytaniu podrzuca Dziewczyna ma papiery profesjonalnej wróżki, bo jakąś taką dziwną szkołę policealną ukończyła :
21,47,28,49,68,52,79,76,41,61,3,75
dzikus
Data urodzenia poproszę i imię/imiona
Mogę też tą metodą jak dla agatkii, ale ona nowa jest
Data urodzenia poproszę i imię/imiona
Mogę też tą metodą jak dla agatkii, ale ona nowa jest
medeus a te GW to co???
islandorka
Mojej znajomej wróżki prasa o mało co fachowa czyli Gwiazdy Mówią
Mojej znajomej wróżki prasa o mało co fachowa czyli Gwiazdy Mówią
Ona to pożera przed południem w czwartek a potem mi podrzuca do pracy. No i w ten sposób mogę się z wami wiedzą dzielic a nam wszystkim 2,5 zł zostaje na grę, bo nie musimy gazety kupowac
dzikus
Jesteś Skorpionem więc na ten tydzień 22,34,49 a na przyszły 5,23,37 resztę zaraz wyliczę
Jesteś Skorpionem więc na ten tydzień 22,34,49 a na przyszły 5,23,37 resztę zaraz wyliczę
dzikus
No to lecimy najpierw wyliczenie z imienia i nazwiska 13,2,21,79,62,9,52,40,4,53,42,61,49,17,6,25,66,56
No to lecimy najpierw wyliczenie z imienia i nazwiska 13,2,21,79,62,9,52,40,4,53,42,61,49,17,6,25,66,56
slawek
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
slawek
Moze i drzewko, ale kto powiedział, że mi ono szczęscie przyniesie
Moze i drzewko, ale kto powiedział, że mi ono szczęscie przyniesie
dzikus
A zestaw na stałe do gier losowych wyszedł ci taki :
4,7,25,16,23,9
A zestaw na stałe do gier losowych wyszedł ci taki :
4,7,25,16,23,9
witam wszystkich
Medea mogłabys podac szczęśliwe liczby dla bliźniąt.
Medea mogłabys podac szczęśliwe liczby dla bliźniąt.
gaja
Nie ma sprawy, ale dla nas fartowny dzień to poniedziałek 17 września, który jeszcze dodatkowo jak dziś wyczytałam w ogóle ma bardzo korzystny układ planet dla gier losowych. Księżyc powinien nam być także przychylny w niedzielę i wtorek
Ale jeśli chcesz spróbowac wcześniej to do niedzieli nasze szczęsliwe liczby to 9,17,40 a w przyszłym tygodniu 10,18,31
Nie ma sprawy, ale dla nas fartowny dzień to poniedziałek 17 września, który jeszcze dodatkowo jak dziś wyczytałam w ogóle ma bardzo korzystny układ planet dla gier losowych. Księżyc powinien nam być także przychylny w niedzielę i wtorek
Ale jeśli chcesz spróbowac wcześniej to do niedzieli nasze szczęsliwe liczby to 9,17,40 a w przyszłym tygodniu 10,18,31
majwoj
trisetum
Chłopaki jak napisałam do Gai poniedziałek ma podobno sprzyjac grom losowym
trisetum
Chłopaki jak napisałam do Gai poniedziałek ma podobno sprzyjac grom losowym
gaja u mnie słonce i +25 stopni
medea a dla lwa jaki dzien szczęsliwy jest ?
medea a dla lwa jaki dzien szczęsliwy jest ?
majwoj23
trisetum
trisetum
Powinien być w Baranie, ale możesz też spróbować gdy jest w trzecim z waszej rodzinki czyli Strzelcu czyli przyszły piątek 21 września. Mniej fartowne bo dzielone z innymi znakami to czwartek i sobota.
Ważne jest to, że Lwy, Barany, Strzelce to przyjaciele Bliźniąt, Wag i Wodników a w ten fartowny poniedziałek Księżyc jest w Wadze czyli dzień szczęśliwy dla Bliźniąt i Wodników
Powinien być w Baranie, ale możesz też spróbować gdy jest w trzecim z waszej rodzinki czyli Strzelcu czyli przyszły piątek 21 września. Mniej fartowne bo dzielone z innymi znakami to czwartek i sobota.
Ważne jest to, że Lwy, Barany, Strzelce to przyjaciele Bliźniąt, Wag i Wodników a w ten fartowny poniedziałek Księżyc jest w Wadze czyli dzień szczęśliwy dla Bliźniąt i Wodników
majwoj
Ty skurczybyku jeden jak był dobry dzień dla byka i dodatkowo jeszcze piątka to akurat nie skorzystałeś No, ale może teraz się uda. Twój czas zaczyna się jutro, ale Byki ten dzień dzielą z Baranami i Strzelcami a niedzielę z Bliźniakami i Wodnikami. To znaczy, że ta sobota jest dla was. Niestety w przyszłym tygodniu fartownych dni brak
Liczby na ten tydzień to 27,44,36 a jakbyś jednak chciał spróbowac w przyszłym tygodniu to 8,19,24
Ty skurczybyku jeden jak był dobry dzień dla byka i dodatkowo jeszcze piątka to akurat nie skorzystałeś No, ale może teraz się uda. Twój czas zaczyna się jutro, ale Byki ten dzień dzielą z Baranami i Strzelcami a niedzielę z Bliźniakami i Wodnikami. To znaczy, że ta sobota jest dla was. Niestety w przyszłym tygodniu fartownych dni brak
Liczby na ten tydzień to 27,44,36 a jakbyś jednak chciał spróbowac w przyszłym tygodniu to 8,19,24
------
-----------------------------
-----------------------------
Medea.. .
-----------------
-----------------
+ 12,5 stopnia, ciśnienie 753mmHg.
--------------------------------
--------------------------------
medea76 ty chyba wróżka zostaniesz liczbowa
Wprowadzenie drugiego losowania w lotto spowodowało małe zmiany w Lotto tescie. Muszę troche poobserwować losowania.. .
-------------------------------------------
Na wtorek w Lotto - Tescie na 'Tak' było....5/25. Szósta liczba była obok. Ja typowałem 1, a oni wylosowali...2.
------------------------------------------------
-------------------------------------------
Na wtorek w Lotto - Tescie na 'Tak' było....5/25. Szósta liczba była obok. Ja typowałem 1, a oni wylosowali...2.
------------------------------------------------
majwoj23 ale losownie bedziesz ogladal?
majwoj23 czemu?
albin
A bo to ja już nie robię tu za Wernyhorę
Dla was multusie robię to z przyjemnością
A bo to ja już nie robię tu za Wernyhorę
Dla was multusie robię to z przyjemnością
medea76
majwoj23
Ciekawe liczby wylosowali w szwedzkim lotto.. .
1,3,11,16,37,43.....13,23.
---------------------------------
Oprócz liczby...16, pozostałe liczby to...liczby pierwsze... .
Liczb pierwszych w Lotto jest tylko...15.
1,3,11,16,37,43.....13,23.
---------------------------------
Oprócz liczby...16, pozostałe liczby to...liczby pierwsze... .
Liczb pierwszych w Lotto jest tylko...15.
miniwera
Miło Cię poznać. Liczby dla Wodnika w tym tygodniu czyt. do niedzieli 24,35,46 a w przyszłym 2,7,13. Szczęśliwy dzień na grę dla Ciebie i dla mnie to poniedziałek. Możemy też spróbowac w niedzielę i we wtorek, ale te dni dzielimy z innymi znakami no i doświadczenie pokazuje, że liczby wpadają po 1-2 z kilku znaków. Szczęśliwe dni znajdziesz u mnie na profilu plus numerologiczną rozpiskę tygodnia. Jak już tu wielokrotnie powtarzałam najlepiej grac nie tylko w fartowny dla swojego znaku dzień, ale także dzień o tej samej wibracji co nasza liczba urodzeniowa.
Generator numerologiczny wyrzucił dla Ciebie cyferki :
Jutro na 14 - 22/26/53/58
Jutro na 22 - 9/75/80/83 (czyli musisz wziąc pod uwagę 8,3,38,11,30)
Miło Cię poznać. Liczby dla Wodnika w tym tygodniu czyt. do niedzieli 24,35,46 a w przyszłym 2,7,13. Szczęśliwy dzień na grę dla Ciebie i dla mnie to poniedziałek. Możemy też spróbowac w niedzielę i we wtorek, ale te dni dzielimy z innymi znakami no i doświadczenie pokazuje, że liczby wpadają po 1-2 z kilku znaków. Szczęśliwe dni znajdziesz u mnie na profilu plus numerologiczną rozpiskę tygodnia. Jak już tu wielokrotnie powtarzałam najlepiej grac nie tylko w fartowny dla swojego znaku dzień, ale także dzień o tej samej wibracji co nasza liczba urodzeniowa.
Generator numerologiczny wyrzucił dla Ciebie cyferki :
Jutro na 14 - 22/26/53/58
Jutro na 22 - 9/75/80/83 (czyli musisz wziąc pod uwagę 8,3,38,11,30)
moja liczba urodzeniowa to 8
czyli moge grac kazdego 8 ? czy 18 i 28?
czyli moge grac kazdego 8 ? czy 18 i 28?
majwoj
Moja znajoma ta wróżka dzisiaj podsunęła mi nowa metodę do dalszych eksperymentów nad nieznanym w grach losowych. Według niej w najbliższym czasie fartowne dla ciebie liczby to : 28,4,14,49,13,6,9,69,32,42,77,41,19,22
Moja znajoma ta wróżka dzisiaj podsunęła mi nowa metodę do dalszych eksperymentów nad nieznanym w grach losowych. Według niej w najbliższym czasie fartowne dla ciebie liczby to : 28,4,14,49,13,6,9,69,32,42,77,41,19,22
bedzie powodz