Wpisy 1 107 087 – 1 107 186
13 września 2012 11:32 → 13 września 2012 12:46, 100 wpisów
kondi
A najfajniejsze jest to, że jak któraś z tych liczb się pojawi to możesz w ciemno obstawiać, ze w następnym losowaniu któraś z pozostałych się pojawi.
A najfajniejsze jest to, że jak któraś z tych liczb się pojawi to możesz w ciemno obstawiać, ze w następnym losowaniu któraś z pozostałych się pojawi.
no medea, czuję, że niedługo będziesz musiała podać nr konta dla tych dzielonych profitów
kondi
A że 48 lubi 50 oraz 51,55 a także 52,54 to tak powstała moja żelazna ulubiona ósemka 48,50,51,52,54,55,63,78, którą zawsze puszczam gdy mam kasę na jeden kupon no i te 5/8 dość często jest
A że 48 lubi 50 oraz 51,55 a także 52,54 to tak powstała moja żelazna ulubiona ósemka 48,50,51,52,54,55,63,78, którą zawsze puszczam gdy mam kasę na jeden kupon no i te 5/8 dość często jest
No a jak długo nie wypadają razem a dodatkowo mało 50-tek jest to lubią sobie w jednym losowaniu owe pięćdziesiątki hurtem siąść
dzisiaj może tak być,choć w mojej puli na dziś to 55,56, ale i 46/47/48
kondi
Ja się chcesz pobawić to rozpisz sobie liczby w ten sposób.
Nie mam czasu w tej chwili testować tych wszystkich piątek, ale wzięłam pierwszą czyli 1,17,33,49,65 no w ostatnich 10 losowaniach wypadło 2 x 3/5 oraz 1x4/5 czyli jak na typowanie w ciemno całkiem nieźle
Ja się chcesz pobawić to rozpisz sobie liczby w ten sposób.
Nie mam czasu w tej chwili testować tych wszystkich piątek, ale wzięłam pierwszą czyli 1,17,33,49,65 no w ostatnich 10 losowaniach wypadło 2 x 3/5 oraz 1x4/5 czyli jak na typowanie w ciemno całkiem nieźle
spocio medea, ja i tak dzisiaj nadszarpnąłem zbyt dużo Twojego czasu
kondi
Mi się fajnie pracuje na pismem procesowym jak mogę się na chwilę lub nawet dłużej oderwać. Od zawsze miałam i mam taki styl pracy.
Mi się fajnie pracuje na pismem procesowym jak mogę się na chwilę lub nawet dłużej oderwać. Od zawsze miałam i mam taki styl pracy.
medea, z moich wyliczeń wynika, że dzisiaj mogą paść: 3,18/18,33/48,63/64,79
Lila .Dawaj na NIE ,będę wykreslać z moich kuponów
co wyjaśnia? Nic nie wyjaśniajestem taka jak byłam zawsze a nigdy nie zbujnicowałam
Jakbyście zbierali komandę to ja sie zgłaszam na jej papugę. W bonusie mogę robić za sekretarza i skarbnika
kondziu...ja zawsze piszę aż do znudzenia że,kilka może z nich wskoczyć,przecież nie jestem jasnowidzem.Nawet jak kilka z nich wskoczy to ja nie biorę w ogóle pod uwagę tych na nie
Dzięki ale chodzi za mną dziś taka trójka 39,40,41
tczewianka...40 może wskoczy ale dla mnie była niepewna i dałam ją na nie.Wybór należy do Ciebie.
agatko...heja nie wiem co wskoczymoże 22 a może 26,28 a może 32.Nie mam pojęcia
Lila
kondziu...w jakim sensie nie będzie taki sam?Co dziennie jest inaczej,jakby dzień był taki sam jak poprzedni to nuda w c***
kondi a wiesz dlaczego nie ma fotki, bosmy nie saspiewal'nie bedziemy jedli ani popijali bo sie panstwo mlodzi nie pocalowali'
jak ostatnio oglądałem zdjecia to doszedłem do wniosku, że już niezbyt często będę to robił....
kondziu...dlaczego doszedłeś do takiego wniosku że,fotek nie będziesz oglądał?
jak wreszcie wyszedłem z przymierzalni to sprzedawczyni, jak i zonie nogi się zatrzęsły - więc nie pytałem juz nawet "no i jak?"
dla mnie to był kondziu koszmar chodzenie po tych wszystkich sklepach,na trzeźwo normalnie było to nie do przyjęcia
znam to lila. Ja do dzisiaj obrączkę noszę nie na tym palcu, bo nie dało rady zmniejszyć
kondziu...a ja miałam przez chwilę obrączkofobię ,nawet to że w śtodku piknie wygrawerowana jakoś mnie nie zachęcało do jej noszenia no ale jakoś przyzwyczaiłam się
ja jak zdejmuję do jakiejś cięższej roboty w domu i potem zapominam założyć (co najczęściej zauważam w kościele), to potem żona mnie opitala, bo nie może mnie namierzyć
chyba Cię Bóg opuściłza mało mnie znasz nigdy nie byłam i nigdy nie będę nie ma takiej opcji
Moja mam po 37 latach małżeństwa nosi obrączkę na okrągło bo musi. Jak ostatnio ściągnęła to potem nie dało rady wcisnąć. Oficjalnie mojej mamie spuchły palce nieoficjalnie konieczna była dieta
Słuchajcie już któryś z wielkich myślicieli powiedział, że my mężczyźni rządzimy światem a nami kobiety
agatko..ja jak szyją zakręcę to ta druga głowa tak chodzi że ho ho jak w zegarku Szwajcarskim
kondi
Wiesz tak siedzę sobie i myślę patrząc na świat, że chyba czas na wymianę kadry zarządzającej
Wiesz tak siedzę sobie i myślę patrząc na świat, że chyba czas na wymianę kadry zarządzającej
kondziu...mąż tu kiedyś bywał ale mu się odechciało ze względu na pewne osoby a poza tym nie ma teraz czasu
medea, a ja jak sobie tak na świat patrzę, to uważam, że do 30-ki światem powinny rządzić kobity, a po 30-ce faceci...
kondziu...taaa i byście wszystko co najlepsze przejęli ,chyba by wam się w główkach popintoliło
no wlaśnie lila twierdzę, że do 30-ki buje facetom ale po 40-ce częściej kobitom
tak więc na razie to ja częściej ustępuję żonie, ale...już niedługo
teraz nam sie fanie rozmawia oby tak dalej byla przyjazna
atmosfera
atmosfera