Wpisy 1 106 893 – 1 106 992
13 września 2012 09:11 → 13 września 2012 10:07, 100 wpisów
5/9
medeus dzieki !!! gram dalej musi być więcej...
agatkaa
Grzyby to według sennika dla graczy 55 (zbieranie) i 80 (jedzenie ich). Czyli 55,80,5,8,30
Grzyby to według sennika dla graczy 55 (zbieranie) i 80 (jedzenie ich). Czyli 55,80,5,8,30
Agatka.. .
Z Twojego snu prawdopodobnie powinna byc liczba...35.
--------------------------------
Ale to jest tylko...wróżba.. .
Z Twojego snu prawdopodobnie powinna byc liczba...35.
--------------------------------
Ale to jest tylko...wróżba.. .
medeus ja tak nigdy nie mówiłam jak widzisz wręcz ci zaufałam i polecam innym..
Jasny gwint jak bym mial poslac wszystkie te typy to 50 dych nie moje
medeus podałas mi 6 liczb stałych ale ja nie gram na 6 i nie wiem co dołożyc chyba "3", tak na prawde to potrzebna mi 9...
Medea.. .
---------------------
---------------------
Gdyby jednak -to
islandorka
Masz jeszcze swoje cyfry z imion oraz sumę daty urodzenia może to jest pomysł
senna
Chłopie ty mnie nie strasz bo mi się przewody prekognicyjne poprzelają i już nic nie "wywróżę"
Masz jeszcze swoje cyfry z imion oraz sumę daty urodzenia może to jest pomysł
senna
Chłopie ty mnie nie strasz bo mi się przewody prekognicyjne poprzelają i już nic nie "wywróżę"
islandorka
Uważaj to są stałe numerki a jeden człowiek nie może stale wygrywać więc nie szalej zbytnio
Uważaj to są stałe numerki a jeden człowiek nie może stale wygrywać więc nie szalej zbytnio
medeus na tamte wczoraj nie było nic... ale chyba cos dołoże... musze spadac bo starocie bedzie robił hamulce...
Uwaga na ...dzień. Dzisiaj jest...13 !!!!!!!
-----------------------------
-----------------------------
medea dzieki...będe się słuchac... runy też jakieś skleciłam ale jak znajdziesz namiary do podrzuc... zobacze czy takie same...
siem wszystkim
W.N... jesli masz ochotę to powiedz liczby z mojego snu...
śniła mi się nierzyjąca mama siedziała i robiła na drutach nic nie mówiła a ja do niej się przytulałam i ze łzami w oczach ale chyba ze szczęścia że mogę do niej się przytulić ...
W.N... jesli masz ochotę to powiedz liczby z mojego snu...
śniła mi się nierzyjąca mama siedziała i robiła na drutach nic nie mówiła a ja do niej się przytulałam i ze łzami w oczach ale chyba ze szczęścia że mogę do niej się przytulić ...
slawek
Jeśli chcesz to ci takie stałe szczęśliwe liczby wyliczę. Muszę tylko mieć imię i pełną datę urodzenia
Jeśli chcesz to ci takie stałe szczęśliwe liczby wyliczę. Muszę tylko mieć imię i pełną datę urodzenia
13 często losują...13.
----------------
----------------
boje sie gdy mi sie cos sni,kiedys mialam sen,ze moja 2-letnia
corka sie topi,na brzegu stala moja zmarla mama i lekko sie
usmiechala ja dziecku nie umialam pomoc, ten sen tlumaczylam
ze mnie przzed czyms ostrzega i tak bylo corka byla chora
miala tylko temp.przez 5 dni doktory twierdzili to choroba
dziecieca minie a ona miala sepse ale madry lekarz ja uratowal
dlatego boje sie gdy mi sie cos sni
corka sie topi,na brzegu stala moja zmarla mama i lekko sie
usmiechala ja dziecku nie umialam pomoc, ten sen tlumaczylam
ze mnie przzed czyms ostrzega i tak bylo corka byla chora
miala tylko temp.przez 5 dni doktory twierdzili to choroba
dziecieca minie a ona miala sepse ale madry lekarz ja uratowal
dlatego boje sie gdy mi sie cos sni
senna
Ja się przerzuciłam na multi multi, bo wytypować 3/12 no w porywach 4/12 to jeszcze od czasu do czasu potrafię przy pomocy numerologii i innych mało naukowych. Niestety rzadko i brak mi odwagi by grać systemem przy tej cenie zakładu
Ja się przerzuciłam na multi multi, bo wytypować 3/12 no w porywach 4/12 to jeszcze od czasu do czasu potrafię przy pomocy numerologii i innych mało naukowych. Niestety rzadko i brak mi odwagi by grać systemem przy tej cenie zakładu
slawek
To zrób tak jak inni wrzuc na chwilę na profil w ksiedze gości ja spiszę a potem skasuję
To zrób tak jak inni wrzuc na chwilę na profil w ksiedze gości ja spiszę a potem skasuję
Medea.
Ale skasowane w KG.można chyba odczytać.
Ale skasowane w KG.można chyba odczytać.
Kasika.. .
Liczba z Twojego snu...41. /41...|...14/.
----------------------
Liczba z Twojego snu...41. /41...|...14/.
----------------------
slawek
Dane wyjściowe pobrane
emerytka 46
Ja myślałam, że skasowane to tylko ja mogę, zabiłaś mi ćwieka
wiesiek77
Nie ma sprawy tylko, że mam teraz tak dziwnie w pracy. Raz mogę tu z wami bajerzyć właściwie przez cały dzień czekając na polecenia szefowej lub klientów a raz muszę znikać i to nagle bo jest pilna robota
Dane wyjściowe pobrane
emerytka 46
Ja myślałam, że skasowane to tylko ja mogę, zabiłaś mi ćwieka
wiesiek77
Nie ma sprawy tylko, że mam teraz tak dziwnie w pracy. Raz mogę tu z wami bajerzyć właściwie przez cały dzień czekając na polecenia szefowej lub klientów a raz muszę znikać i to nagle bo jest pilna robota
Medea.
Wszyscy mogą.
Wszyscy mogą.
emerytka
O kurczę. No to mam problem
wiesiek
Nie bój żaby za chwilę tylko najpierw sławek
O kurczę. No to mam problem
wiesiek
Nie bój żaby za chwilę tylko najpierw sławek
Ciekawe czy sie da obliczyc numery dla kogos kto jest w "czepku urodzony"
slawek
Twoje stałe liczby z daty i imienia wyliczone numerologicznie to 6,17,24,29
Do gier liczbowych stały zestaw to 8/4/20/2/26/9
no i trzy zestawy alternatywne :
8/17/26/35/44/53
4/13/22/31/40/49/58
2/11/20/29/38/47/56
Jesteś numerologiczną dwójką. Warto więc grać w dni gdy dzień ma taką wibrację czyli jego data zsumowana i sprowadzona do jednej liczby da 2. Jak ci się nie chce liczyć to u mnie w profilu zazwyczaj jest rozpiska na cały bieżący tydzień
Aby przyciągnąć szczęście ( w końcu nic nie tracisz) zagraj w dzień z korzystnym położeniem księżyca oraz wibracją 2. No bardziej już sobie nie można pomóc
Twoje stałe liczby z daty i imienia wyliczone numerologicznie to 6,17,24,29
Do gier liczbowych stały zestaw to 8/4/20/2/26/9
no i trzy zestawy alternatywne :
8/17/26/35/44/53
4/13/22/31/40/49/58
2/11/20/29/38/47/56
Jesteś numerologiczną dwójką. Warto więc grać w dni gdy dzień ma taką wibrację czyli jego data zsumowana i sprowadzona do jednej liczby da 2. Jak ci się nie chce liczyć to u mnie w profilu zazwyczaj jest rozpiska na cały bieżący tydzień
Aby przyciągnąć szczęście ( w końcu nic nie tracisz) zagraj w dzień z korzystnym położeniem księżyca oraz wibracją 2. No bardziej już sobie nie można pomóc
medea, muszę przyznać, że w moim przypadku 3/4 przypadków strona lottoastrologiczna działa pod wpisywane "czary-mary"
medea bardzo Ci dziekuje!!! Cos sprobuje z tego posylac,a noz trafieJeszcze raz dzieki
kondi
Przecież gdyby to działało w 100 % to gry przestałyby mieć sens. Mi za to jak gram z losem w durnia i wysyłam liczby dla właściwego z uwagi na dzień znaku zodiaku to szału może nie ma, ale zwrot stawki plus coś na dalsze granie zazwyczaj jest
Przecież gdyby to działało w 100 % to gry przestałyby mieć sens. Mi za to jak gram z losem w durnia i wysyłam liczby dla właściwego z uwagi na dzień znaku zodiaku to szału może nie ma, ale zwrot stawki plus coś na dalsze granie zazwyczaj jest
wiesiek
No to teraz dla ciebie. Liczby szczęśliwe z imienia i daty urodzenia to 14,24,38,36,29
Stały zestaw do gier losowych to 9,6,20,2,31,18
alternatywne :
9,18,27,36,45,54
6,15,24,33,42,51
2,11,20,29,38,47,56
4,13,22,31,40,49,58
Jesteś urodzeniową 11 czyli liczbą mistrzowską więc liczby będące jej wielokrotnością powinny ci sprzyjać czyli 22,33,44,55,66,77 oraz te krórych suma daje 11. Niestety nie wszyscy numerolodzy traktują ją jako osobną liczbę więc twoim szczęśliwym dniem jest taki o wibracji 2. Najbliższy to sobota
No to teraz dla ciebie. Liczby szczęśliwe z imienia i daty urodzenia to 14,24,38,36,29
Stały zestaw do gier losowych to 9,6,20,2,31,18
alternatywne :
9,18,27,36,45,54
6,15,24,33,42,51
2,11,20,29,38,47,56
4,13,22,31,40,49,58
Jesteś urodzeniową 11 czyli liczbą mistrzowską więc liczby będące jej wielokrotnością powinny ci sprzyjać czyli 22,33,44,55,66,77 oraz te krórych suma daje 11. Niestety nie wszyscy numerolodzy traktują ją jako osobną liczbę więc twoim szczęśliwym dniem jest taki o wibracji 2. Najbliższy to sobota
wiesiek wychodzi na to ,ze bedziemy sie musiec dzielic kumulacja