Wpisy 1 106 460 – 1 106 559
12 września 2012 22:07 → 12 września 2012 22:21, 100 wpisów
Sambiana.. .
------------------
------------------
Toja.. .
---------------
---------------
ulexxa....ja zawsze jestem wesoła,znasz mnie.Ja Ciebie też lofuniam
senna
Shockwave jak tak kozaczysz do kobiet to zapraszam do siebie jak chcesz dam ci adres i wbijaj zobacze jaki kozak netowy jestes heh
206.
marek33
5m
toja
No ja bym w tej sprawie nie była aż takim optymistą. Wczoraj jak zaczęłam go ignorować nagle zostałam zaczepiona przez dwóch użytkowników, których jak tu jestem jeszcze na chacie nie spotkałam. Oczywiście nie mam dowodu, że to nie był zbieg okoliczności,lecz co najmniej dziwny z uwagi na styl wypowiedzi tych osób
No ja bym w tej sprawie nie była aż takim optymistą. Wczoraj jak zaczęłam go ignorować nagle zostałam zaczepiona przez dwóch użytkowników, których jak tu jestem jeszcze na chacie nie spotkałam. Oczywiście nie mam dowodu, że to nie był zbieg okoliczności,lecz co najmniej dziwny z uwagi na styl wypowiedzi tych osób
lila jeszcze jedno zdjęcie w profiluulexxa,sambiana,wędruś,pasko witajcie
michellex..ja też jestem spokojna i zawsze miła ale też do czasuwiecznie uśmiechnięta ale to co pisał to już mnie w***iło
Rustu.. .
--------------------
--------------------
Lila i michallex
A co ja mam powiedziec skoro początkowo rozmawiałam z nim jak z człowiekiem a potem dałam się mu zmanipulowac ???
A co ja mam powiedziec skoro początkowo rozmawiałam z nim jak z człowiekiem a potem dałam się mu zmanipulowac ???
pasko niepochamowane emocje to się gościowi od paru dni zdarzały...
madea nie jestem optymistką w tej sprawie mam tylko pobożne życzenie
medea..każdy z nim rozmawiał jak z człowiekiem na poczatkupotem się mu w główce ***ło chyba zdeka
rustu2009
Rustu....masz cudowna coreczke
Jestes dzielnym i godnym nasladowania Tatusiem..
Jestes dzielnym i godnym nasladowania Tatusiem..
powodzenia wyslanym
387
Lila
Ja myślę, że ta osoba się wycwaniła i najpierw udaje a potem maska opada gdy zaczynamy ją traktować jako stałego bywalca i wchodzimy z nim w rozmowy
Ja myślę, że ta osoba się wycwaniła i najpierw udaje a potem maska opada gdy zaczynamy ją traktować jako stałego bywalca i wchodzimy z nim w rozmowy
512
Lila...madea...był na poczatku mile widziany i normalnie z nim rozmawialiśmy, ale sam zaczynał i ciągle prowokował
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,04,07,14,15,16,29,31,33,34,37,38,43,46,58,64,69,73,75,80
Plusem jest liczba: 34
01,04,07,14,15,16,29,31,33,34,37,38,43,46,58,64,69,73,75,80
Plusem jest liczba: 34
Pasko...to leginsy niby gacie przeca,jak modne?Poważnie? A skąd wiesz że,modne?Bo ona je ma na sobie?
613
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 04, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 06,08,30,45
Wylosowany Joker to: 04, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 06,08,30,45