Wpisy 1 106 257 – 1 106 359
12 września 2012 21:04 → 12 września 2012 21:48, 100 wpisów
to c*** nie matkanormalna matka by się nie wyrzekła swojego dziecka ,to jakaś potworzyca
rustu
No i jeszcze pewnie straszy wytoczeniem powództwa o ustalenie kontaktów, przywrócenie władzy rodzicielskiej itp. by Cię zmiękczyć doskonale wiedząc jak w polskim sądzie rodzinnym musi się nagimnastykować facet by udowodnić, ze sam sobie z dzieckiem bez jego mamusi poradzi
No i jeszcze pewnie straszy wytoczeniem powództwa o ustalenie kontaktów, przywrócenie władzy rodzicielskiej itp. by Cię zmiękczyć doskonale wiedząc jak w polskim sądzie rodzinnym musi się nagimnastykować facet by udowodnić, ze sam sobie z dzieckiem bez jego mamusi poradzi
lila przez rok próbowałem naprawić to co matka popsuła przez 14lat wkońcu decyzją sądu umieszczono córkę w ośrodku opiekuńczym bo nie dawałem rady zapanować nad jej postępowaniem ale widuję ją codziennie przez 7 miesięcy współpracując z kuratorem wychowawczyniami psycholngiem wiele się zmieniło na plus
tesa...nie mnie to oceniać,jednak nie wszyscy tak uważają ale tez mam to głęboko w poważaniu co kto o mnie myśli
rustu....na Liebknechta?Tam był taki ośrodek za Nowymm Dworem w takim ala zameczku
rustu to by ci się udało.
Wiem jakie to trudne zmierzyć się z takim wyzwaniem. Tu nie ma prostych metod i środków a najtrudniejsza jest czasem ta piekielna bezradność dorosłego dojrzałego człowieka gdy widzi jak jego dziecko marnuje sobie życie
Wiem jakie to trudne zmierzyć się z takim wyzwaniem. Tu nie ma prostych metod i środków a najtrudniejsza jest czasem ta piekielna bezradność dorosłego dojrzałego człowieka gdy widzi jak jego dziecko marnuje sobie życie
rustu dobrze ze walczysz o córke,zobaczysz ze kiedys ona to bardzo doceni
rustu....Dyrektorką tam była jeśli to ten ośrodek Zofia Gracjasz.Moja sąsiadka z Wrocka
gaja
Masz 100 %, choć pewnie czasami taki rodzic ma wszystkiego dosyć i najchętniej by się poddał.
Masz 100 %, choć pewnie czasami taki rodzic ma wszystkiego dosyć i najchętniej by się poddał.
medea a to cię zaskoczę nie nie stara się matka o przywrócenie praw i pewnie obraziła się że córka nie chce jej widzieć.lila na borowskiej a kadra jest tam super i to też dużo daje
rustu,...a na Borowskiej to nie jest przypadkiem Pogotowie opiekuńcze?
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie:
Wygrana blisko 31 000 000 trafi do 1 gracza !
Wygrana blisko 31 000 000 trafi do 1 gracza !
rustu
To świetnie, bo sytuacje z takimi pseudonawróconymi rodzicami to koszmar szczególnie jeśli dziecko ma problemy takie jak Twoja córka.
To świetnie, bo sytuacje z takimi pseudonawróconymi rodzicami to koszmar szczególnie jeśli dziecko ma problemy takie jak Twoja córka.
wreszcie chwila czasu by pobyc wsrod wspanialych pan i panow
Liliu powiedz cos do smiechu
Liliu powiedz cos do smiechu
agatkaa witaj
medea fakt jest moment zwątpienia ale jeśli kochasz swoje dziecko to argument do walki o jego dobro i tym się kieruję mam też przyjaciół którzy dali mĂ kopa do działania i wspierają w trudnych chwilach
medea fakt jest moment zwątpienia ale jeśli kochasz swoje dziecko to argument do walki o jego dobro i tym się kieruję mam też przyjaciół którzy dali mĂ kopa do działania i wspierają w trudnych chwilach
rustu
No to świetnie, ze masz takich dobrych przyjaciół przez duże P Takie chwile szybko weryfikują brutalnie kto jest przyjacielem a kto tylko znajomym
No to świetnie, ze masz takich dobrych przyjaciół przez duże P Takie chwile szybko weryfikują brutalnie kto jest przyjacielem a kto tylko znajomym
agatko..oglądam jakiś przygłupi film na Polsacie.Jeszcze nie widziałam w życiu stepujących spartan
Lila
"Poznaj moich Spartan" ? Ja ostatnio nieźle się ubawiłam na wybitnym dziele amerykańskiej kinematografii "Noc żywych kretynów"
"Poznaj moich Spartan" ? Ja ostatnio nieźle się ubawiłam na wybitnym dziele amerykańskiej kinematografii "Noc żywych kretynów"
medea...no Poznaj moich Spartanale to przygłupy i ta Paris Hilton z tym wielkim łapskiem
ja tez ogladam ten film i momentami nie wiem czy sie smiac czy płakać
lila będzie dobrze ja podobno w czepku urodzony tak moja babcia mawiała
Lila
Nikt tak jak Amerykanie nie umie kręcić sensownych parodii. Niemcy próbują i nawet popełnili całkiem niezły But Manitou, ale przyjemność oglądania zawdzięcza ten film tłumaczeniu przez gościa odpowiedzialnego za Schreka
Nikt tak jak Amerykanie nie umie kręcić sensownych parodii. Niemcy próbują i nawet popełnili całkiem niezły But Manitou, ale przyjemność oglądania zawdzięcza ten film tłumaczeniu przez gościa odpowiedzialnego za Schreka
Dziewczyny z tego typu polecam jeszcze "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" Tytuł mówi wszystko o treści
A propos sytuacji w naszym kraju znalazłam taki oto "dowcip" :
Dziś 7 na 10 Polaków żyje w stresie, a pozostałych 3 w Londynie.
Dziś 7 na 10 Polaków żyje w stresie, a pozostałych 3 w Londynie.
Lila
A to polecam "7.krasnoludków Las to za mało". Jak na kontynuację to nawet niezłe.
A to polecam "7.krasnoludków Las to za mało". Jak na kontynuację to nawet niezłe.
senna
A co powiesz o tym w kontekście wczorajszego meczu naszej reprezentacji :
Co robi Polak po tym jak polska reprezentacja wygrywa Mundial ?
Wyłącza playstation i idzie spać
A co powiesz o tym w kontekście wczorajszego meczu naszej reprezentacji :
Co robi Polak po tym jak polska reprezentacja wygrywa Mundial ?
Wyłącza playstation i idzie spać
Lila
Jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam na odstresowanie "Zack i Miri kręcą ***" ( ponieważ cenzura działa **** oznacza filmy, których nie chcemy pokazywać naszym dzieciom a które te i tak jakoś dostaną w swoje napalone łapy)
Jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam na odstresowanie "Zack i Miri kręcą ***" ( ponieważ cenzura działa **** oznacza filmy, których nie chcemy pokazywać naszym dzieciom a które te i tak jakoś dostaną w swoje napalone łapy)
biorąc pod uwagę ostatnią falę emigracji to nawet więcej niż 3,
sam byłem trochę czasu
sam byłem trochę czasu
xelom,mrowka hejlila w moim profilu zdjęcie mojej córy jej autorstwa
rustu...ładna dziewczyna Podobna do Ciebie czy do mamy? Ile ma lat? 15?
a ten c*** znowu swoje 3 grosze musi w***olić.Ty też jesteś c***owy i musimy się tu z tobą palancie męczyć tfuuu
nie pisze to ssij pale nie pisz nic w moim kierunku bo Cie keidys zabije
lilcia do mnielat 15 i 7miechów,shock tobie podobać się nie musi...