Wpisy 1 106 107 – 1 106 206
12 września 2012 19:13 → 12 września 2012 20:34, 100 wpisów
"Młody, zamożny, przystojny, wysportowany, bez nałogów poszukuje wielkiej, prawdziwej i czułej miłości.
Raz na tydzień"
Raz na tydzień"
trisetum, fajna laska to była mirella z jak rozpętałem IIwojnę św
bardzo lubie ta pania co sportowe wiadomości prowadzi na Polsacie
a swoją drogą nie oglądam prawie wcale tv- no chyba że miss i egona olsena
Pasko dlaczego bonus w MM jest ciągle 10 tys
przecież powinno być 20!
przecież powinno być 20!
trisetum ja kiedyś będę miał pukon lotto na.... papierze toaletowym
ale gdyby na tej srejtaśmie była wygrana 1 mln zł to chyba byś go nie użył
witam ponowniedrapek u mnie w tej samej kolekturze co było 1000 w złotej teraz w fioletowej xl krzyżówce 1000 ktoś drapnoł końcówka nr.022
drapek nie ja coś nie mam szczęścia do drapekw mini wolę wczoraj w profilu 4/12
w realu 3/5 trafione 10,18,28
w realu 3/5 trafione 10,18,28
pozdrowienia dla babci tesy ja rowniez mam babcie ktora rowniez lubi sobie puścić Totka
senna
U mnie na Dolnym Śląsku będzie jeszcze bardziej zimno, mokro i ponuro
U mnie na Dolnym Śląsku będzie jeszcze bardziej zimno, mokro i ponuro
babcie są super miałem dwie niestety już ich nie ma nikt nie robi już takich pyszności jak one nawet zwykłe z pozoru jedzenie smakowało lepiej,pobawiły,wysłuchały doradziły babcie to skarb
senny ja tak BaBCIA która chowa od urodzenia tak wyszło facet chciał mi córkę zamordowac dostał za próbe zab 11 lat po 5 wyszedł takie życie trzeba dalej
medea76 ja dziś liczę na łut szczęścia wkońcu czas baranków m.in.puściłem jokera 28
tesa masz rację trzeba żyć dalej tylko, że wbrew powiedzeniu czas nie goi wszystkich zmian
rustu
Baranków i Strzelców. Liczby Strzelca przyniosły mi 4/6 o 14-stej a teraz dałam szansę obu
Baranków i Strzelców. Liczby Strzelca przyniosły mi 4/6 o 14-stej a teraz dałam szansę obu
tesa
Niczym się nie przejmuj parafrazując pewna piosenkę 'czasami człowiek musi bo inaczej się udusi"
Niczym się nie przejmuj parafrazując pewna piosenkę 'czasami człowiek musi bo inaczej się udusi"