Wpisy 1 105 773 – 1 105 872
12 września 2012 13:29 → 12 września 2012 14:01, 100 wpisów
lila...no dobrze ..ty nie masz co robić cały czas nudziutka w domu
Lila
No o co ty mnie podejrzewasz Jakbym trafiła to bym znając mnie na pewno się pochwaliła
No o co ty mnie podejrzewasz Jakbym trafiła to bym znając mnie na pewno się pochwaliła
lila..ja tu moje miejsce pokoju nie palę ..tam zawsze łazzienka
wiesiek
To tak ja. I jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło by spróbować. Pewnie na całe szczęście
To tak ja. I jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło by spróbować. Pewnie na całe szczęście
a le poważnie to nigdy nie paliła
ja nie pale od 4 lat ijest mi z tym dobrze
lila ..nie rzucam ... ..jak ty nie palisz dlaczego za wscześnie poszłaś spać jak równie bobo na 8:00 godzina
wiesiu..teraz jak mi teść do domu wejdzie z fajką to wywalam na ogródNiech u siebie smrodzi w domu a nie u mnie
Lila
Ja i tak muszę się z moją szczerością trochę wystopować. Bo wczoraj w nocy nie było mi przyjemnie jak ktoś zaczął mi delikatnie mówiąc niemiłe rzeczy mówić na podstawie moich wpisów co mnie wkurza w prawie pomocy społecznej
Masz 100 % racji, że w tym kraju przyznanie sie do zgarnięcia takiej kasy to jak proszenie się o wizytę panów pozbawionych szyi
Ja i tak muszę się z moją szczerością trochę wystopować. Bo wczoraj w nocy nie było mi przyjemnie jak ktoś zaczął mi delikatnie mówiąc niemiłe rzeczy mówić na podstawie moich wpisów co mnie wkurza w prawie pomocy społecznej
Masz 100 % racji, że w tym kraju przyznanie sie do zgarnięcia takiej kasy to jak proszenie się o wizytę panów pozbawionych szyi
kondi
jesli chodzi o wzrost to raczej normalny nie wielki 182 cm
jesli chodzi o wzrost to raczej normalny nie wielki 182 cm
krzysio...a co to ma do rzeczy? Fajka jest wyznacznikiem dorosłości człowieka?
lila
u mnie w domu jeszcze nikt nie zapalił i raczej nie zapali
z całej mojej rodziny to tez tylko teściu jara
u mnie w domu jeszcze nikt nie zapalił i raczej nie zapali
z całej mojej rodziny to tez tylko teściu jara
ale o tym sza, bo zaraz Lila zacznie mi dokuczać z teczki o liliputasińskich
Lila
Nie tym razem nie, choć przyjemny nie był, to były inne osoby tylko, że podejrzanie mało dotychczas aktywne i lecące w jeden deseńm co jest o tyle dziwne, że uaktywniły się dokładnie wtedy przestałam reagowac na jego zaczepki
Nie tym razem nie, choć przyjemny nie był, to były inne osoby tylko, że podejrzanie mało dotychczas aktywne i lecące w jeden deseńm co jest o tyle dziwne, że uaktywniły się dokładnie wtedy przestałam reagowac na jego zaczepki
kondi i wiesiek
Czy musicie sypać sól na rany kogoś z metra ciętego czyli 155 w szpilkach i kapeluszu
Czy musicie sypać sól na rany kogoś z metra ciętego czyli 155 w szpilkach i kapeluszu
lila..jesteś samica teraz masz brzuszku bobo ...ty nie pal ok ..jak koniec ciąza ..ty pewnie szybko kupić w sklepie papierocha
wiesiek
No to o całe 100 mm więcej niż ja świat jest niesprawiedliwy
No to o całe 100 mm więcej niż ja świat jest niesprawiedliwy
jak Ty na czacie bajeckzi ludziom 3 po 3 gadasz to co Ty na realu musisz od***alac ...
medeus
a co będzie jak cos ugram na cyferki podane przez ciebie ile % dla ciebie???
a co będzie jak cos ugram na cyferki podane przez ciebie ile % dla ciebie???
medea...a wracając do liczb to jakie dla mnie? Rok urodzenia taki jak Twój miesiąc wrzesień dzień 17
ja po prostu na kazdym kroku Cie jade a zebys slabo przy mnie nioe wypadla zawsze dodaj "CPUN"
Taki dzis brzydki dzień ludziska nie kłóćta się, niedługo losowanko...
liluś niedługo urodzinki masz...
liluś niedługo urodzinki masz...
islandorka
To niech ci na zdrowie i konto idą Jak pisałam monetowi jeśli zakładamy, że magia działa to musimy stosować się też do zasady, że nie wolno czerpać korzyści z tego, że się komuś przy jej pomocy pomogło
To niech ci na zdrowie i konto idą Jak pisałam monetowi jeśli zakładamy, że magia działa to musimy stosować się też do zasady, że nie wolno czerpać korzyści z tego, że się komuś przy jej pomocy pomogło
medea
ostatnio kupiłam zabe z monetą przynoszącą niby kase na razie, trudno powiedziec... wypłate starocie miał niezłą za nadgodziny !!!
ostatnio kupiłam zabe z monetą przynoszącą niby kase na razie, trudno powiedziec... wypłate starocie miał niezłą za nadgodziny !!!
medea ja puszcze dopiero na wieczór bo jade do miasteczka koło 15... dam znac...
islandorka
Ta żaba to Feng Shui i musi stać w odpowiednim miejscu w domu by przynościć kasę
Ta żaba to Feng Shui i musi stać w odpowiednim miejscu w domu by przynościć kasę
islandorka
Dzisiejszy dzień to 8 więc pośpiechu nie ma a nasze dni wg księżyca też przed nami
Dzisiejszy dzień to 8 więc pośpiechu nie ma a nasze dni wg księżyca też przed nami
medea
ja kupiłam taka mniumnią do portfela
a na feng... mam budde, obraz i monety ...
ja kupiłam taka mniumnią do portfela
a na feng... mam budde, obraz i monety ...
do tej pory nic nie dawały...
budda ma byc niby w miejscu widzocznym jak się wchodzi.. monety wisiały tam gdzie powinny ale nici z tego...
u mnie całą noc lało i teraz co jakiś czas i wieje...
kondi1
Nie to zależy od stron świata oni to wyznaczają kompasem. Nie wystarczy by był to lewy róg pomieszczenia jak wejście jest po takiej stronie, że ten róg wcale nie bedzie sferą bogactwa.
Ja tam z ostrożności mam na licznikach poprzyklejane piątki a w toalecie koło spłuczki słój z ryżem i drobniakami. Jak to mawiali nasi przodkowie Panu Bogu Świeca a diabłu ogarek
Nie to zależy od stron świata oni to wyznaczają kompasem. Nie wystarczy by był to lewy róg pomieszczenia jak wejście jest po takiej stronie, że ten róg wcale nie bedzie sferą bogactwa.
Ja tam z ostrożności mam na licznikach poprzyklejane piątki a w toalecie koło spłuczki słój z ryżem i drobniakami. Jak to mawiali nasi przodkowie Panu Bogu Świeca a diabłu ogarek
medea cięzko to troche ogarnąć, mape skarbów też robiłam i wielka klapa...
islandorka
My są z północy więc może magia Wikingów. Zrobienie z run sigilu i noszenie w portfelu jest tanie i nie zaszkodzi
My są z północy więc może magia Wikingów. Zrobienie z run sigilu i noszenie w portfelu jest tanie i nie zaszkodzi
kondi
No daj spokój monety na liczniku to mają się mnożyć z jego obrotami a ryż to remedium na ucieczke kasy z wodą z spłuczki. Rolka stoi na nim
No daj spokój monety na liczniku to mają się mnożyć z jego obrotami a ryż to remedium na ucieczke kasy z wodą z spłuczki. Rolka stoi na nim
Lila
No już może zdążę :
9,18,4,13,40,8
9,18,27,36,45,54
4,13,22,31,40,49,58
Wystarczy na razie ?
No już może zdążę :
9,18,4,13,40,8
9,18,27,36,45,54
4,13,22,31,40,49,58
Wystarczy na razie ?
ja ..28 i 25 ..2/2
Monet.
A skorpiona ??
A skorpiona ??
to ja sobie trzcinę w kibelku posadzę i jakąś liścastą roślinę + 2 kije=jeden do trzymania równowagi a drugi na pajęczyny i much odganianie
kondi
Każdy ma prawo do swoich dziwactw w tym nieszkodliwych środków magicznych. Niestety o dyskusyjnych efektach. Bo kasy nie ubywa, ale też i nie przybywa. No a jak już przybędzie to zaraz coś wyskoczy. A mnie nie o to chodziło przecież
Każdy ma prawo do swoich dziwactw w tym nieszkodliwych środków magicznych. Niestety o dyskusyjnych efektach. Bo kasy nie ubywa, ale też i nie przybywa. No a jak już przybędzie to zaraz coś wyskoczy. A mnie nie o to chodziło przecież
No,to jeden ma farta.
spocio medea, ja też lubię takie magiczne fortele, ale nie w takiej ilości