Wpisy 1 105 473 – 1 105 572
12 września 2012 01:06 → 12 września 2012 09:53, 100 wpisów
chodzi mi o to, że IDE Netbeans mógłbyś sobie zbudować sam na bazie platformy Netbeans, gdybyś miał taką fantazję...
poczytaj sobie o tym... może kiedyś tam mnie zrozumiesz... jeśli chcesz, mogę ci udostępnić książkę nt. tej platformy...
oczywiscie ze tak tylko ze ta platforma nie pozwolilaby Ci szybciej tworzyc aplikacji gdyby tego IDE nie bylo
bo to dzieku IDE szybciej klepiesz okna obslugujesz zdarzenia itp a przeciz Ty napisales o szybkosci tworzenia kodu
bo to ze masz dostepna platforme i korzystasz ze zrodel to jest tak oczywiste ze o tym sie nie mowi
no oczywiście, że tak!!! przecież ani przez sekundę tego nie kwestionowałem... chodziło mi tylko o to, że platforma i IDE Netbeans w jednym pozwala mi szybciej tworzyć aplikację niż gdybym miał tworzyć od podstaw okienka, menu i całą resztę w Swingu itd... dobra, naprawdę spadam...
po to platforma istnieje zeby ludzie na nowo kola nie wynajdywali gdy nie trzeba ;p
no i trochę naokoło, ale doszliśmy do tego, co trzeba było powiedzieć na początku...
nie musisz wstać rano do pracy?
nie musisz wstać rano do pracy?
ze samych powaznych aplikacji nie da sie zbudowac tylko na bazie czystego netbeansa
no ba, oczywiście, że się nie da... ja TYLKO pisałem wtedy, że pracuję w Netbeans... co nie oznacza absolutnie nic więcej ponad to, że korzystam z tego narzędzia, bo je po prostu lubię...
ale na czacie pisze się niefajnie... już mnie oczy bolą... 3maj się
------
--------------------
Dzień dobry.. .
--------------------
Dzień dobry.. .
33 osoby jest na Multipasko.. .
--------------------
--------------------
Mała.. .
------------------------
------------------------
Dzień dobry.
Spacerek zaliczony.
Milego dnia.
Spacerek zaliczony.
Milego dnia.
Emerytka.. .
----------------------
----------------------
emercia 46 jak ostatnio wygrane???
WN
WN
Islandorka.. .
--------------------
--------------------
Islandorka.
Nie mogę narzekać
Nie mogę narzekać
robak spał, a tu takie ciekawostki byli - analizy bezpieczeństwa, zimna cipa i stosunek 69
dobrego dnia
wysokich wszystkich trafnych
wysłanych
dobrego dnia
wysokich wszystkich trafnych
wysłanych
Wędrowca
Dzisiaj lotto de.
Dzisiaj lotto de.
Robal.Witaj.
Lepiej spać.
Lepiej spać.
Robal.. .
------------------
------------------
witam lottomaniaków
wczoraj w lotto miałem 3/6 na kartce więc wynik dobry bo oprócz tego 4 x 2/6
czyli jestem 15 zł do przodu bo nawet te 3/6 nie jest warte stracenia czasu na dojście do kolektury
wczoraj w lotto miałem 3/6 na kartce więc wynik dobry bo oprócz tego 4 x 2/6
czyli jestem 15 zł do przodu bo nawet te 3/6 nie jest warte stracenia czasu na dojście do kolektury
Medea.. .
---------------------
---------------------
Medeo oferuja nasiona badz proszek ale roslin nie znalazlam
nie wiem gdzie szukac
nie wiem gdzie szukac
agatkaa
Pierwsze roślinki mojej znajomej oraz moje pochodziły od tego hodowcy http://www.e-stewia.pl/, ale nie wiem czy on nadal prowadzi taką działalność. Jakby ten adres był nieaktualny to wrzuć stewia sadzonki z tego co pamiętam zanim znalazłam tą szkółkę ogrodniczą w mojej okolicy to w necie znalazłam kilka centrów ogrodniczych i firm wysyłkowych oferujących sadzonki
Pierwsze roślinki mojej znajomej oraz moje pochodziły od tego hodowcy http://www.e-stewia.pl/, ale nie wiem czy on nadal prowadzi taką działalność. Jakby ten adres był nieaktualny to wrzuć stewia sadzonki z tego co pamiętam zanim znalazłam tą szkółkę ogrodniczą w mojej okolicy to w necie znalazłam kilka centrów ogrodniczych i firm wysyłkowych oferujących sadzonki
Pasko a do kawy się chętnie przyłączę bo u mnie ponuro jak w listopadowy wieczór i oczy się same zamykają
STewię sadzicie? Mam to, ale nie chce rosnąć. Ususzyłem trochę-słodsze niż miód
kondi
Bo to wredna roślina. Nie rośnie jak ma za sucho, ale wody też nie lubi w nadmiarze. Najważniejsza jest ziemia, musi być lekka i przepuszczalna. Dobry drenaż też się przyda. Ja stosuję ziemię do azalii i rodendronów i rośnie bardzo fajnie. Druga sprawa, że one lubią sobie w doniczce rosnąć w grupie. Byłam w szoku jak się okazało, że w większości miejsc w Polsce można ją hodować w gruncie i to z znacznie lepszym skutkiem. Niestety dowiedziałam się zbyt późno by wiedzę wykorzystać w praktyce, bo roślina niestety nie zimuje i ma bardzo kiepską mrozood***śc, więć jej okres wegetacyjny w Polsce jest bardzo krótki.
Bo to wredna roślina. Nie rośnie jak ma za sucho, ale wody też nie lubi w nadmiarze. Najważniejsza jest ziemia, musi być lekka i przepuszczalna. Dobry drenaż też się przyda. Ja stosuję ziemię do azalii i rodendronów i rośnie bardzo fajnie. Druga sprawa, że one lubią sobie w doniczce rosnąć w grupie. Byłam w szoku jak się okazało, że w większości miejsc w Polsce można ją hodować w gruncie i to z znacznie lepszym skutkiem. Niestety dowiedziałam się zbyt późno by wiedzę wykorzystać w praktyce, bo roślina niestety nie zimuje i ma bardzo kiepską mrozood***śc, więć jej okres wegetacyjny w Polsce jest bardzo krótki.
wczoraj się nie udało, zaś dziś 30zł w krzyż. xl
od dwóch losowań brak liczb z końcówką 4 i 6
ulala
niedawno wykorzystałem twoją trójkę 4,20,30- no 4 nie weszła
niedawno wykorzystałem twoją trójkę 4,20,30- no 4 nie weszła
ulala
ja takie cuś już nadałem 4,16,24,56,66- nad pewniakiem się zastanawiam- myślę o liczbie z końcówką 6
ja takie cuś już nadałem 4,16,24,56,66- nad pewniakiem się zastanawiam- myślę o liczbie z końcówką 6
ulala
no jak medea potwierdzi koniunkturę- to spodziewamy się hossy
no jak medea potwierdzi koniunkturę- to spodziewamy się hossy
Dobra, ale żeby później na mnie nie było
Dzisiaj najwięcej szczęścia powinny mieć Baranki i Strzelce najlepiej z liczbą urodzenia 8
Dzisiaj najwięcej szczęścia powinny mieć Baranki i Strzelce najlepiej z liczbą urodzenia 8
drapek wierze tylko sama sobie i intuicji mojej i mam pewien program,który mi pomaga troche
ulala
a ja jeden pukon mam z typów pewniaków/parek mp-wiczów; szkoda że wtedy nie zagrałem z+ , 30 było +, a dziś wykorzystam twoje 65
a ja jeden pukon mam z typów pewniaków/parek mp-wiczów; szkoda że wtedy nie zagrałem z+ , 30 było +, a dziś wykorzystam twoje 65
trisetum
ulala
Dla Byków hossa powinna się zaczać od piątku o 11.32 i potrwać do niedzieli. Z tym, że pierwszego dnia pobytu ksieżyca w jakimś znaku po zmianie jeśli chodzi o gry liczbowe to jak zaobserwowałam na przykładzie liczb z horoskopfree trzeba by grać na liczby wszystkich czterech znaków by trafić. Ale na debiut lotto plus powinnaś mieć szczęście
Ja też wierzę bardziej w swoją intuicję, ale dla mnie typowanie w ten sposób to po pierwsze świetna zabawa a po drugie oszczędza mi czas
ulala
Dla Byków hossa powinna się zaczać od piątku o 11.32 i potrwać do niedzieli. Z tym, że pierwszego dnia pobytu ksieżyca w jakimś znaku po zmianie jeśli chodzi o gry liczbowe to jak zaobserwowałam na przykładzie liczb z horoskopfree trzeba by grać na liczby wszystkich czterech znaków by trafić. Ale na debiut lotto plus powinnaś mieć szczęście
Ja też wierzę bardziej w swoją intuicję, ale dla mnie typowanie w ten sposób to po pierwsze świetna zabawa a po drugie oszczędza mi czas
drapek
Nie bój żaby. No to nie jest jak wszystkim powtarzam nauka ścisła. Ja jestem bliźniak a jak zakreśliłam wczoraj liczby rybek i barana to wieczorem z dwóch zakładów za 5 złotych 12 złotych było a byłoby więcej gdyby nie wredny rozsądek uznający pewną szóstkę za niemożliwą
Nie bój żaby. No to nie jest jak wszystkim powtarzam nauka ścisła. Ja jestem bliźniak a jak zakreśliłam wczoraj liczby rybek i barana to wieczorem z dwóch zakładów za 5 złotych 12 złotych było a byłoby więcej gdyby nie wredny rozsądek uznający pewną szóstkę za niemożliwą