Wpisy 11 054 – 11 153
20 stycznia 2008 14:49 → 21 stycznia 2008 19:41, 100 wpisów
Czasem można grać i 300 lat i nie trafić 6-tki w D.L ano nawet 10-tki w M.L.
co wygrany dzis musi czuc wogóle spał?a co wczoraj jak sprawdzał kupon nie wyobrazam sobie tego.
17 baniek ot tylko tyle
17 baniek ot tylko tyle
GRZECH 22, oto wyliczenie: biorąc średnio 2 losowania w tygodniu, to jest 8 losowań w miesiącu.
8x12=96 losowań w roku
96x50lat=4.800 losowań
Kombinacji w DL jest ponad 14.000.000.
Tak więc żebyś był pewny, że Twoje liczby padną w komplecie, to powinny nimi grać jeszcze Twoje wnuki, prawnuki,praprawnuki i jeszcze kilka pra...:)
Zakładając oczywiście, że grasz systematycznie na jeden zakład.
Z drugiej strony trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli przestaniesz grać, to liczby te mogą wypaść zaraz na drugi dzień(patrz wpisy 11030 i 32).
8x12=96 losowań w roku
96x50lat=4.800 losowań
Kombinacji w DL jest ponad 14.000.000.
Tak więc żebyś był pewny, że Twoje liczby padną w komplecie, to powinny nimi grać jeszcze Twoje wnuki, prawnuki,praprawnuki i jeszcze kilka pra...:)
Zakładając oczywiście, że grasz systematycznie na jeden zakład.
Z drugiej strony trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli przestaniesz grać, to liczby te mogą wypaść zaraz na drugi dzień(patrz wpisy 11030 i 32).
Czytaliście opinie pod artykułem którt jest pt.,,Szczęściarz wygrał....'' w internecie- podobno jest jakiś kurs z rachunku prawdopodobieństwa który pomaga wygrać. Prawda czy sciema?
Artykół jest na wp.pl
Uważam, ze ktos sobie robi żarty z ludzi. Jak tam ktoś napisał: jeżeli by istniał taki sposób, to ten ktoś by nim grał i wygrywał, a nie robił kursy żeby zarabiać na ludzkiej naiwności.Arachunek prawdopodobieństwa jest taki jak pisałem wyżej do Grzecha22. Utopia...
Uważam, ze ktos sobie robi żarty z ludzi. Jak tam ktoś napisał: jeżeli by istniał taki sposób, to ten ktoś by nim grał i wygrywał, a nie robił kursy żeby zarabiać na ludzkiej naiwności.Arachunek prawdopodobieństwa jest taki jak pisałem wyżej do Grzecha22. Utopia...
zaraz po losowaniu pisałem że w DL na chybił /trafił weszła mi czwórka ,pisałem też że stówka może będzie ale niestety nie.widocznie limit szczęścia już był przekroczony.ale jest za co grać dzisiaj w ML. gratulacje dla tego kogoś kto wygrał.
-1,2,5,10,13,27,28,29
-5,7,8,12,15,24,26,43
-10,17,21,27,32,50,57,61
padną co najmniej 3 liczby z przedziału 1-10;
3 z przedziału 11-20;
i to samo z przedziału 21-30;
nie załamujcie się po DL...przyjdzie czas i na nas... ;)
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim!!
-5,7,8,12,15,24,26,43
-10,17,21,27,32,50,57,61
padną co najmniej 3 liczby z przedziału 1-10;
3 z przedziału 11-20;
i to samo z przedziału 21-30;
nie załamujcie się po DL...przyjdzie czas i na nas... ;)
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim!!
3 set POLKI - poniżają ruskie bez względu na wynik całego meczu 100 lat dla ZŁOTEK
Bank został rozbity! Padło 17 017 899.80 zł. w Dużym Lotku!
Szanowni Państwo,
W sobotnim (19.01.08) losowaniu Dużego Lotka, padła jedna "6" w wysokości 17 017 899.80 zł.!
Nasz Gracz typował samodzielnie w kolekturze 8/104 w Gdyni, na terenie Oddziału TS w Gdańsku, za łączną kwotę 336 zł. (2 zakłady systemowe na 9 skreśleń).
Jest to już 552 milioner od 1996 roku. W tym roku jest to najwyższa wygrana, a druga co do wysokości od 1996 roku. Najwyższa wygrana w historii Dużego Lotka padła w Warszawie, (02.06.04).Szczęśliwą kolekturą okazała się wtedy kolektura 1/55.
Nie pozostaje nam nic innego jak pogratulować naszemu Graczowi oraz życzyć Mu pomyślności w Nowym Roku.
Wszystkich Państwa zapraszamy do kolektur w całej Polsce bo "żeby wygrać, trzeba grać"!
Szanowni Państwo,
W sobotnim (19.01.08) losowaniu Dużego Lotka, padła jedna "6" w wysokości 17 017 899.80 zł.!
Nasz Gracz typował samodzielnie w kolekturze 8/104 w Gdyni, na terenie Oddziału TS w Gdańsku, za łączną kwotę 336 zł. (2 zakłady systemowe na 9 skreśleń).
Jest to już 552 milioner od 1996 roku. W tym roku jest to najwyższa wygrana, a druga co do wysokości od 1996 roku. Najwyższa wygrana w historii Dużego Lotka padła w Warszawie, (02.06.04).Szczęśliwą kolekturą okazała się wtedy kolektura 1/55.
Nie pozostaje nam nic innego jak pogratulować naszemu Graczowi oraz życzyć Mu pomyślności w Nowym Roku.
Wszystkich Państwa zapraszamy do kolektur w całej Polsce bo "żeby wygrać, trzeba grać"!
Wszystkich graczy nie zapraszamy do kolektur w całej Polsce.ZEBY WYGRAC TRZEBA NIEGRAC
Czy to prawda,że ta wygrana padła na stacji BP Jeśli tak to tylko tam można znaleźć bankowo pieniądze.
Bank został rozbity! Padło 17 017 899.80 zł. w Dużym Lotku!
Szanowni Państwo,
Szanowni Państwo,
zwykły biedny gracz puszcz po 1 lu 2 albo 3 zakłady a taki co juz przeszło 300 złotych wydał to napewno biedny nie był
jeden zaklad sytemowy na 9 skreslen koszyuje 168 zł a on puscil dwa zaklady czyli 336 zl wudal wnioskujac bidny nie byl :)
Szanowni Państwo,
... i oby ta fortuna przyniosła mu szczęście, tego mu życzmy:) Mnie tam ostatnio dużo do szczęścia jednak nie potrzeba -wystarczy, że posłucham tej "parki" naszych południowych sąsiadów i już to jest pierwszy krok do bycia szczęśliwym:) Bo zawsze trzeba pamiętać o tym, że inni nasi sąsiedzi mają gorzej:) -Tu nie piłem do parki tych przesympatycznych sąsiadów naszych, a do zazdrości, której jak będziemy starać się wyzbyć w sobie, będziemy na pewno szczęśliwsi, nawet nie wygrywając kumulacji:) Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
http://pl.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA&feature=related
..klikając w "więcej" po prawej stronie pod "subskrybuj" ujrzymy jakże mądre tłumaczenie tej pieśni:) hahah
2 park- 47,50 i może 75,42 dziesiąteczka- 6,7,13,19,26,34,35,49,63,70
Na losowanko ML 21.01.08 sobie zatypuję tak - 4 pewniaki z +-em: 33+ lub 41+ lub 50+ lub 60+; 5-ka z powtórzeń: 25,31,56,62,76; 10-ka: 5,7,8,21,23,31,43,45,47,49 ;)
Dzis trafilem trzy liczby 5,29,77 stawka 10 a na jutro proponuje 1,48,79
3 na 3
czy orjentuje się ktoś na jakiej stronie można sprawdzić obliczenia z popszednich losowań w związku z prawdopodobieństwem temperatury liczb ponieważ niemam zadużo czasu na samodzielne obliczenia a zajmuje to naprawde sporo czasu.
siemka typy na dzis 33 41 53 i 33 41 49 53 to tyle powodzenia polam olowek przy skreslaniu nara
Dzisiaj tj. 20 stycznia został znowu pobity rekord odwiedzalności strony multipasko od czasu jej powstania. Oczywiście sprawcą jest piękna kumulacja i druga co do wartości wygrana w LOTTO w całej historii totalizatora sportowego.
Ludzie,grajcie więcej w LOTTO,wg.eurologa Witolda Orłowskiego brakuje Polsce 22 mld euro,by przygotować stadiony i infrastrukturę na M.E.EURO 2012.
OPA - statystyki google analytics zaimplementowane na tej stronie są bardzo zaawansowane i precyzyjne. Liczba unikalnych wizyt to jedno, a unikalnych odwiedzających to drugie. Widać pięknie jak na dłoni co i jak. Wykresy pokazują nawet np. jak wzrasta zainteresowanie typowaniami zbycha w DL, czy też Mavericka w ML :)
To dziwne Pasko, że nie wzrosło zainteresowanie na wykresach np. typowaniem moich trójek:) Przecież wiedzieć jakie trójki liczb nie padną też może być przydatne:) Pozdrawiam
a może dziś TSN nr 11,wg mojego ostatniego wpisu i to nie było specjalnie...
Maverick i zbych,typują do bani,Grając systematycznie na ich typy jesteście grubo do tyłu. Nie dajcie się zmanipulować
Witam .
Paramultimilioner--też mam dobre typy spod ciemnej gwiazdy--jak tu w końcu podchodzić do sprawy? Może wspak lub na opak?--no no ciekawe jak Opa podchodzi do tego?
Paramultimilioner dlaczego wczoraj zszedłeś na lewo po dwa kroki/popatrz na swoje numerki wczorajsze--ale chyba to trochę jakiś wyjątek/--kiedy zniknie to "para"--bo długa pisownia?
Może trzeba tu stosować jakiś taniec --połamaniec?--dwa w lewo dwa w prawo//o może coś Alicja tu poradzi/?
Pozdrawiam i najlepszego--la ,la ,la -już zaczynam tańczyć--he he.
Paramultimilioner--też mam dobre typy spod ciemnej gwiazdy--jak tu w końcu podchodzić do sprawy? Może wspak lub na opak?--no no ciekawe jak Opa podchodzi do tego?
Paramultimilioner dlaczego wczoraj zszedłeś na lewo po dwa kroki/popatrz na swoje numerki wczorajsze--ale chyba to trochę jakiś wyjątek/--kiedy zniknie to "para"--bo długa pisownia?
Może trzeba tu stosować jakiś taniec --połamaniec?--dwa w lewo dwa w prawo//o może coś Alicja tu poradzi/?
Pozdrawiam i najlepszego--la ,la ,la -już zaczynam tańczyć--he he.
Do wpisu 11105,Oj widzę,że dużo miliardów Polsce brakuje.Trzeba będzie chyba poszukać roboty za granicą,aby ratować organizację M.E.Może Alicja coś pomoże w tym temacie.Wszak wielu ludziom pomogła.
Pasko,czy ten rekord odwiedzin zostanie wpisany do księgi Guinessa
kto nie gra w Multi nie wygrywa,ale za to ma mniejsze długi.
11120-haha -widzę, że dowcipnisiów tu jest więcej - i dobrze, bo zwykle to Lotto robi sobie z nas jaja:) Dzięki Multicorka, też Ci życzę, żebyś został multimilionerem. Masz duże szanse, że tak się stanie w przyszłości. Mnie szczęście często bokiem omija -chyba przez wpisy moje durnowate niektóre:) Pozdrawiam i najlepszego:)
OPA wzięłam od Ciebie liczby zobaczymy o 21.55 co z tego wyjdzie więc narazie nie dziękuję.
Matycz,jak znasz dobre dowcipy to się nie wstydź,tylko wpisuj je na mini-chacie.Będzie goło ale wesoło.
Hanys nie myśl już o tym jutro milionerem możesz być Ty!czego Ci życzę.
Na dziś 9/4,6,7,13,14,34,35,37,70- plus piąteczki z typowań pozdrawiam wszystkich chatowników i tylko nie posyłąjcie moich liczb!!!
Proponuje również posłąc parke 17-26 razy stawka 10 !!!!
hanys trzeba pomyslec jakie liczby jutro poslac na DL :)
Ja juz glowkuje :D
Ja juz glowkuje :D
Nowicjuszu, troszkę się wstydzę:), ale oki -proszę zajrzeć tu:
http://www.multipasko.pl/typowania/paramultimilioner/ml/parki/
lub tu:
http://www.multipasko.pl/typowania/paramultimilioner/ml/trojki/
Niektórych rozweseliłem:)hahah. Ale powiem im żeby się tak nie cieszyli,bo forma mi powróci, pewnie razem z bocianami z Afryki, ale wróci:) Dobry dowcip Nowicjuszu?:) Pozdrawiam
(typów nie podam, żeby ich jeszcze bardziej o 22-giej nie rozśmieszyć:)
http://www.multipasko.pl/typowania/paramultimilioner/ml/parki/
lub tu:
http://www.multipasko.pl/typowania/paramultimilioner/ml/trojki/
Niektórych rozweseliłem:)hahah. Ale powiem im żeby się tak nie cieszyli,bo forma mi powróci, pewnie razem z bocianami z Afryki, ale wróci:) Dobry dowcip Nowicjuszu?:) Pozdrawiam
(typów nie podam, żeby ich jeszcze bardziej o 22-giej nie rozśmieszyć:)
Mam prośbę ,jutro jade do Piły i zajde do kolektury w której trafiłem 5 powiedzcie jaki upominek kupic kobiecie która mi ten kupon wysłała???
...albo kup jej futro z norek, bo zima ma przyjść wkrótce podobno:)
miałem taki przypadek i zrobiłem tak ponieważ to był sklep kupiłem duże opakowanie IVES ROCHE czy jakoś tam odpieczętowałem poczęstowałem panią która puściła mi kupon a następnie zostawiłem inaczej by nie wzięła
można oczywiście także przesłac prezent poprzez posłańca a jeżeli młoda to dodatkowo zaprosić szcęśliwą rekę na niezobowiązującą kolację :)
a wracając do ML.widzę 10-kę w pierwszej 30-tce co na to wróżka ???
powtarzam także pytanie czy ktoś z bywalców naszej wspaniałej stronki zna jakiegoś prawdziwego jasnowidza ? który by nam podał szczęśliwą 10-tkę przeglądając nasze typy na nasz pożytek a na pohybel lotto pozdrawiam wszystich lottomaniaków :)
klusek nie chodziło mi o cyfrę 10 ale o całą dziesiątkę w pierwszej 30-ce
3/9 padnie nic więcej a przynajmniej dzisiaj ale ja nie jestem wróżem :)