Wpisy 1 105 257 – 1 105 356
11 września 2012 23:17 → 11 września 2012 23:59, 100 wpisów
ksings
Jakbyś zobaczył co potrafią tacy biologiczni rodzice zrobić dziecku to też byś chciał ich ukatrupić
Jakbyś zobaczył co potrafią tacy biologiczni rodzice zrobić dziecku to też byś chciał ich ukatrupić
medeo masz racje tak zrobie ale ja z pestki awokado wychodowalam
rosnie ladnie w donicy
rosnie ladnie w donicy
Medea.
Bo to nowość.Ale przywiozłam sobie z de.nie był drogi.
Bo to nowość.Ale przywiozłam sobie z de.nie był drogi.
medea76
liczy się tylko Ty i twoja praca,nielubiana szefowa.resztę dopowiadasz
liczy się tylko Ty i twoja praca,nielubiana szefowa.resztę dopowiadasz
Czas na
Dobranoc.
Dobranoc.
Jak słyszę o ideologii w PCPR i widzę co dzieje się codziennie, to komentarz medea76, jest trafiony jak nocnikiem w szambo...
ja prawie w ogóle nie przywiązuję wagi do typowań innych niż dziesiątki... dlaczego twierdzisz, że najlepiej wysyłać parki?
Skoro praca ma być przyjemnością, to jaką przyjemność odczuwa pracownik społeczny gdy przeznacza na żywność pijakowi 40 złotych na miesiąc?
no bo jak mam trafic 10/10 w mm i wyciagnac z bonusem nawet pol miliona i ten sam rzad trudnosci co lotto to sie nie oplaca tak grac w mm
bogusz, ksings, shock
Wiecie co pogadajcie sobie ze sobą i ustalcie wspólne stanowisko.
Wiecie co pogadajcie sobie ze sobą i ustalcie wspólne stanowisko.
Witam ponownieAd vocem Wcześniejszej kłótni:Ja lubię Szalejącą FalęAgatkaa typuj 66
A poza tym witam zgromadzonych
shockwave, tabela wygranych mm jest tak skonstruowana, by niezależnie od ilości typowanych liczb, oczekiwana wygrana wynosiła ok. 1 zł... z tego punktu widzenia nie ma znaczenia, na ile liczb się gra...
unhappy ale nie patrzac na to polujesz na glowna wygrana tak ?
w lotto jest inaczej... ale dla przeciętnego gracza ważniejsza jest inna różnica między mm a lotto - taka, że w mm częściej padnie jakakolwiek wygrana...
Zgodnie z zasadami? Może być, szkoda tylko że "błysnęłaś" tym PCPR... po co pomagać rodzinom?
w każdą grę liczbową gra się raczej po to, by zdobyć wygraną I stopnia... ale w mm gram z przyczyn zupełnie innych... bez względu na wysokość wygranych... moim zdaniem o jedyna gra ts-a, gdzie można się bawić w typowania
unhappy
Według mnie jeśli już grac w mm to w zakładach na 3,5,8 skreśleń, bo trafienie ustalonego w tabeli minimum cyfr daje zwrot wydanych środków plus kilka groszy i to dosłownie
Według mnie jeśli już grac w mm to w zakładach na 3,5,8 skreśleń, bo trafienie ustalonego w tabeli minimum cyfr daje zwrot wydanych środków plus kilka groszy i to dosłownie
medeo, jakoś nie mogę się przemóc, by zacząć grać na mniejszą liczbę skreśleń
shockwave, bawić się w typowania oczywiście można... z praktycznie zerowym skutkiem
bo jak czlowiek zacznie grac 3/3 to sie przekona ze nawet 1/72 to slaba szansa zeby trafil a i tak zejdzie do minusa
wtedy sobie uzmyslowi ze z 4/4 5/5 6/6 jest jeszcze gorzej wiec suma sumarum kazdy bedzie chcial grac na max wygrana czyli 10/10 a z matematytcznego punktu widzenia jest to blad
ja też
ciągle nie mogę się przemóc,aby grać na mniejszą ilość kobiet
ciągle nie mogę się przemóc,aby grać na mniejszą ilość kobiet
u mnie po ok. 300 zawartych zakładach mm na 10 skreśleń stosunek wygranych do kwot wpłaconych do kasy ts-a wynosi ok. 69%... aż tak dużo do tej zabawy nie dokładam...
medeo poczytalam na temat cukier stewia jutro musze znalezc
i zamowic
i zamowic
10/10 jest prawie tak samo trudno trafic jak 6 w dl a z plusem to juz o wiele trudniej ...
agatkaa
Powinnaś być zadowolona życzę powodzenia jeśli zdecydowałaś się na roślinki a jeśli na gotowca to udanych wypieków i przetworów
Powinnaś być zadowolona życzę powodzenia jeśli zdecydowałaś się na roślinki a jeśli na gotowca to udanych wypieków i przetworów
unhappy bo w dlugiej probie o to chodzi wlasnie i dlatego zaklad kosztuje 2.50 zebys suma sumarum dolozyl do interesu
shockwave, odpowiedz mi na podstawowe pytanie: czy ty w ogóle grasz? wtedy byś zrozumiał, że dla osoby grającej liczy się nie tylko obiektywne prawdopodobieństwo wygranej, ale i pewne rzeczy niemierzalne, jak satysfakcja z wygranej niższego stopnia czy emocje związane z samodzielnym typowaniem liczb do zakładu... nie ma naprawdę sensu porównywać różnych gier tylko i wyłącznie pod jednym jedynym względem...
agatkaa
Bo zapomniałam wspomnieć, że jedna pani zdążyła już popełnić książkę kucharską na ciasta bez cukru na bazie stewii
Bo zapomniałam wspomnieć, że jedna pani zdążyła już popełnić książkę kucharską na ciasta bez cukru na bazie stewii
bo gdybym mial grac to tylko bym polowal na glowna wygrana ktora hmm na dobra sprawe mi nie jest potrzebna do szczescia
shockwave, jeśli wygrywam 69% wpłaconych przy teoretycznej szansy ok. 50%, to jeszcze nie jest najgorzej... a co będzie w długim okresie, tego nikt nie wie... na razie w moim przypadku nie ma mowy o powrocie do średniej, ale za krótko gram, by móc się na ten temat w sposób wiążący wypowiedzieć...
unhappy
To tak jak z moim graniem według znaków zodiaku itp. pomysłów. Liczę na wygraną, ale liczy się też adrenalina towarzysząca grze no i satysfakcja z wygranych nawet jeśli jest to zwrot zakład plus 1 zł
agatkaa
Nie ma za co. Też byś na to wpadła jeśli interesuje Cię zdrowa kuchnia
To tak jak z moim graniem według znaków zodiaku itp. pomysłów. Liczę na wygraną, ale liczy się też adrenalina towarzysząca grze no i satysfakcja z wygranych nawet jeśli jest to zwrot zakład plus 1 zł
agatkaa
Nie ma za co. Też byś na to wpadła jeśli interesuje Cię zdrowa kuchnia
Mykam, jutro znowu próbujemy... Dobrej nocki Wam
jak mam grac to wole grac w bardziej fair gre a nie to co serwuje lotto
Tobie daje satysfakce upolowanie 6/10 dla mnie zrobienie wlasnego tortu ;]
bogusz
agatkaa
Moimi dziwnymi metodami wyszło mi 4,46,70,71 oraz 9,12,60,77
Poza tym dawno nie było zestawu 48,50,51,55,63,78
agatkaa
Moimi dziwnymi metodami wyszło mi 4,46,70,71 oraz 9,12,60,77
Poza tym dawno nie było zestawu 48,50,51,55,63,78
shockwave... no widzisz, i taka jest z tobą rozmowa czy ty uważasz, że ja spędzam na typowaniach 24 godziny na dobę i z niczego więcej nie potrafię czerpać satysfakcji? ale to nie znaczy, że nie mogę jej czerpać i z zakładów lotto...
medeo, no właśnie o to chodzi
medeo, no właśnie o to chodzi
ja też lubię gotować, malować, grać na fortepianie, czytać książki... a nawet pracę... ale lubię również dokonywać analiz danych... to właśnie one skłoniły mnie do gry na żywo w gry liczbowe...
Dobra moze inaczej ... chodzi mi o to ze gdybym gral w mm np i typowal 10 to gdybym 7/10 by mnie emocji nie obudzilo
To są liczby dla rodzinki co to powinna miec jutro szczęscie czyli Barana i Strzelca
Dla Wodnika jeśli chcesz spróbowac to proszę :
24,35,46 wg astrologa z GW
16,40,68, 81 wg generatora z tą 81 trzeba pokombinowac bo to może byc 18,1,8,10,80
na liczby na horoskopfree jeszcze 12 minut poczekamy
Dla Wodnika jeśli chcesz spróbowac to proszę :
24,35,46 wg astrologa z GW
16,40,68, 81 wg generatora z tą 81 trzeba pokombinowac bo to może byc 18,1,8,10,80
na liczby na horoskopfree jeszcze 12 minut poczekamy
i jednego ucieszy ze ma 4/10 i ze cos wygral ale no hmmm jakbym, to okreslil ... to zbyt male wyzwanie , ja lubie duze problemy i jeszcze wieksze cele sobie stawiam
samo w sobie trafienie 7/10 to jedno... ale jeśli analizujesz przy tym sposób, w jaki do tego dochodzisz, to zaczyna to wyglądać trochę inaczej... ja zdaję sobie sprawę, że w grach losowych nie mam możliwości przeprowadzenia kontrolowanego eksperymentu... nie wiem, co by było, gdyby... ale jeśli trafiasz jakiś zestaw częściej niż w teorii powinieneś wg jednej i tej samej metody, to zaczynasz ją analizować... przy okazji dochodząc być może do innych wniosków... większość odkryć dokonała się przypadkiem
gdybym gral w mm i wygrywal tak 4/10 5/10 czy 6/10 to ta gra mnie szybko zniechecila
no wlasnie to mow od razu ze bawi Cie analizowanie , bo takie cos to i mnie rajcuje ;D
no przecież napisałem, że zacząłem grać PRZEZ (dzięki) mojej skłonności do analiz danych... a masz 

Żegnam wszystkich jeszcze nie śpiących i udaję do krainy sennych łowów
lo matko... czyli zgadzasz się ze mną, że w przypadku lotto i mini nie ma sensu zawracać sobie głowy żadnymi typowaniami, bez względu na metodę?
unhappy
Zanim zniknę chciałam ci pogratulować umiejętności analizy danych niezależnie od ich wyników w lotto. Dla mnie humanistki zawsze była to i jest czarna magia
Zanim zniknę chciałam ci pogratulować umiejętności analizy danych niezależnie od ich wyników w lotto. Dla mnie humanistki zawsze była to i jest czarna magia
medeo, ja od zawsze wolałem nauki ścisłe... co nie oznacza, że inne lekce sobie ważyłem