Wpisy 1 105 173 – 1 105 272
11 września 2012 22:51 → 11 września 2012 23:24, 100 wpisów
ja też znikam bo rano do pracy
jocia, złotarybka, toja no i snów przynoszących pomysły na dobre trafienia
Jocia
Toja
Złota rybka.
Miłych snów.
Toja
Złota rybka.
Miłych snów.
Już teraz kasjerki w tesco znikają a zastępują je maszyny:kasa samoobsługowa,w końcu ludzie staną się niepotrzebni,tylko będą roboty..
Kumulacja Lotto: 10 000 000 złotych
emerytko
medea76
medea76
Pasko kusi kumulacją
wojtas
Kogo skusi tego skusi ja sobie lotto odpuszczam a przynajmniej takie mam założenia
Kogo skusi tego skusi ja sobie lotto odpuszczam a przynajmniej takie mam założenia
medea-ja spróbuję te Lotto Plus kilka razy puścić na próbę,zobaczę,co z tego się urodzi
Hipcio.
Jeszcze na utrzymanie bałwana
Jeszcze na utrzymanie bałwana
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
wojtas
Masz racje zapomniałam, że startuje to cudo. No to się skuszę jednak w sobotę na próbę.
Masz racje zapomniałam, że startuje to cudo. No to się skuszę jednak w sobotę na próbę.
agatka
Na 100 % możesz zastąpic cukier stewią świeżą lub suszoną
Na 100 % możesz zastąpic cukier stewią świeżą lub suszoną
Hipcio.
Wtedy implanty,a wiadomo są drogie.
Wtedy implanty,a wiadomo są drogie.
bonusa multi multi ktoś obalił
medea jeśli dobrze przeczytałem masz coś wspólnego z pieczą zastępczą ja jeśli chodzi o wrocław mam dobre doświadczenia sprawę która wydawała mi się nie do załatwienia została załatwiona ze skutkiem pozytywnym
Witajcie
Shockwave, pozwól, że zapytam... Wydajesz się inteligentnym człowiekiem, więc trudno mi zrozumieć, po co wchodzisz na stronę grających w Lotto i próbujesz ich do tego zniechęcić...
Shockwave, pozwól, że zapytam... Wydajesz się inteligentnym człowiekiem, więc trudno mi zrozumieć, po co wchodzisz na stronę grających w Lotto i próbujesz ich do tego zniechęcić...
Emerytka tak łobuzy leczą tylko zeby za pieniądze,a inaczej to tylko wyrywają bez znieczulenia:
musiał paść , zobacz jak powtarzali numery przez 3 ostatnie losowania
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
agatkaa
Bo stewia dopiero się niedawno w Polsce pojawiła. Początkowo cwaniaki sprowadzali robiony z niej slodzik, który ma ceny jak cukier brzozowy lub nawet większy.
Jednak stewię można sobie hodować w domku w doniczce przez cały rok a jak masz ogródek to jak wsadzisz w maju to na jesień będziesz miała naprawdę dużo suszu
Bo stewia dopiero się niedawno w Polsce pojawiła. Początkowo cwaniaki sprowadzali robiony z niej slodzik, który ma ceny jak cukier brzozowy lub nawet większy.
Jednak stewię można sobie hodować w domku w doniczce przez cały rok a jak masz ogródek to jak wsadzisz w maju to na jesień będziesz miała naprawdę dużo suszu
Nie wiem,czy u nas stewię już można kupić.
robie wlasne analizy lotto z baz danych , czytam marne prowokacje kolka rozancowego, robie sobie audyt strony bez wzgledem bezpieczenstwa i proboje rozkminic marzycieli z tej strony
jackwar-no ostatnio naprawdę sporo powtórek było,w szczególności 9 i 1 szalały
Dopisano wygrane kaskada
pasko pewno nie wie nic o tym ale ja mu nic psuc przecie nie chce tylko tak o sie bawie gdy mam urlop i sie nudze
Dopisano wygrane mini lotto
medeae
a sok z brzozy może być?
sok z żuka to chyba inna historia?
a sok z brzozy może być?
sok z żuka to chyba inna historia?
stewia ma jeszcze jedna przewage o ktorej medea nie wspomina ... hmmm przyczyna problemow z zebami jest rafinowany cukier z burakow no i rolnictwa ktory doprowadzil do tego ze ludzie od pewnego pokolkenia w przeszlosci zaczeli miec problemy z prochnica
unhappy jak przemiele wlasne bazy to bede wiedzial bo to jednak dniami potrwa na moim kompie
Jak ja dałem pewniaka:69 to zagrali mi na nosie i padło:70tka,nie mają litości dla hipcia:
Masoni próchnicę wpuścilili do polski a w szwecji to ząbki ludzie mają zdrowe:
rustu
My w PCPR zajmujemy się trochę innymi problemami niż ośrodki pomocy. Pracujemy z dziećmi, których los nie oszczędzał i osobami niepełnosprawnymi to praca dla ludzi o odpowiednio dużej empatii, ale i silnym charakterze ( by nie zakatrupić biologicznych rodziców). Poza opisanym przeze mnie wyjątkiem ludzie generalnie nie mają powodów do narzekań. Moja szefowa kocha swoją pracę i tego wymaga od nas. Jak ktoś swojej pracy nie lubi to nie ma oporów by zaproponować mu zmianę zajęcia Przy tym i opierniczy jak zaczynamy popadać w rutynę urzędniczą. Niestety szlag nas niekiedy trafia gdy musimy stosowac prawo dziurawe jak ser i czasami mocno niesprawiedliwe
My w PCPR zajmujemy się trochę innymi problemami niż ośrodki pomocy. Pracujemy z dziećmi, których los nie oszczędzał i osobami niepełnosprawnymi to praca dla ludzi o odpowiednio dużej empatii, ale i silnym charakterze ( by nie zakatrupić biologicznych rodziców). Poza opisanym przeze mnie wyjątkiem ludzie generalnie nie mają powodów do narzekań. Moja szefowa kocha swoją pracę i tego wymaga od nas. Jak ktoś swojej pracy nie lubi to nie ma oporów by zaproponować mu zmianę zajęcia Przy tym i opierniczy jak zaczynamy popadać w rutynę urzędniczą. Niestety szlag nas niekiedy trafia gdy musimy stosowac prawo dziurawe jak ser i czasami mocno niesprawiedliwe
shockwave, obawiam się, że niewiele się z takich analiz dowiesz...
w szwecji jest zupelnie inna dieta, jest mneij dentystow, sa bardzo drodzy w uslugach i wiele osob do nich nie lazi
unhappy a masz chociaz jakis jeden swoj pomysl albo wniosek z badan jak zwiekszyc szanse w mm np na wygrana ?
Agatkaa.
Właśnie w naszych sklepach jeszcze nie widziałam stewii.
Właśnie w naszych sklepach jeszcze nie widziałam stewii.
shockwave, oczywiście, że mam i go stosuję... od niedawna co prawda, ale jednak... zajrzyj na mój profil... niestety gram tylko na 10/10 i tylko gdy bonus wynosi co najmniej 250 tys... ponieważ teraz znów mi go wyzerowali, będę miał przerwę w typowaniach (być może będę typował jedynie na sucho)
agatkaa
Jeśli mogę ci coś doradzić to postaraj się kupić roślinkę a nie nasiona (są drogie a ten gatunek to taki dziwak, że bardzo mało nasion wschodzi). Wrzuc sobie do internetu. Ja kupiłam od gościa co to od kilku hoduje to na susz i naprawdę niezłe roślinki kupiłam. Niestety mama przesadziła je do ziemi uniwersalnej i przelała no i padły. Teraz kupiłam w zwykłej szkółce ogrodniczej takie maluchy za 1,5 zł no i dałam im ziemię do rododendronów i rosną jak głupie.
Jeśli mogę ci coś doradzić to postaraj się kupić roślinkę a nie nasiona (są drogie a ten gatunek to taki dziwak, że bardzo mało nasion wschodzi). Wrzuc sobie do internetu. Ja kupiłam od gościa co to od kilku hoduje to na susz i naprawdę niezłe roślinki kupiłam. Niestety mama przesadziła je do ziemi uniwersalnej i przelała no i padły. Teraz kupiłam w zwykłej szkółce ogrodniczej takie maluchy za 1,5 zł no i dałam im ziemię do rododendronów i rosną jak głupie.
no to czemu grasz na dyche w mm a nie w lotto czy mini lotto ?
emerytko46
Jest, w formie słodzika tylko w sklepach z zdrowa żywnością i drogo jak diabli. Jeśli chodzi o susz to wspomniany przeze mnie gosc sprzedaje go jesienią po zbiorach za trochę rozsądniejszą cenę
Jest, w formie słodzika tylko w sklepach z zdrowa żywnością i drogo jak diabli. Jeśli chodzi o susz to wspomniany przeze mnie gosc sprzedaje go jesienią po zbiorach za trochę rozsądniejszą cenę
bo ten sposób nie zadziała w przypadku tych gier... wysyłam czasami lotto i mini lotto, ale wyłącznie losowe zestawy (własne, rzadko z maszyny)
ksings
Jakbyś zobaczył co potrafią tacy biologiczni rodzice zrobić dziecku to też byś chciał ich ukatrupić
Jakbyś zobaczył co potrafią tacy biologiczni rodzice zrobić dziecku to też byś chciał ich ukatrupić
medeo masz racje tak zrobie ale ja z pestki awokado wychodowalam
rosnie ladnie w donicy
rosnie ladnie w donicy
Medea.
Bo to nowość.Ale przywiozłam sobie z de.nie był drogi.
Bo to nowość.Ale przywiozłam sobie z de.nie był drogi.
medea76
liczy się tylko Ty i twoja praca,nielubiana szefowa.resztę dopowiadasz
liczy się tylko Ty i twoja praca,nielubiana szefowa.resztę dopowiadasz
Czas na
Dobranoc.
Dobranoc.
Jak słyszę o ideologii w PCPR i widzę co dzieje się codziennie, to komentarz medea76, jest trafiony jak nocnikiem w szambo...
ja prawie w ogóle nie przywiązuję wagi do typowań innych niż dziesiątki... dlaczego twierdzisz, że najlepiej wysyłać parki?
Skoro praca ma być przyjemnością, to jaką przyjemność odczuwa pracownik społeczny gdy przeznacza na żywność pijakowi 40 złotych na miesiąc?
no bo jak mam trafic 10/10 w mm i wyciagnac z bonusem nawet pol miliona i ten sam rzad trudnosci co lotto to sie nie oplaca tak grac w mm