Wpisy 1 105 129 – 1 105 228
11 września 2012 22:43 → 11 września 2012 23:05, 100 wpisów
toja
Nie namawiam do żadnych szaleństw, ale sprawdziłam na własnej skórze, że gdy pierwszy raz puściłam te liczby z generatora oraz horokopfree to było wielkie rozczarowanie i sobie odpuściłam typując tylko na sucho. No i 4/4 oraz 5/6 przeszły mi koło nosa
Nie namawiam do żadnych szaleństw, ale sprawdziłam na własnej skórze, że gdy pierwszy raz puściłam te liczby z generatora oraz horokopfree to było wielkie rozczarowanie i sobie odpuściłam typując tylko na sucho. No i 4/4 oraz 5/6 przeszły mi koło nosa
jocia jakie świetnie zobacz w rankingu jestem prawie przedostatnia
jociu-jak tam ostatnio z wygranymi,bo dawno z Tobą nie pisałem??
:to wina masonów i iluminatów,stoją za kryzysem finansowym i podwyżką w lotto:
ano
jocia
Żebym ci ja to pamiętała swoje sny . Niestety przy próbach cwiczenia świadomego śnienia zasypiam jak suseł
Żebym ci ja to pamiętała swoje sny . Niestety przy próbach cwiczenia świadomego śnienia zasypiam jak suseł
jocia tylko w śnieniu mam pewniaczki, reszty nie widzę
chyba jakiś ten sen zdefektowany
chyba jakiś ten sen zdefektowany
Deki
jocia-wojtasz może byćsuper wynik,gratulacje
:zbliza się nowy porządek swiata:kazdy zostanie zaczipowany,komputery cyborgi zastapią ludzi,a zarazki i chemiczna zywność zmniejszy populacje ludzi do 600 milionów,i wtedy tylko wyskoczy antychryst i bliski koniec swiata:
a dzisiaj moja parka wyleciała 21 i 80,ale niestety kokosów nie przyniosła
jocia...
madea...
emerytka...
hipcio...
wojtas...
i reszta papapa
madea...
emerytka...
hipcio...
wojtas...
i reszta papapa
hipcio-znaki na niebie już się pojawiają
Deki.Szalejesz z pewniakami
michellex
Michellex
miałam taka 12-21-45-54-74-77-79-80 dwie podobne
a druga : 12-21-34-72-74-77-79-80
a druga : 12-21-34-72-74-77-79-80
ja też znikam bo rano do pracy
jocia, złotarybka, toja no i snów przynoszących pomysły na dobre trafienia
Jocia
Toja
Złota rybka.
Miłych snów.
Toja
Złota rybka.
Miłych snów.
Już teraz kasjerki w tesco znikają a zastępują je maszyny:kasa samoobsługowa,w końcu ludzie staną się niepotrzebni,tylko będą roboty..
Kumulacja Lotto: 10 000 000 złotych
emerytko
medea76
medea76
Pasko kusi kumulacją
wojtas
Kogo skusi tego skusi ja sobie lotto odpuszczam a przynajmniej takie mam założenia
Kogo skusi tego skusi ja sobie lotto odpuszczam a przynajmniej takie mam założenia
medea-ja spróbuję te Lotto Plus kilka razy puścić na próbę,zobaczę,co z tego się urodzi
Hipcio.
Jeszcze na utrzymanie bałwana
Jeszcze na utrzymanie bałwana
Dopisano wygrane multi multi
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
wojtas
Masz racje zapomniałam, że startuje to cudo. No to się skuszę jednak w sobotę na próbę.
Masz racje zapomniałam, że startuje to cudo. No to się skuszę jednak w sobotę na próbę.
agatka
Na 100 % możesz zastąpic cukier stewią świeżą lub suszoną
Na 100 % możesz zastąpic cukier stewią świeżą lub suszoną
Hipcio.
Wtedy implanty,a wiadomo są drogie.
Wtedy implanty,a wiadomo są drogie.
bonusa multi multi ktoś obalił
medea jeśli dobrze przeczytałem masz coś wspólnego z pieczą zastępczą ja jeśli chodzi o wrocław mam dobre doświadczenia sprawę która wydawała mi się nie do załatwienia została załatwiona ze skutkiem pozytywnym
Witajcie
Shockwave, pozwól, że zapytam... Wydajesz się inteligentnym człowiekiem, więc trudno mi zrozumieć, po co wchodzisz na stronę grających w Lotto i próbujesz ich do tego zniechęcić...
Shockwave, pozwól, że zapytam... Wydajesz się inteligentnym człowiekiem, więc trudno mi zrozumieć, po co wchodzisz na stronę grających w Lotto i próbujesz ich do tego zniechęcić...
Emerytka tak łobuzy leczą tylko zeby za pieniądze,a inaczej to tylko wyrywają bez znieczulenia:
musiał paść , zobacz jak powtarzali numery przez 3 ostatnie losowania
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
agatkaa
Bo stewia dopiero się niedawno w Polsce pojawiła. Początkowo cwaniaki sprowadzali robiony z niej slodzik, który ma ceny jak cukier brzozowy lub nawet większy.
Jednak stewię można sobie hodować w domku w doniczce przez cały rok a jak masz ogródek to jak wsadzisz w maju to na jesień będziesz miała naprawdę dużo suszu
Bo stewia dopiero się niedawno w Polsce pojawiła. Początkowo cwaniaki sprowadzali robiony z niej slodzik, który ma ceny jak cukier brzozowy lub nawet większy.
Jednak stewię można sobie hodować w domku w doniczce przez cały rok a jak masz ogródek to jak wsadzisz w maju to na jesień będziesz miała naprawdę dużo suszu
Nie wiem,czy u nas stewię już można kupić.
robie wlasne analizy lotto z baz danych , czytam marne prowokacje kolka rozancowego, robie sobie audyt strony bez wzgledem bezpieczenstwa i proboje rozkminic marzycieli z tej strony
jackwar-no ostatnio naprawdę sporo powtórek było,w szczególności 9 i 1 szalały
Dopisano wygrane kaskada