Wpisy 1 105 057 – 1 105 156
11 września 2012 22:31 → 11 września 2012 22:48, 100 wpisów
zazdrosne polki takie sa ze mowia innym ze sa za szczuple ...
Lila
liluś kolorowych
Robal_36
toja
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
Uwagi praktyczne. W moim przypadku najbardziej "forsiasta" okazała się fraza "czwórka multi multi znak zodiaku (tego ktory danego dnia ma szczęście) dzień słownie (dzień i miesiąc rok mozna odpuscic) godzina losowania"
Uwaga druga ten generator nie jest idealny jak pada jedna liczba spoza zakresu to warto spróbowac kombinując z nietypową liczba no. 81 to 1,8,18,10,80. Jeśli takich cudaków jest więcej lepiej sobie cyferki z generatora na ten raz odpuścić.
Nie wiem jak maszyna działa, ale trzeba sobie zapisywac wynik, bo potem nie ma jak ich odtworzyc.Przy ponownym wprowadzeniu frazy może wyrzucić nowe numery. Ja to traktuję w ten sposób, że nieważne co i kiedy, ale kto wrzuca
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
Uwagi praktyczne. W moim przypadku najbardziej "forsiasta" okazała się fraza "czwórka multi multi znak zodiaku (tego ktory danego dnia ma szczęście) dzień słownie (dzień i miesiąc rok mozna odpuscic) godzina losowania"
Uwaga druga ten generator nie jest idealny jak pada jedna liczba spoza zakresu to warto spróbowac kombinując z nietypową liczba no. 81 to 1,8,18,10,80. Jeśli takich cudaków jest więcej lepiej sobie cyferki z generatora na ten raz odpuścić.
Nie wiem jak maszyna działa, ale trzeba sobie zapisywac wynik, bo potem nie ma jak ich odtworzyc.Przy ponownym wprowadzeniu frazy może wyrzucić nowe numery. Ja to traktuję w ten sposób, że nieważne co i kiedy, ale kto wrzuca
Lila
shockwave
użytkownik 'senna', to jak się zdaje, z pewnego wpisu wcześniejszego, jednak jest facet - a nick taki tylko ma zmylny
dobrej nocki
użytkownik 'senna', to jak się zdaje, z pewnego wpisu wcześniejszego, jednak jest facet - a nick taki tylko ma zmylny
dobrej nocki
Robal_36
Robal.
16,19,41
16,19,41
Shockwave:ts tylko zabiera pieniążki i zabiera,trudno to zrozumieć na co i po co im to:
wczoraj 7/10 a dziś 6/10 z +
Medea
hipcio to nie graj ... sa lepsze metody inwestycji i zarabiania
złotarybka
złota rybka
Michellex
To i doradców inwestycyjnych tu mamy A ja myślałam,że tylko jasnowidzów amatorów i wróżki po kursie "Wróżenie w weekend"
madea zobaczymy
złota rybka a czemu w profilu masz co innego i jak tu ściągnąć z ciebie
złota rybka a czemu w profilu masz co innego i jak tu ściągnąć z ciebie
medea76
emerytko
albinlotto
emerytko
albinlotto
bo mam jeden nick a gram różnymi liczbami wczoraj od1do 10 a dziś od80do70
Hipcio.
Szkoda ściany
Szkoda ściany
na jutro 12,26
jocia również
36 miało być
jocia
toja
Nie namawiam do żadnych szaleństw, ale sprawdziłam na własnej skórze, że gdy pierwszy raz puściłam te liczby z generatora oraz horokopfree to było wielkie rozczarowanie i sobie odpuściłam typując tylko na sucho. No i 4/4 oraz 5/6 przeszły mi koło nosa
Nie namawiam do żadnych szaleństw, ale sprawdziłam na własnej skórze, że gdy pierwszy raz puściłam te liczby z generatora oraz horokopfree to było wielkie rozczarowanie i sobie odpuściłam typując tylko na sucho. No i 4/4 oraz 5/6 przeszły mi koło nosa
jocia jakie świetnie zobacz w rankingu jestem prawie przedostatnia
jociu-jak tam ostatnio z wygranymi,bo dawno z Tobą nie pisałem??
:to wina masonów i iluminatów,stoją za kryzysem finansowym i podwyżką w lotto:
ano
jocia
Żebym ci ja to pamiętała swoje sny . Niestety przy próbach cwiczenia świadomego śnienia zasypiam jak suseł
Żebym ci ja to pamiętała swoje sny . Niestety przy próbach cwiczenia świadomego śnienia zasypiam jak suseł
jocia tylko w śnieniu mam pewniaczki, reszty nie widzę
chyba jakiś ten sen zdefektowany
chyba jakiś ten sen zdefektowany
Deki
jocia-wojtasz może byćsuper wynik,gratulacje