Wpisy 1 104 557 – 1 104 656
11 września 2012 20:30 → 11 września 2012 21:03, 100 wpisów
+ 20. Może być.. .
--------------------
--------------------
zaraz to ja cie mogę zjebać bo za dużo się z tobą patyczkować też nie będę
Lila a Ty musisz miec radosc jak dajesz fotka prosto po tym jaka papa smerf Ci dal do buzi ...
shock..masz się za inteligenta a prymityw z ciebie zajebisty zapatrzony w siebie. laluś.D
Swoja droga jak piszesz ze mnie ignorujesz od wczoraj to racz nie prowokowac i nie docinaj bo robisz sie z siebie pajaca na kazdym kroku
a Ty jestes bardziej sztuczna niz te pomidory w supermarkecie
więc na c*** piszesz debilu do mnie? Matole?1104561. shockwave 2012-09-11 (20:34)
Lila a Ty musisz miec radosc jak dajesz fotka prosto po tym jaka papa smerf Ci dal do buzi ...
dlugo jeszcze bedziesz powtarzac te zacpany i cpun jak nie rozumiesz tych pojec ?
bo glupia cipo wczesniej sama docinke w moim tekscie zrobilas
z toba już dawno przestałam polemizować bo nie lubię naćpanych ludziomijam narkomanów z daleka
ty sam wcześniej głupi c***u do ulexxy pisałeś coś na mój temat więc się nie dziw mojej reakcji debilu bez szkoły
Teraz najwieksza ulewa jest na zachód od Gdańska.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
tesa do damy ? z niej taka dama jak ta figurka na szachownicy , do zbicia
a z ciebie takie cudo jak z koziej dupy reise tasche on chce mieć dzieci takie cudne jak on sam wysoko latasz i jebniesz z wielkim hukiem matole
oczywiście jak się najpierw naćpasz ,nie ważne czym trawką czy spidem
no to chyba dobrze ze chce miec takie jak ja lub lepsze , takie sa zalozenia udanej populacji ktora pcha ten swiat do przodu
z tego co widzę to masz wieeeelkie mniemanie o sobie no tak junior przyjara z toba dzointa wzorowy tatuś buahahahaha
shockwave
Weź wrzuć na luz i skończ te płytkie docinki, ukopcisz się i myślisz że jesteś śmieszny. Lila jest spoko a jak nie rozumiesz jej żartów to Twój problem.
Weź wrzuć na luz i skończ te płytkie docinki, ukopcisz się i myślisz że jesteś śmieszny. Lila jest spoko a jak nie rozumiesz jej żartów to Twój problem.
co ty możesz mieć za udaną populację po tym twoim spidzie,tam juz plemniki poszły dawno spać
Ts nie gram w lotto,bo nie dajesz mi wygrac w multi,popraw sie:
player a ladnie to tak w dyskusji brac udzial nie majac pojecia o co chodzi ?
Lila
caly czas pisz o cpaniu bo nic ciekawszego nie umiesz napisac ...
shockwave
Oczywiście tylko Ty wiesz o co tu chodzi i tylko ty masz taki pasek po prawej stronie do przewijania do góry.
Oczywiście tylko Ty wiesz o co tu chodzi i tylko ty masz taki pasek po prawej stronie do przewijania do góry.
player to sie cofnij o 3 dni i czytaj wszystkie rozmowy i jak skonczysz wyciagniesz wnioski to wroc
Player gratulacje ,zobaczyłem u ciebie wygraną zdrapkę w profilu:
player..onma nasrane,wiecznie chyba najarany,daj sobie spokój,w ogóle nie ma z kim i o czym dyskutować
shock..i odbij ode mnie bo zaczynasz mnie w***iać a za chwilę możesz dostać i ty bana i ja
a nawet player jak tylko dzis przewinales rozmowe to chyba zaczales w zlym miejscu
shockwave
Poważnie jak się cofnę o 3 dni i poczytam to wtedy dasz mi zgodę na wzięcie udziału w rozmowie?
Poważnie jak się cofnę o 3 dni i poczytam to wtedy dasz mi zgodę na wzięcie udziału w rozmowie?
ja mam na ciebie od poczatku wyjebane a ty wiecznie czepiasz się mojego niku nawet jak nie ma mnie na czacie więc jeb się matole sam,bo nawet pewnie nie masz z kim ,nawet przyjaciele cię zostawili żyj i pozwól żyć
Shockwave:musisz kupic sobie maskotkę balwana i trzymac na szafce w pokoju:
Hipopotan
dzięki
ale to jedyna taka wygrana trafiona w EP zielonej
dzięki
ale to jedyna taka wygrana trafiona w EP zielonej
player..nom cofnij się i poczytaj o ile w ogóle jest codla niego wszystko ble wiecznie narzeka to niech za***ala na Hawaje
pozniej znow mi sie ulexxa bedzie spowiadac ze to Lila wciaz na mnie narzeka
Ciekawe jaka jest jego ulubiona liczba, pewnie 77
shock..ja na ciebie narzekam?Ja mam na ciebie chłopcze WYJEBANEinteresujesz mnie tyle co śnieg w zeszłym roku
pogodz sie ze w kazdej dziedzinie zycia jestes zerem przy mnie
JAK NA RAZIE TO TY PISZESZ WIECZNIE W MOIM MATOLE !!!!! NAWET W NOCY PISZESZ COŚ O MNIE JAK MNIE NIE MA .jEB SIĘ NA TWARZ YNTELIGENCIE OD 7 BOLEŚCI
1104522. Lila 2012-09-11 (20:20) NASA
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
shockwave
Przecież sam piszesz że lubisz palić i się tym chwalisz to co Ci przeszkadza że ci to powtarzamy?
Przecież sam piszesz że lubisz palić i się tym chwalisz to co Ci przeszkadza że ci to powtarzamy?
trawa to narkotyk jak każdy inny.
no własnie,kto zaczął ??
1104457. shockwave 2012-09-11 (18:36)
moze sie zalic ile chce ale w dyskusji udowodnila ze jest pajacem wiec nie obchodzi mnie jej zdanie
idź ty pajacu naćpany nie sięgasz mi nawet do pięt mimo że masz te śmieszna 2 metry
1104457. shockwave 2012-09-11 (18:36)
moze sie zalic ile chce ale w dyskusji udowodnila ze jest pajacem wiec nie obchodzi mnie jej zdanie
idź ty pajacu naćpany nie sięgasz mi nawet do pięt mimo że masz te śmieszna 2 metry
po co wyciagasz z kontekstu jak to sie ulexxa mnie pytala o zdanie
Na pewno zabierałeś do szkoly 10 kanapek z wędliną i dwa litry coca coli: