Wpisy 1 104 – 1 203
5 sierpnia 2007 21:26 → 10 sierpnia 2007 11:15, 100 wpisów
Dzisiaj losowanie o czasie.Siatkarki zdarzyly przegrac z Rosja 0 : 3 przed 21.55
Pasko - popraw date dzisiejszego losowania na 05.08.2007 - nie wiem dlaczego tak sie stalo
czy te wynikiz losowania są też aktualne na jutro,bo już zaczynam skreślać kupony. :D
eh przyznam sie do czegos dzis mialem zagrac systemem 4/2 wzialem po 2 liczby osob najlepszych w parkach i trafilem 4/3 ale nie wyslalem kupony eh
I oto mamy wyniki z jutrzejszego losowania ML .
Tylko grać !!!
Pozdrawiam !
Tylko grać !!!
Pozdrawiam !
FIGOFAGO jak widac twoj system jest dochodowy dla pana Rębszewskiego chcesz dobra rade... nie dawaj mu zarabiac cos ten system sie nie sprawdza! Ja liczb uzywam z tej stronki kiedys z 5 najlepszych typerow zrobilem swoja 10 i mialem 7/10 jak chcesz moge znow tak sie pobawic:D
Do wpisu 1100. Jak widać nie padło nawet jedno 3/5. Można się tego spodziewać gdyż liczb trafionych z wytypowanych było 5/20 czyli mniej niz 9.
Musze zmienic kule bo Pasko podal wyniki na jutrzejszy dzien.
Nie ze mna te numery.
Nie ze mna te numery.
Przepraszam za dzisiejsze dodanie wyników z datą jutrzejszą. Serwer chyba już nie wytrzymał dzisiejszego zainteresowania strona i postanowił zrobić psikusa ;-)
Wciąż nie odebrano tej wygranej 7 mln z 4 lipca. Znając życie, to żona kupon wyprała :)
na stronie www.dziennik.pl jest podana info na temat " szostki " w DL.
Witaj PASKO
podałem OSTATNIO fatalny w trafieniach układ dziesięciu liczb,zresztą wczorajsze 4/5 to częsciowo
z tego układu,zadałem Ci pytanie co sądzisz o szansie układu który przez 96 dni nie zanotował min. 4/10 ,odpowiedź już znam>[4,1,1,5],ale jeśli uruchomisz generator losowy,z automatem zliczajacym w której próbie generator załapie się na minimum,to po takich obliczeniach i odrzuceniu skrajnych wyników .....ect.
Zrób program podający aktualne układy dziesiątek,niewypłacalne od dziesiątek dni,będzie extra.
pozdrawiam
podałem OSTATNIO fatalny w trafieniach układ dziesięciu liczb,zresztą wczorajsze 4/5 to częsciowo
z tego układu,zadałem Ci pytanie co sądzisz o szansie układu który przez 96 dni nie zanotował min. 4/10 ,odpowiedź już znam>[4,1,1,5],ale jeśli uruchomisz generator losowy,z automatem zliczajacym w której próbie generator załapie się na minimum,to po takich obliczeniach i odrzuceniu skrajnych wyników .....ect.
Zrób program podający aktualne układy dziesiątek,niewypłacalne od dziesiątek dni,będzie extra.
pozdrawiam
przerzucam sie na express lotka tam jest dalej po 1,25zl :d
albo na numerek:D
albo na numerek:D
ja dzis w forum zrobie maly systemik i napewno bezie lepszy od systemu FIGO FAGo
;d
;d
Do rankingu nie jest zaliczane losowanie z 07.07.07r. Może to z nadmiaru siódemek w dacie.
To z powodu tej dzisiejszej nadmiarowej daty losowania... już poprawione. Pozdrawiam
Jakiś chochlik psuje dzisiaj rankingi. Przy nicku gracza tabela ML pokazuje 30 terminów losowań, a w podsumowaniu występuje 29 typowań. Pomimo aktywności w każdy dzień. Za co nałożona na mnie kara (-1) 3/5 w typowaniach piątek? Pozdrawiam.
Witam. Zresetowałem wszystkie rankingi i włączyłem jeszcze raz przeliczanie od początku. Teraz już wszystko powinno grać. Wczoraj ten błąd datowy coś namieszał.
Dzięki. Teraz wszystko ok. Do kolejnych losowań. :)
Komu się nie chce spać to zapraszam do wpisywania się. Musimy się bardziej jednoczyć na tej stronce.. :)
Przedstawię może miejsca możliwej aktywności na stronie. Tak więc jest ten mini-Chat, jest bardzo popularne forum, każdy typowicz ma księgę gości do której można się wpisywać (ostatnie 10 wpisów widać po wejściu na Typowania->Typujący), jest też dział Typowania->Typy na żywo, gdzie panuje specyficzna atmosfera. Trzeba powiedzieć wprost, że stronkę głównie Wy tworzycie i mam nadzieję, że Wasza aktywność na stronie będzie ciągle wzrastać.
Tak sobie myślę, że jak Lotek przez zwiększenie liczby losowań nienazbiera dużej kasy to chyba nici z euro 2012. Chodzą już pogłoski o oddaniu komuś tych mistrzostw. Ja osobiście myślę, że dadzą radę ale będzie jak w Grecji wszystko na ostatnią chwilę włącznie z malowaniem trawy na zielono.
Witam LICZBY na DZISIAJ w MULTI to: 9 17 27 33 55. Wczoraj miałem 4/5 trafione. Powodzenia ;)
Witam!
Jak widać po wczorajszym losowaniu systemik S32x5x20 dał wygraną na czysto 4zł. Niby nic ale zawsze coś. Zobaczymy co będzie dziś. Dowody --> forum, testy systemu S32x5x20.
Jak widać po wczorajszym losowaniu systemik S32x5x20 dał wygraną na czysto 4zł. Niby nic ale zawsze coś. Zobaczymy co będzie dziś. Dowody --> forum, testy systemu S32x5x20.
mi ten system dał wygraną po wczorajszym losowaniu 65zł. zalezy jak wstawiłeś liczby do kratek FigoFago
Masz rację MARCINEK. Wcześniej już o tym pisałem. Cała sztuka polega na tym jak umieścić te liczby w kratkach żeby wygrać i to możliwie najwięcej.
Trzymam kciuki, żeby dziś ktoś trafił 5/5, zwłaszcza, że typujący wykazują dużą aktywność.
Witam. Czy ktoś ma gotowy przykład tego systemu Sx32X5z20 wraz z liczbami. Ten "Ryszard Onopiak" napisał taką wyższą matematykę że pojąć to trudno. Jak podstawić te liczby losowo czy jak?
ręce mogą opaść ale biustu szkoda:)
ja tez plecy.szlak jasny.nawet nie chce pisac ile przegrałem od poczatku sierpnia.
ja tez plecy.szlak jasny.nawet nie chce pisac ile przegrałem od poczatku sierpnia.
kto grał moim systemem dzisiaj było 3/5 :D Troche gorzej niz wczorajsze 4/5 ale zawsze coś :D
Witam! Mam goracam prosbe,podaj Pasko od kiedy jest ta obecna maszyna w ML? Z gory dzieki.
Wtedy były zamieszania z tymi maszynami. Od 15 grudnia wprowadzono nową maszynę do Dużego Lotka.
Na forum nowy temat...ZMIANY W LOTTO
http://republika.pl/blog_jr_3884058/5051481/
/tr/nowa_tabela_lotto.jpg
http://republika.pl/blog_jr_3884058/5051481/
/tr/nowa_tabela_lotto.jpg
Koniecznie zobacz to...
http://multipasko.pl/add/forum/n_viewtopic.php?id=1620
http://multipasko.pl/add/forum/n_viewtopic.php?id=1620
do "bo co" i jak dzis biust-lepiej:)
znow mnie kusi zeby zagrac dziś chyba ze te pieniadze co wydaje na multi zaczne puszczac numerka i expresa.
znow mnie kusi zeby zagrac dziś chyba ze te pieniadze co wydaje na multi zaczne puszczac numerka i expresa.
Pytanie do MAGNETO:
Skąd są te informacje o zmianach w multilotka???
Skąd są te informacje o zmianach w multilotka???
Właśnie, co to za tabelka, i jakie wnosi zmiany?
Forum chwilowo nie działa.. trzeba będzie go na czasie przenieść z web14.tubaza.net na multipasko.pl, tak aby wszystko było w jednym miejscu. Przenoszenia jest jednak sporo, bo oddaliście aż 100 000 wpisów.
Na stronie głównej masz jeszcze trochę miejsca,może
specjaliści od wyszukiwania kombinacji mogli by Cię wspomóc podając układy oczekujace "za długo" na 3/7,4/8,4/9,4/10...co myślisz,jest tu trochę tych osób,a kombinacji o długim oczekiwaniu to nie ma aż tak dużo,gorzej z ich wyliczeniem,jesteś za?
4/8: 3,14,16,26,32,41,44,78-222los.
oczekuje
specjaliści od wyszukiwania kombinacji mogli by Cię wspomóc podając układy oczekujace "za długo" na 3/7,4/8,4/9,4/10...co myślisz,jest tu trochę tych osób,a kombinacji o długim oczekiwaniu to nie ma aż tak dużo,gorzej z ich wyliczeniem,jesteś za?
4/8: 3,14,16,26,32,41,44,78-222los.
oczekuje
Leo - interesująca propozycja. Możecie zgłaszać propozycje zagospodarowania reszty strony głównej... bo faktycznie jest jeszcze sporo miejsca :)
Witam!Mam wielka prosbe do Ciebie Pasko i do wszystkich. Czy znasz i czy moglbys podac rozpis z 19-20 liczb na 5 skreslen do np 50-70 kuponow,podobny do 5/17/68 z Twojej strony (systemy z gwarancjami).Tylko interesuje mnie dosc wysoka gwarancja trafionej 4-rki.Bardzo mi zalezy! Wielkie dzieki!!!
Mysle ze to moze byc ciekawe dla tych co graja kulki w profie,za 4z5 placa 135zl.Pozdrawiam!
nie placa za 4\5 tylko za 4 daja 135
musisz trafic wszystkie obstawiane liczby no lotto daje za 4\5 10zl a prof nic ale za to za 5 daje 660zl
musisz trafic wszystkie obstawiane liczby no lotto daje za 4\5 10zl a prof nic ale za to za 5 daje 660zl
W przypadku stron z systemami zasada jest prosta.
Po pierwsze strona taka musi mieć księgę gości, forum lub inne miejsce, gdzie można dokonać swobodnego wpisu bez cenzury. Taki wpis oddałby np. FigoFago.
Jeśli autor wie, że ludzie będą zadowoleni z systemu to nie boi się wprowadzenia czegoś takiego, w przeciwnym wypadku strona oferuje produkt i nie pozwala na jakąkolwiek interakcję z innymi.. żeby nie wyszło szydło z worka ;)
Po pierwsze strona taka musi mieć księgę gości, forum lub inne miejsce, gdzie można dokonać swobodnego wpisu bez cenzury. Taki wpis oddałby np. FigoFago.
Jeśli autor wie, że ludzie będą zadowoleni z systemu to nie boi się wprowadzenia czegoś takiego, w przeciwnym wypadku strona oferuje produkt i nie pozwala na jakąkolwiek interakcję z innymi.. żeby nie wyszło szydło z worka ;)
Osobiście uważam, że najlepszym i możliwym sposobem zarobienia drobnych pieniędzy jest gra na 2 skreślenia, wystarczy stosować progresję i typować te parki, które się często powtarzaja.
rozszerzenie "OCZEKIWANE zestawy ML" o 4/10,4/9,4/8,to moja propozycja,
tacy goście jak Safari czy inni dają sobie radę z komb. pow 5 liczb,nie ukrywam że też trochę kombinuje,wiadomo iż wszystkiego się nie da dokładnie przeliczyć,SZYBKI ALGORYTM chyba jeszcze nie istnieje,a jeśli tak to niech mnie ktoś z tej niewiedzy wyprowadzi i wskaże tego typu program,który podaje odległości //najdłużej oczekujących na wypłatę// np.4/10 ....
tacy goście jak Safari czy inni dają sobie radę z komb. pow 5 liczb,nie ukrywam że też trochę kombinuje,wiadomo iż wszystkiego się nie da dokładnie przeliczyć,SZYBKI ALGORYTM chyba jeszcze nie istnieje,a jeśli tak to niech mnie ktoś z tej niewiedzy wyprowadzi i wskaże tego typu program,który podaje odległości //najdłużej oczekujących na wypłatę// np.4/10 ....
do Damiana,placa jak puscisz 4z5 za 5zl! A jak ci wtedy wejdzie 5 to masz 5razy135zl.
do "bo co" no ja lekko tez starciłem wiare.tak jak mowiłem ta kase co wydaje na multi dam na express i numerka -wiem wiem tez gó..o ale zawsze wiecej zakładów w ręce wiecej do sprawdzania;)
spit/ nadal nie planuje grac:) bede twarda:P a ze akurat jade na urlop to wole to wydac na muszelki niz lotto:P:)
W PROFKU można łączyć
grę np. obstawiając 3P[TRZY PEWNIAKI] + 4ABC[ polega na trafieniu 3/4] ,w tym momencie przykładowa wygrana to 2850 netto ,są możliwe różne połączenia,a Rudolf oczywiście ma racje co do 135zł za 4/5 ,można obstawiać 5/6 [WYGRANA 630 BRUTTO]..itd
Myślisz Rudolf o grze systemem na te 4/5 ,chyba nie warto. Musiałbys mieć "CYKLICZNIE" fart,lepiej mieć FART raz na 712 dni czyli 1x na 2 lata w grze 3p + 4abc ,odzyskasz cały koszt gry ,jak raz trafisz 3pewniaki + 3/4.
grę np. obstawiając 3P[TRZY PEWNIAKI] + 4ABC[ polega na trafieniu 3/4] ,w tym momencie przykładowa wygrana to 2850 netto ,są możliwe różne połączenia,a Rudolf oczywiście ma racje co do 135zł za 4/5 ,można obstawiać 5/6 [WYGRANA 630 BRUTTO]..itd
Myślisz Rudolf o grze systemem na te 4/5 ,chyba nie warto. Musiałbys mieć "CYKLICZNIE" fart,lepiej mieć FART raz na 712 dni czyli 1x na 2 lata w grze 3p + 4abc ,odzyskasz cały koszt gry ,jak raz trafisz 3pewniaki + 3/4.
Gwoli uzupełnienia wpisu Leo. Przy trafieniu 3 pewniaków i wszystkich czterech liczb, wygrana wynosi 4x2835 zł netto.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a wiec urlop:)ja dopiero we wrzesniu i w przeciwna stronę niż morze.no ja narazie spokoj zobacze tak w połowie miesiaca jak z kasa bede stał.jak dobrze znow zaczne grac 3-4 dni plecy i spokój na jakis czas;)
a tak wogole to nie wierze w zadne systemy.obliczenia statystki i tym podobne pierdoły.juz nie jeden modził w duzego i zapewne nie trafił zawiele a napewno nie 6.
a tak wogole to nie wierze w zadne systemy.obliczenia statystki i tym podobne pierdoły.juz nie jeden modził w duzego i zapewne nie trafił zawiele a napewno nie 6.
przeczytałem na temat nowej tabeli w multi.ale modzą hehe.załośni są.stawki by podniesli za trafienie.a nie tylko podbijac.nie dosc ze podniesli ekstremalnie do 2,50zł to jeszcze liczba ekstra i płać dodatkowo.wpadnie jako ostatnia hehe ale gówniana atrakcyjność.smieje sie z TS
ano urlop:) mialam kiedys swietny system, dosc drogi w uzytkowaniu codziennym ale sprawdzajacy sie:) i az zal ze gdzies sie zawieruszyl:) marne szanse bym go kiedykolwiek odnalazla:) a szkoda:) bo inaczej to milonerka nigdy nie zostane:P:) chyba:)
to szukaj tego systemu jak sie sprawdzal:).czyli jakis tam istnieje.poki bym nie zegrał i cos nie wygrał nie uwierze:)
autor owego sytemu gwarantuje raz w miesiacu 9/10 i sie sprawdzal:P ale gdyby odliczyc koszty to i tak zostaje na waciki:) nie mam pomyslu gdzie go szukac:) zegnajcie miliony:P:)
czyli trzeba było grac codziennie czy mniej za wieksza stawke no 9/10 to ładna suma..a sory moze TY jestes klasa wyzej wiec kupujesz waciki za to:)
p.s takich rzeczy sie nie gubi!!!aaaaaaaaa:)
p.s takich rzeczy sie nie gubi!!!aaaaaaaaa:)
jak ktos mi nie poleci jakiegos i nie wygram cos nie uwierze w zadne systemy.no to coz po systemie....i co z tymi wacikami;)sporo wydajesz widocznie;)
Podstawą każdego systemu są cyfry i liczby. Jeżeli źle się wytypuje, to każdy z nich można powiesić w ustronnym miejscu, czyli krótko mówiąc nie ma żadnego systemu, istnieją tylko z nazwy.
Mysle,Leo ze jes szansa trafiac cyklicznie 4/5! Mam 19 liczb,z ktorych regularnie wpada min 5z nich,z wyskokami na 12. Tylko jak rozpisac oto jest pytanie?!!! A ZE PODSTAWA KAZDEGO SYSTEMU SA DOBRE LICZBY TO OCZYWISTE I CHYBA WSZYSCY O TYM WIEMY!!!!!
no własnie jak to rozpisac hhehe.ja bez systemów moge trafis w 3 zakładach 7 czasami 8 ale to juz górne wyniki jakie miałem.tylko własnie jak to rozpisac zeby wykreslic to w jednym zakładzie.
No tak. Po blisko 800 losowaniach padło oczekiwane 3/3 :)
Rudolfie 5/19 to niestety jest nic. Ja też mam nie 19-ki, ale cztery takie 20-ki, że ZAWSZE mi pada w którejś z nich 5/20. Co więcej jeśli w którejś nie padnie, to mam gwarancje, że w innej padnie więcej :)
Rudolfie 5/19 to niestety jest nic. Ja też mam nie 19-ki, ale cztery takie 20-ki, że ZAWSZE mi pada w którejś z nich 5/20. Co więcej jeśli w którejś nie padnie, to mam gwarancje, że w innej padnie więcej :)
paramultimilioner pierwszy w trójkach. Gratulacje! Przy okazji ciekawostka. Codziennie na stronę trafia kilka osób, które wpisują w wyszukiwarkę google "paramultimilioner". Spróbujcie sami :) pozdrawiam
Zapraszam na forum do tematu "Mój pomysł na naprawdę dużą wygraną". Myślę, że może być ciekawie... :)
dobrze,jeśli chcecie,podaję 10 liczb,proszę próbować(nawet Pasko)do niedzieli może część ich wejdzie...
2,8,24,31,33,40,44,53,67,80
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA
2,8,24,31,33,40,44,53,67,80
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA
Spółdzielnia multipasko?
Zapraszam na forum do tematu "Mój pomysł na..."
Zapraszam na forum do tematu "Mój pomysł na..."
Z Chęcią wchodzę do spółdzieni z Pasko jeżeli są chętni wpisujcie się zobaczymy ilu by się znalazło chętnych. Pasko może byś gdzieś podawał i zapisywał nicki tych co reflektują do tych 100 osób
Jak będzie duże zainteresowanie to zrobimy oficjalniejsze miejsce na stronie w tej sprawie.
warto spróbowac, ja tez się deklaaruję