Wpisy 1 103 957 – 1 104 056
11 września 2012 10:58 → 11 września 2012 12:47, 100 wpisów
trisetum a ciebie jeszcze chyba dzisiaj nie witałam a więc i dubeltowo
moim zdaniem twardym 'czeba' być żeby typować jedynie i sprawdzać...
... podobnie ze "stałymi" -
odpuściłem jakiś czas temu - a wczoraj - s.r.ui jedna z kilku "stałych" - 3,8,19 - i robaka bierze, a to przecież t y l k o 3/3
"MM- najlepsza gra, bo dwa razy dziennie" - jakoś tak, czy pani Szczupła wczoraj przypadkiem nie zapowiadała ?
4/10 - 0,50 w plecy i twierdzą - w.y.g.r.a.n.a
... podobnie ze "stałymi" -
odpuściłem jakiś czas temu - a wczoraj - s.r.ui jedna z kilku "stałych" - 3,8,19 - i robaka bierze, a to przecież t y l k o 3/3
"MM- najlepsza gra, bo dwa razy dziennie" - jakoś tak, czy pani Szczupła wczoraj przypadkiem nie zapowiadała ?
4/10 - 0,50 w plecy i twierdzą - w.y.g.r.a.n.a
to już ciut uczciwiej /z akcentem na ciut / jest w kaskaderze - jednak - mówię tylko o stawce zwracanej za zakład
W kolekturze - pracownik dzisiaj do mnie - "kiedyś ..."
i miał 100 % racji - bo niższe może były, ale jednak częściej wygrane
dobra mykam pozarabiać na tą obniżkę przez podwyżkę
dobrego
trafnych wielu
wysłanych
i miał 100 % racji - bo niższe może były, ale jednak częściej wygrane
dobra mykam pozarabiać na tą obniżkę przez podwyżkę
dobrego
trafnych wielu
wysłanych
A, czy pula na wygrane w sobotnim losowaniu - w tej nowej grze - jest już znana ?
czy jednak - nową grą jest tylko ta druga gra - i/a w tym pierwszym losowaniu /może się przecież tak trafić, szczęśliwie/ się skumuluje ?
czy jednak - nową grą jest tylko ta druga gra - i/a w tym pierwszym losowaniu /może się przecież tak trafić, szczęśliwie/ się skumuluje ?
wyższe-niższe, więcej-mniej
rzykładowo
- tsn, kiedy cztery liczby z zakresu jedynie, tylko 1-45 - to czas, kiedy można było kreślić samodzielnie ! jest jeszcze tylko pięć stopni wygranych...
12-09-2005r
trafiony sam tsn w tym dniu -11 - 8564 x po 5,10,-
komplet czterech liczb /bez tej jednej jedynej/ -
2x po 5531 złotych
a jak te ilosci wyglądaja obecnie ?
obserwatorzy - z ul Targowej -
rzykładowo
- tsn, kiedy cztery liczby z zakresu jedynie, tylko 1-45 - to czas, kiedy można było kreślić samodzielnie ! jest jeszcze tylko pięć stopni wygranych...
12-09-2005r
trafiony sam tsn w tym dniu -11 - 8564 x po 5,10,-
komplet czterech liczb /bez tej jednej jedynej/ -
2x po 5531 złotych
a jak te ilosci wyglądaja obecnie ?
obserwatorzy - z ul Targowej -
Ja tam w lotto nie gram. Plus też mnie do niej nie zachęci. Po prostu nie mam wyczucia do liczb albo raczej 4/12 lub nawet 5/12 to jestem w stanie wytypować co jakiś czas. Ale aż taki wariat nie jestem by topić prawie tysiąc złotych. Systemy na 12 liczb też tanie nie są jeśli się chce gwarancji typu 4/4 przy trafieniu czterech liczb. Czyli zostanę raczej przy mm i symbolicznych pojedynczych zakładach w lotto przy dużych kumulacjach by dać losowi szczęście
trisetum
podrapałem xl 011 i , w szy50-2zł i zdrapman 1zł, keno przegrane
podrapałem xl 011 i , w szy50-2zł i zdrapman 1zł, keno przegrane
medea -
ilość losowań do Ciebie przemawia ?
I ta, jaka by nie była - szansa codziennie ?
A mini ? - nie ?
ilość losowań do Ciebie przemawia ?
I ta, jaka by nie była - szansa codziennie ?
A mini ? - nie ?
W "mojej" żb wczoraj zdrapman poszedł z wygraną 250zl.
To już chyba nie ma co kupować zdrapmana.
To już chyba nie ma co kupować zdrapmana.
e46
ja na takiego poluję, jest ich 1000szt.- oczywiście już część z tej puli poszła
ja na takiego poluję, jest ich 1000szt.- oczywiście już część z tej puli poszła
robak
Raczej to, że te 6/10, 5/8 oraz 4/5 dość regularnie mi się przydarza czyli w dłuższym okresie czasu jestem przynajmniej na zero plus bezcenne emocje
Mini też gram regularnie, ale to z uwagi na jego cenę, bo fajne emocje a za dziesięć złotych można mieć całkiem sporo szans na wygraną. Sama wygrana też emocjonująca, bo raz trójka to 10 złotych a raz nawet 30
Raczej to, że te 6/10, 5/8 oraz 4/5 dość regularnie mi się przydarza czyli w dłuższym okresie czasu jestem przynajmniej na zero plus bezcenne emocje
Mini też gram regularnie, ale to z uwagi na jego cenę, bo fajne emocje a za dziesięć złotych można mieć całkiem sporo szans na wygraną. Sama wygrana też emocjonująca, bo raz trójka to 10 złotych a raz nawet 30
Lila
e46
z Twoim fartem - kto wie, kto wie
drapek
- podobno ktoś ma dawać porady na wideoczacie na co paczeć w drapkach - słyszałeś cuś ?
lila - jedna na bank będzie - ale - nie moge powiedzieć, która
z Twoim fartem - kto wie, kto wie
drapek
- podobno ktoś ma dawać porady na wideoczacie na co paczeć w drapkach - słyszałeś cuś ?
lila - jedna na bank będzie - ale - nie moge powiedzieć, która
Z tych na nie -trzy na mur beton.
Witka wszystkim
medea 76, wczoraj była totalna kaszanka z tymi liczbami ksieżycowymi
medea 76, wczoraj była totalna kaszanka z tymi liczbami ksieżycowymi
oj tam, oj tam - 'jedna - na bank', a przecież kilka innych...
tak
... też siada, czy nawet wpada
dobrego
tak
... też siada, czy nawet wpada
dobrego
r36- nic nie słyszałem, ja tam mam swoje metody- jak widać czasem skuteczne, czasem ...nie
kondziu..spoko,miesiąc się jeszcze nie kończy.Ostatni będą pierwszymi
kondi1
Niestety jak mówiłam to nie nauka ścisła. Też nie byłam szczęśliwa jak o 14-stej weszły o dziwo 3/3 szczęśliwe liczby dla Skorpiona a dla Ryb tylko 1/3 ale za liczba która była plusem. Wieczorem generator dawał 1/4, ale jedna z liczb była plusem. No cóż ja bawię się dalej, bo jak teraz przerwę to znając złośliwość rzeczy martwych metoda się sprawdzi
Niestety jak mówiłam to nie nauka ścisła. Też nie byłam szczęśliwa jak o 14-stej weszły o dziwo 3/3 szczęśliwe liczby dla Skorpiona a dla Ryb tylko 1/3 ale za liczba która była plusem. Wieczorem generator dawał 1/4, ale jedna z liczb była plusem. No cóż ja bawię się dalej, bo jak teraz przerwę to znając złośliwość rzeczy martwych metoda się sprawdzi
kondziu..bo jak foto wkleiłeś to co się dziwisz,podobasz się to zadzierają
lila, zadzierały jeszcze przed foto, a foto to niestety nie mam fajnego bo jak mówiłem, wszystkie fajne ma żona
medea, co wpisujesz w wyszukiwarke numerków na tej stronie http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
kondi1
Dokładnie to : czwórka multi multi znak zodiaku data słownie godzina słownie. Ot i cała filozofia
Dokładnie to : czwórka multi multi znak zodiaku data słownie godzina słownie. Ot i cała filozofia
kondi1
Tylko zamiast swojego znaku zaczęłam wpisywać znak, który powinien mieć w danym dniu szczęście no dopiero wtedy wyniki z generatora zaczęły mieć przełożenie na reali czyli np. 4/4.
Jak znak jest w moich Bliźniętach to nie gram ja tylko Wodniki i Wagi. Jak w Wodniku to Waga i ja, No a jak w Wadze to ja i Wodnik. Rozpiskę rodzinek znajdziesz u mnie w profilu.
Muszę na chwilę zniknąć
Tylko zamiast swojego znaku zaczęłam wpisywać znak, który powinien mieć w danym dniu szczęście no dopiero wtedy wyniki z generatora zaczęły mieć przełożenie na reali czyli np. 4/4.
Jak znak jest w moich Bliźniętach to nie gram ja tylko Wodniki i Wagi. Jak w Wodniku to Waga i ja, No a jak w Wadze to ja i Wodnik. Rozpiskę rodzinek znajdziesz u mnie w profilu.
Muszę na chwilę zniknąć
Lila i kondi
I tu ujawnia się słabość tej metody. Zazwyczaj jest tak, że jak wychodzą takie cudaki to albo nie wchodzi nic albo wchodzi większość liczb uzyskanych przez kombinacje np. zestaw Lili to 35,73,84,88 czyli liczby do wyboru to 35,73 + 48,8,16,12 itp.
Najfajniej było jak kiedyś dwa razy wyrzuciło dla dwóch księżycowych znaków liczbę 81 no i weszły 1,8,80,18,10 a pozostałe z tych czwórek nie
I tu ujawnia się słabość tej metody. Zazwyczaj jest tak, że jak wychodzą takie cudaki to albo nie wchodzi nic albo wchodzi większość liczb uzyskanych przez kombinacje np. zestaw Lili to 35,73,84,88 czyli liczby do wyboru to 35,73 + 48,8,16,12 itp.
Najfajniej było jak kiedyś dwa razy wyrzuciło dla dwóch księżycowych znaków liczbę 81 no i weszły 1,8,80,18,10 a pozostałe z tych czwórek nie
z drugiej strony jak magia to magia może to zależy od tego nie co, ale kto i kiedy wpisuje do generatora
lila..typuj typuj ..i dopiero mozna gadaj ..pamietooj tak ma być zawsze
dla mojego : "czwórka multi multi Skorpion jedenasty września dwa tysiące dwunasty rok godzina czternasta zero zero: 1,55,74,80"
lila..nie godzina pózniej ...wcześnie czemu nie teraz
kondi 1
I tak wśród jadła oślina padła cytując pewną bajkę
Lila ma rację w takiej sytuacji o ile kasa pozwala puszczam obie. Zauważyłam też na własnym przykładzie, że jeśli czwórka z generatora jest sensowna czyt. nie ma liczb do kombinowania to nawet jak są absurdalne biorąc pod uwagę analizę poprzednich losowań. Warto je puścić. Zazwyczaj 2/4 jest a dość często i wyżej się trafia
I tak wśród jadła oślina padła cytując pewną bajkę
Lila ma rację w takiej sytuacji o ile kasa pozwala puszczam obie. Zauważyłam też na własnym przykładzie, że jeśli czwórka z generatora jest sensowna czyt. nie ma liczb do kombinowania to nawet jak są absurdalne biorąc pod uwagę analizę poprzednich losowań. Warto je puścić. Zazwyczaj 2/4 jest a dość często i wyżej się trafia
Krzysio.
Fajny Twoj profil.
Fajny Twoj profil.
emerytka..
Witam ponownie. Ten generator numerologiczny jest włoski a tam losują z 90 liczb
lila ..ty tak zawsze póznoo ...juz nie rozmawiam
lila..jeddna miszel taka dobra kobita posłuszna ..a ty
dobra uciekam..
Lila
Niestety nie ma nic polskiego tylko na stronie http://www.lotto-numerologia.pl/liczby-numerologiczne autorzy zamontowali swoje CH/T, ale powiem szczerze nie sprawdzałam w praktyce jaką ma skuteczność
Niestety nie ma nic polskiego tylko na stronie http://www.lotto-numerologia.pl/liczby-numerologiczne autorzy zamontowali swoje CH/T, ale powiem szczerze nie sprawdzałam w praktyce jaką ma skuteczność
lila...no tak ładnie ..i znikam..