Wpisy 110 383 – 110 482
8 maja 2010 12:27 → 8 maja 2010 21:48, 100 wpisów
A wczorajsze walki Pudziana i Japończyka i druga z Japończykiem były dla mnie zaskoczeniem.Bo Pudzian wygrał niewielką przewagą,a jego przeciwnik to jak mówili trzecia liga,a na dodatek miał mniejsze wymiary.O drugiej walce nie warto wspominać,zawodnik ten przyniósł wstyd Polsce,dwa razy uderzył Japończyka w jądra nieprzepisowo.Wstyd powinien być przegrany a nie dostać zwycięskiego pasa.
KENO.
4/5 to 10 złotych.
http://lotto-centrum.com/keno-tabela_wygranych.php5
4/5 to 10 złotych.
http://lotto-centrum.com/keno-tabela_wygranych.php5
W związku z niedoborem pieniążków zmuszony jestem nie grać na 1400,a dopiero na wieczorne losowanie multi.
Ricardos widzę,że w mini poszła twoja ulubiona liczba 27.Czy w czwartek udało ci się więc trafić choć troję?
W walce Pudziana zaskoczyło mnie,że tak szybko się zmęczył.Bo jako strongmen potrafi wielokrotnie dzwigać olbrzymie ciężary,a Japończykiem poruszył jedynie na początku a pózniej oklapł.Gdyby walka trwała dłużej być może Japończyk mógłby odnieść nawet zwycięstwo.
hipopotan... jak wysyłam to dwa zakłady na 5 i na 8 skresleń.
staram się je wysłać jakieś 30 sekund przed losowaniem
staram się je wysłać jakieś 30 sekund przed losowaniem
Kathy jak wczoraj przegrałem trzy zdrapki to chciałem się odegrać w keno i puściłem jeden zakład w ostatniej minucie,ale stawiałem liczby bezmyślnie bo było niewiele czasu i na 6 skreśleń trafiłem 2 liczby i 3 obok.
hipciu... jak nie masz czasu to bierz na ch/t. dwa razy trafiłam 6/7
Kathy mam jeszcze pytanie o której godzinie nadałaś keno,bo wydaje mi się,że są takie czasy kiedy tak mało grających,że komputer bez problemu może wybrać oboki.A kiedy więcej osób gra ma trudniej.
hipcio...z moich obserwacji wynika, że w keno jak liczby zaczynają "chodzić" to potrafią przez kilka losowań takie same być a potem cicho sza. godzina nadania raczej nieistotna jest w keno bo za dużo losowań na dzień. poobserwuj na www.klubkeno.pl
hipopotan w mini gram tylko w soboty ale na dzis nie daje 27 ale zaufam maszynie na ch/t
Właśnie trudno coś w keno zauważyć,bo wielkie ilości losowań a na dodatek ekran w kolekturze,bez przerwy zmienia wyświetlanie i trudno się skupić.Ale posłucham twoich rad Kathy.
Ricardos jak kilka razy zauważyłem w kolekturze,na chybik trafiały osoby które zawarły około 10 zakładów.
Powiem ci co ostatnio jak grałem w mini wydrukował mi chybik.Pamiętam trzy liczby 23,24,25.
Witaj Rafał,na razie nie mogę wygrać i muszę ograniczyć zakupy słodyczy dla bałwana w supermarkecie.
Ricardos pomyśl jak uparte są Hosia i Lila,ze tak długo wytrzymują bez czatu.Może mają inne rozrywki:tańce i podróże.
Zbliżają się wybory więc powiem na kogo będzie głosował hipcio.Mam wybór pomiędzy Kaczyńskim a Markiem Jurkiem.
Witam.SirMavins jak zauważyłeś typuje w kolejności od najdłużej stojącej 10 liczb stojących,Nie zależy mi bardzo na osiąganiu dobrych wyników bo szkoda mi czasu na myślenie i kombinowanie.Jedynym moim spostrzeżeniem jest to że więcej trafień mam w tej drugiej piątce,i często mam 3/5.Ja sie typowaniem bawię i tylko tak to traktuje.Cała gra to dla mnie tylko zabawa,i stanowi malutki ułamek mej działalności rozrywkowej.Ciesze sie bo w pewniakach już zszedłem poniżej 100 ale tylko na chwilkę,i tak sie ciesze że są gorsi,jest duża rotacja w kolejności.Pozdrawiam i zmykam na obiadek a potem na rynek troche sie jeszcze rozerwać i popatrzeć na niektórych przebierańców na wieczór nie mam jeszcze planu.
Wędrowca netowy>>Sonrio debido a usted!Dzięki za polecony artykuł:):
Witam
hipopotan>>
nie wiem, czy to akt wielkiej odwagi, ale zgodnie z Twoim życzeniem ,z wczoraj, podaję:
ch-trafił na 10/10 ;)
na dziś na 14 i 22.15
12,14,18,19,34,35,45,60,6269
powodzenia
hipopotan>>
nie wiem, czy to akt wielkiej odwagi, ale zgodnie z Twoim życzeniem ,z wczoraj, podaję:
ch-trafił na 10/10 ;)
na dziś na 14 i 22.15
12,14,18,19,34,35,45,60,6269
powodzenia
Dla jasności ostatnia "6269", to - 62 i 69
powtarzam -
12,14,18,19,34,35,45,60,62,69
powtarzam -
12,14,18,19,34,35,45,60,62,69
Gratuluję pewniaka Rafał.A dziwne,że ciągle pada 35.Nietoperze widać aktywne.Dobrze,że nie mogłem grać bo nic bym nie trafił.
Teraz po losowaniu z 1400 mogę myśleć nad strategią gry z doradcą.Chyba odpuszczę już 35 bo co za dużo to niezdrowo,nie może ta liczba tak świrować.
2/10 i dwa oboki, a wieczorne są zazwyczaj słabsze....
RafSaw30>>
brawo, o może tak na wieczór 6 pewniaków ?
pzdr
RafSaw30>>
brawo, o może tak na wieczór 6 pewniaków ?
pzdr
Rafał trafiłem wtedy 35,ale ze względów oszczędnościowych nie dałem Ulrykowi von Lotto zakładu za 5złoty.
Ricardos zdradz jakie liczby masz trafione na kupnie 5z8.To ważne dla bałwana.Pozdrawiam.
MAG..tak trzymaj z tą tajemniczością,bo tu odkrywanie kart zawsze zostanie użyte przeciwko Tobie.Ta tajemniczość twoim wrogom spać nie daje i mogą snuć tylko domysły.Hipopotam widzisz jak czasem Ciebie potraktują niektórzy niegrzeczni ludzie,ale w tym co piszesz jest dużo treści tylko czasem należy czytać między wierszami.Serdecznie pozdrawiam.
Kogucik ale przydałoby się aby Mag..pokazała na fotce jakąś maskotkę,bo nic u niej nie widać i bałwan ma problem z identyfikacją.
klifek - jak am jesteś, to wiedz, ze odpowiedz została udzielona i spotkała się z kolejnymi kontr-argumentami.
Pzdr
Pzdr
IBUPROM serdecznie dziękuje za pozdrowienia,i życzę trafnych typowań.Ja dziś trafiłem "pewniaka" oraz parkę oczywiście poza radością nic z tego nie mam.Pozdrawiam.
Ricardos czemu nie odpowiadasz,czy dlatego ,że poleciałeś odebrać wygraną?
Witam :)
http://www.youtube.com/watch?v=2LpG5HQoKBU&feature=related
dla wszystkich tu obecnych :)
http://www.youtube.com/watch?v=2LpG5HQoKBU&feature=related
dla wszystkich tu obecnych :)
HIPOPOTAM znając detektywistyczne zdolności bałwana,na pewno po głębszej analizie,trafnie wszystko sobie ułoży,ale znając go z dyskrecji wiem że swoją wiedzę nie wykorzysta w niecnym celu.Serdecznie Cie pozdrawiam.
Witaj Madzia77,ja w buchmaki nie gram,bo trzeba tam stawiać więcej pieniążków,a jak kończy się Nba z kilku złoty nie da się nabić zbyt wysokich kursów,więc zmuszony jestem grać w multi.
Najlepiej było kiedy,można było obstawiać u buchmaków liczby,bo wtedy łącząc nba z przedziałem numerka kilka razy za 2 zeta trafiłem 100 zeta.
Łasuchom polecam jak będą w żabkojadzie wybierać lody firmy koral,bo są dobre i smakowite a na dodatek tam dobrze mrożą lody.
Rafał nie ma co się spieszyć,bo jak teraz wyślesz kupon to system na podstawie liczb chyba będzie wymyślał chybiki innym.Wysyłać trzeba jak najpozniej.
Według bałwana puścili teraz 9 które długo nie szło ale zrównoważyli to świrując z 35.
hipopotan >>> może i masz rację, ale tam realniej można wyciągnąć jakąkolwiek kasę jak z Ts
pozdrawiam Cię serdecznie :)
pozdrawiam Cię serdecznie :)
Ricardos chodzi mi,że wystarczy tylko zmienić kilka liczby,żeby mieć pewność,że nie pójdą główne wygrane i bonusus rośnie.
Wiadomo Madziu77,że tak.Przyczyna prosta, w meczu są tylko trzy możliwości,w koszykówce też trzy.Tylko trzeba więcej inwestować aby coś wygrać.Pozdrawiam.
Na 22:15 cisnę znowu siódemki i ósemki.W tej chwili trwa intensywne wyliczanie.
Witam Wszystkich.
Witam ponownie. Na dziś poszło z kulturą bo kasy brak: MM z plusem stawka x1 (5zł) na 10 liczb: 15,19,36,44,45,58,64,66,73,76 Pozdro
Wędrowca netowy...witaj.Próbuję sobie przetłumaczyć dzisiejszy sen na liczby na 22:15 bo na 14stą coś wyszło
szczery...elo!Dzisiaj w nocy pracowałem na kasie w markecie budowlanym i kasowałem faceta co kupował wąż ogrodowy i płacił bilonem.Długo liczyłem bo miał pełno złotówek.Koleżanka z kolei miała pełno banknotów w kasie po 10zł,20zł.Obudziłem się i lipa.Widok kasy zakończony.
Szczery- Twoje liczby- 8 z tłumaczenia snu/chyba z lutego/, dodając 2 moje dało w sumie 7/10!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mag.. . Tajemnice są po to by je POZNAĆ...... .
Mag.. . Grasz, czy tylko testujesz liczby???
Pozdrawiam.
Mag.. . Grasz, czy tylko testujesz liczby???
Pozdrawiam.
Ricardos- twoja liczba ze snu- 31. Dodatkowa 34.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam. Dobra wiadomość - najdłużej oczekiwane zestawy powinny być od teraz zawsze na bieżąco. Pozdrawiam
Już niedługo czeka mnie wędrówka do kolektury.Dzisiaj postawię na trzy liczby,bo zwątpiłem w trafienie dziesięciu.
Witam :)
Nie wiem, czy ktoś zdoła udzielić mi odpowiedzi, ale co tam. Czy jest możliwość dostania oferty toto-mixu poza listą na ich stronie www oraz ewentualnej gazetki w punkcie? Chodzi mi o ofertę na jeden dzień do ściągnięcia na dysk.
Nie wiem, czy ktoś zdoła udzielić mi odpowiedzi, ale co tam. Czy jest możliwość dostania oferty toto-mixu poza listą na ich stronie www oraz ewentualnej gazetki w punkcie? Chodzi mi o ofertę na jeden dzień do ściągnięcia na dysk.
koguciku19.
Z Twojej 10/10: 9,34,3,39,60,41,57,14,15,44.
Wypadło: 9--9-34---X-X-X----X-X-X-X-44.
Niby tylko 3/10, ale zawsze...
Z Twojej 10/10: 9,34,3,39,60,41,57,14,15,44.
Wypadło: 9--9-34---X-X-X----X-X-X-X-44.
Niby tylko 3/10, ale zawsze...
Witam stałych jak i nowych bywalców czata. Na dzis DL-LOTTO takie liczby typowac 1-6-10-17-35-47 . Na jutro bukowac!! F1 że nie zostanie sklasyfikowany/DI GROSSI, DE LA ROSA, KOBAYASHI,SENNA, TRULLI, LIUZZI . Kurs50.94 x40zł wygrana 1833.80 zł totomix. Pozdrawiam
Ricardos- udało mi znaleźć kod do Twojego snu i odczytać.
31... 34... 37.
.......................
44, 54, 64, 74.
47,57, 67, 77.
Pozdrawiam.
31... 34... 37.
.......................
44, 54, 64, 74.
47,57, 67, 77.
Pozdrawiam.
Koleżanka że snu- liczba 18.
Wędrowca netowy he ma ciut więcej niz 18-ście.stary numerekm powiadasz no i coś o 69 he he
Wędrowca netowy>>>18 młoda dziewczyna??wąż z cyfra życia:)?
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.