Wpisy 1 103 757 – 1 103 856
11 września 2012 00:48 → 11 września 2012 07:45, 100 wpisów
choc nie wiem czy wiesz ale w Nowej Zelandi jest najwiekszy odsetek samobojstw na swiecie {{mysliciel}nie moge zrozumiec tego dlaczego???chyba z nudow albo stagnacji
Shock..to nie tak..mam cos swojego tu w pl. ale musze miec meldunek w de. bo tam mam ubezpieczenie..zamierzam lato spedzac tu nad morzem..a zime w de...wiesz co dam Ci buziola..ale masz byc grzeczny ok
no chwile pomysl zastanow sie i dojdziesz do wniosku dlaczego
ja jestem tak bezposredn ulexxa ze wszystkim otwarcie mowie co mnie boli i jakos zle na tym nie wylazlem do tej pory
Shock ok..rozumiem Cie..ale jezeli jeszcze przy tym bedziesz milym Facetem..to masz swietny pakiet
ulexxaaa..
dobra..narazki..moze jeszcze wpadne Was odwiedzic..bo zapowiada sie u mnie..znowu bezsenna noc..ehh
http://www.youtube.com/watch?v=v733HJrJPY4
http://www.youtube.com/watch?v=v733HJrJPY4
scolls probowales kiedys przetestowac taka samotnosc spokoj w miejscach jak nowa zelandia ?
ulexxa ja nie lubie Lilki i czuje to na kilometr ze jej nie cierpie
shock no moze masz racje zycie w samotnosci nie jest dla kazdego ale sa ludzie ktorzy tak umieja zyc wrecz potrzebuja tak zyc
Panowie!Tylko mi tu nie bluzgać na R.P.Czyżby fakt,że jesteśmy "jednym z najlepiej rozwijająch się państw a kryzys nas omijał"był tylko pijarowską zagrywką Platformersów
przy takim gonieniu w zyciu miejsca typu nowa zelandia to hmm ... ladny sprawdzian
ja mysle ze istnieje taka opcja ze bym tez sie znudzil np.po kilku latach lub nawet miesiacach bo jestem czlowiekiem ktory raczej lubi szybkosc,ruch i gdy cos sie dzieje ale mam tego prawde mowiac juz dosc
oh no scolls to w koncu idziesz w dobrym kierunku , rob w zyciu tylko to co lubisz ;]
gonazaga polecam
www.niezaleznatelewizja.pl
tam dowiesz sie prawdy
www.niezaleznatelewizja.pl
tam dowiesz sie prawdy
shock zeby tak szlo to bym robil ale niestety nie zawsze idzie wyjechalem do UK zeby zarobic na otwarcie swojego sklepu w PL ale nici z tego net wykonczyl maly i sredni handel a na hipermarket mnie nie stac
shock ciezka sprawa we wszystkich branzach gdzie mam znajomych wszyscy likwiduja sklepy czy np.komisy i przechodza na sklepy internetowe
do dupy z takim handlem przeciez to jest tylko klikanie i pakowanie oraz wysylanie towaru
sluchaj zalezy co sie sprzedaje bo niestety niektore branze lepiej miec sklep
no wiadomo ze na spozywce lepszy jest sklep tradycyjny bo nie kupisz przez neta chleba na sniadanie i bedziesz czekala az Ci go dowiazą po poludniuchoc w UK juz spora liczba klientow kupuje takze spozywke przez internet
w brnazy it jest troszke inaczej, da sie sukces odniesc ale to i tak lepiej za granica dzialac ...
milej nocki zycze i kolorowych snow a jutro milego pobytu w ojczyznie
ale niedlugo tez ide spac ... bo chociaz sie dobrze spi na polskim lozko
Scolls prawdę to ja dobrze znam(a pytanie było czysto retoryczneShock co do Lili To pełna zgoda

dobranoc wszystkim
gonzaga poogladaj tv z tego linku to sobie porownasz co wiesz a jaka jest prawda
gonzaga poogladaj tv z tego linku to sobie porownasz co wiesz a jaka jest prawda
Widze ze Panowie o interesach rozmawiaja..
ja na sekundzie z doskoku..sorry ze przeszkadzam..
Scoli..dziekuje za mmm pyszniutka herbateczke
a tak nawiasowo mowiac..czy naprawde sa ludzie co zamawiaja zywnosc w necie?..szok nie zrobilabym tego..
kosmetyki owszem..nawet sama zamawiam..ale zywnosc
ja na sekundzie z doskoku..sorry ze przeszkadzam..
Scoli..dziekuje za mmm pyszniutka herbateczke
a tak nawiasowo mowiac..czy naprawde sa ludzie co zamawiaja zywnosc w necie?..szok nie zrobilabym tego..
kosmetyki owszem..nawet sama zamawiam..ale zywnosc
Scoli..spokojnej i owocnej w dobre senki..takie co wypadna w losowaniu zycze
Shock..ale czy ta zywnosc jest swieza?..nie wieze..jedynie bardzo mocno konserwowana
3 dnmi na czacie jestem i juz hmmm 2 osob nie cierpie ...
Ulexxa sa punkty za granica np hmmm ze umawiam sie przez neta ze mam zrobione zarcie np na godzine 17 podjezdzam palce wychodze i tak to dziala
Ulexxa sa punkty za granica np hmmm ze umawiam sie przez neta ze mam zrobione zarcie np na godzine 17 podjezdzam palce wychodze i tak to dziala
ale jesli ktos przez neta robi zakupy w stylu market piotr i pawel i kupuje 2 l cole i mrozona marchewke to z garem ma cos nie tak
wejdz sobie na strone delikatesow jakichs i od razu bedziesz wiedziec co mozna kupic ;D
Shock..hmm nie znam takich spraw..ale nie wazne..
powiedz kogo nie lubisz i dlaczego?
powiedz kogo nie lubisz i dlaczego?
Lila bo na kilometr widze ze jest sztuczna i ograniczona umyslowo, sama narzuca swoj sposob myslenia i zachowania nie majac nic sensownego do napisania
nie chce sie chwalic ale mnie intuicja nie myli jesli chodzi o ocene osobm cake zycie slucham , przygladam sie osobom i je analizuje
Shock....o czym Ty piszesz..Lila jest swietna mila i bardzo szczera dziewczyna..rozmawiam z Nia telefonicznie..naprawde bardzo sie mylisz..oj oj
nie wolno nikogo oceniac tak szybko..naprawde sie bardzo mylisz..nie mow tak wiecej..
nie wolno nikogo oceniac tak szybko..naprawde sie bardzo mylisz..nie mow tak wiecej..
styka ze mnie ocenila jawnie wedle swojego mniemania i sie epicko pomylila
a pozneij cala godzine glupie docinki robila wiec jest z gory skreslona
z reszta tutaj normalne jest ze znajomi trzymaja sztame i nie bardzo mozna cos wiecej z takimi zdzialac
Shock..mylisz bardzo naprawde..oj ale mnie zasmuciles
ide sobie stad..dobranoc milych snow zycze Tobie
ide sobie stad..dobranoc milych snow zycze Tobie
No jak mozna pisac do mnie ze jestem cpunem bo pale raz pol roku blanta w epickiej atmosferze
ah no moze dlatego ze 10 lat temu sobie nos przypudrowalem i jechalem nad morze o 3 rano pusta autostrada sluchajac muzyki ... cpn ze mnei okropny
a już myslałam,że jestem pierwsza
Wydrapałam wczoraj 10zł w sz10
a nowe Skarby Polski
skarby pl, poszedłem wieczór wysłąć mm i tak pytam kolektorki jaka była największa dziś wygrana - a ona że nawet 2zł nie było- skusiłem się i ja i
drapie i nic,za to moje dziecko jak mnie naciągnie to ma 1,2 a ostatnio 10zł,tamta edycja była dla mnie bardziej szczęśliwa
a w poprzednich skarbach to kilka razy miałam 20zł
muszę lecieć,miłego dnia i wygranych
ja zawsze lubiłem zdrapmana- na razie 1x50 i ze 20x10, ale w poprzedniej edycji miałem 5x50, a 10 nie pamiętam
Ty masz wogóle szczęście w zdrapkach i tak trzymaj
tczewianko szukam jeszcze sposoba na mm/mini- ale na razie nic z tego
też życzę wysokich wygranych w czymkolwiek
też życzę wysokich wygranych w czymkolwiek
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 281 000
------
--------------------
Dzień dobry.. .
--------------------
Dzień dobry.. .
Nie oglądałem losowania, bo jest za póżno, a tam... .
1. 1/1
2. 2/2
3. 3/3
4. 7/10.
--------------------------------------
1. 1/1
2. 2/2
3. 3/3
4. 7/10.
--------------------------------------
Dziękuje wszystkim za gratulacje.. .
-----------------------------------