Wpisy 1 101 608 – 1 101 707
9 września 2012 18:28 → 9 września 2012 19:46, 100 wpisów
majwoj
w rzeszowie była gł. wygrana w kop. diamentów, w mielcu ona/on, w dębicy lotek, w krośnie w zdrapmanie i słonecznej- teraz czas na jasło i drapka
w rzeszowie była gł. wygrana w kop. diamentów, w mielcu ona/on, w dębicy lotek, w krośnie w zdrapmanie i słonecznej- teraz czas na jasło i drapka
majwoj
właśnie szkoda że nie
ale ty miałeś szansę- a może to twój lotek był, tylko się nie chcesz przyznać
właśnie szkoda że nie
ale ty miałeś szansę- a może to twój lotek był, tylko się nie chcesz przyznać
majwoj
a w pt. założyłem skarbonkę na totolotki i włożyłem do niej 50zł; jak wypłacę jutro krzyżówkę to stan skarbonki 55zł wyniesieno i mam jeszcze 3 szanse w mm
a w pt. założyłem skarbonkę na totolotki i włożyłem do niej 50zł; jak wypłacę jutro krzyżówkę to stan skarbonki 55zł wyniesieno i mam jeszcze 3 szanse w mm
hartge
ja tylko na pierwsze los. zagram 2 zakłady jeden swój, drugi z cht; a potem tylko gdy kumulacja na podstawowe lotto bedzie 2-3mln
ja tylko na pierwsze los. zagram 2 zakłady jeden swój, drugi z cht; a potem tylko gdy kumulacja na podstawowe lotto bedzie 2-3mln
niektorym to mozna nawet dac kase na 100 zakladow na 12 skreslen w lotto i tak nie trafia nawet 4 ;p
majwoj ja praktyki miałem w fabryce to tam na 3 zmiany mieli a my jako praktyki 2 zmiany
ja praktyki miałem na kopalni od siedzienia i palenia fajek płuca i dupa tak mnie bolała za 6 godzin ze masakra
wiem ze warunki szkodliwe po praktyce nam dawali 2 litry soku zaś było czym popijać vode
cos mnie po nogach gryzie nie wiem kiedy i mnie epicko swedzi
powaga my byli ostatni rocznik co sie załapał na takie coś potem nic nie dawali
2 hamburgery lub sok paczka fajek i 3 drinki to każdy walił po praktyce a potem na autobus
hart za darmo dawali albo te soki lub 2 hamburgery normalne w bułce od razu do jedzenia to była knajpka z kopalnia miała umowe podpisana a ze my mieli po 15/16 lat piwa nam nie chcieli selać tylko drinki a to było jeszcze mocniejsze,,,a gdyby ktoś sie nas pytał co pijemy to sok
------
----------------------------
Mała.. .
----------------------------
Mała.. .
hart nie wiem ja tam nie robie ale ogólnie mówia na nich lebry
Nikogo nie ma, to idę sobie.. .
------------------------
------------------------
To zróbmy tak, ja bonusa nie chcę, mnie wystarczy 10/10 - 250tyś. Jak trafię całą 10tkę to bonus jest dla Ciebie