Wpisy 1 101 405 – 1 101 504
9 września 2012 15:45 → 9 września 2012 17:20, 100 wpisów
shockwave....nudzisz się widzę.....coś byś robił ale dokładnie nie umiesz tego określić
odpoczywam no , tyle miesiecy pracy i siedze w domciu sam bo wyjechali na wakacje rodzice ...
majwoj
nie było cie dawno, pewnie kasę z tego słonika zakopywałeś
nie było cie dawno, pewnie kasę z tego słonika zakopywałeś
majwoj
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
gg
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
syst12 w lotto powninen byc zwany kamikaze
gg36
majwoj23
jak juz ktos tak bardzo che grac systemowo to max 9 wiecej sie nie oplaca bo lepeij zagrac wielokrtonsc sys9 niz na wiecej skreslen z reszta osoba ktora trfaila 2x 6/6 na jednym kuponie zagrala waslnie systemem na 9 skreslen
przybedzie milionerow z 1 milonem
albin
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
lotto plus to ogolnie mneijsze wygrane a wiekszy zysk dla lotto to jest bardzo sprytnie przemyslane
gg36 ja bede gral w lotto max do 4 zakladow ale plus mnie nie interesuje
shock
a dla mnie jest atrakcyjne, ale tylko po 4zł będę grał i nie na każde los.
a dla mnie jest atrakcyjne, ale tylko po 4zł będę grał i nie na każde los.
majwoj
ale zawrotu głowy dostaniesz, jak ci przyjdzie analizować liczby do l i l+
ale zawrotu głowy dostaniesz, jak ci przyjdzie analizować liczby do l i l+