Wpisy 1 101 394 – 1 101 493
9 września 2012 15:37 → 9 września 2012 17:14, 100 wpisów
eh te lotto jest podle ;] gdybym mogl to bym i 5 tys zakladow postawil ale sie boje
shockwave....matko ja tak nie gram ....w grach misi byc zachowany rozsadek
nie no tak sobie raz mysle zaszalec od otwarcia do zamkniecia kolektury zaznaczac ML i puscic ;P
shockwave....nudzisz się widzę.....coś byś robił ale dokładnie nie umiesz tego określić
odpoczywam no , tyle miesiecy pracy i siedze w domciu sam bo wyjechali na wakacje rodzice ...
majwoj
nie było cie dawno, pewnie kasę z tego słonika zakopywałeś
nie było cie dawno, pewnie kasę z tego słonika zakopywałeś
majwoj
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
gg
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
syst12 w lotto powninen byc zwany kamikaze
gg36
majwoj23
jak juz ktos tak bardzo che grac systemowo to max 9 wiecej sie nie oplaca bo lepeij zagrac wielokrtonsc sys9 niz na wiecej skreslen z reszta osoba ktora trfaila 2x 6/6 na jednym kuponie zagrala waslnie systemem na 9 skreslen
przybedzie milionerow z 1 milonem
albin
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
lotto plus to ogolnie mneijsze wygrane a wiekszy zysk dla lotto to jest bardzo sprytnie przemyslane
gg36 ja bede gral w lotto max do 4 zakladow ale plus mnie nie interesuje