Wpisy 1 100 649 – 1 100 748
8 września 2012 21:53 → 8 września 2012 22:21, 100 wpisów
shok...sam się przyznałeś że ćpasz więc nie mam cię za co przepraszać,nie pochlebiaj sobie zbytnio
ksings
Wiesz mądrzy ludzie zanim mają coś w dupie to starają się o tym czymś coś wiedzieć. Postać mitologiczna, która zamiast włosów miała węże a jej wzrok zmieniał w kamień to Meduza zwana także Gorgoną a nie Medea kolchidzka księżniczka, która dla pewnego dupka zdradziła swój lud by potem zostać przez niego wymieniona na nowy młodszy model
Wiesz mądrzy ludzie zanim mają coś w dupie to starają się o tym czymś coś wiedzieć. Postać mitologiczna, która zamiast włosów miała węże a jej wzrok zmieniał w kamień to Meduza zwana także Gorgoną a nie Medea kolchidzka księżniczka, która dla pewnego dupka zdradziła swój lud by potem zostać przez niego wymieniona na nowy młodszy model
przecie mitologia to takie same bajki jak wspolczesna religia
Lilus... A mnie lubisz.
Nawet nie zaprzeczam.nie ma czego się wstydzić
i nie denerwuj się.
To zle na małego Jokerka może wpłynąć.
Nawet nie zaprzeczam.nie ma czego się wstydzić
i nie denerwuj się.
To zle na małego Jokerka może wpłynąć.
wiesiek
Ja też czekam na 33 i jak znam życie to wpadnie dzisiaj w lotto gdzie dziś akurat nic nie puściłam
Ja też czekam na 33 i jak znam życie to wpadnie dzisiaj w lotto gdzie dziś akurat nic nie puściłam
Medea76
przeczytaj to może jeszcze raz tak jak ja,kiedyś,z zapartym oddechem.nick nobilituje.miłość i zemsta.
przeczytaj to może jeszcze raz tak jak ja,kiedyś,z zapartym oddechem.nick nobilituje.miłość i zemsta.
medea
lotto tez nie gram dziasiaj
ale w mm na końcówki 4,5,6 mam na 10 skreśleń puszczone
lotto tez nie gram dziasiaj
ale w mm na końcówki 4,5,6 mam na 10 skreśleń puszczone
medea76
wilki pedia-czyli encyklopedia o zboczeniach,to nie wszystko.
czytać trzeba
wilki pedia-czyli encyklopedia o zboczeniach,to nie wszystko.
czytać trzeba
kierwa jak bym trafił 4/6 w dużego i byłoby 36zł za czwórke to bym sie z lekka w***ił
ksings
Jeśli chodzi o czytanie to niestety sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś daleko bardzo daleko za mną. Nie zużyłeś tyle papieru toaletowego w całym swoim życiu tyle ile można by uzyskać przerabiając przeczytane przeze mnie książki
Jeśli chodzi o czytanie to niestety sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś daleko bardzo daleko za mną. Nie zużyłeś tyle papieru toaletowego w całym swoim życiu tyle ile można by uzyskać przerabiając przeczytane przeze mnie książki
ja 34..1/1 ..i uciekam..
lila ..jesteś kobita co ty nie chcesz pracować sprzątaczka
miszel..
Zaraz się okaże ile dorzuciłam do budowy sportowych obiektów w naszym pięknym kraju oraz pensji w TS
michellex..jakby się poćwiartowało to może by się do zamrażalnika zmieściło
michellex
Ja myślę, że za to drugie to jedno nie wystarczy zwłaszcza jak ktoś w lotto trafi sześc oboków
Ja myślę, że za to drugie to jedno nie wystarczy zwłaszcza jak ktoś w lotto trafi sześc oboków
marek...nie mam siły szuka dziewczyny..
madea...nooo tak ale jak ktoś trafi 6/6 to też chyba jedno nie wystarczy
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,10,12,18,19,22,25,27,29,35,36,38,44,46,47,49,51,53,62,68
Plusem jest liczba: 10
03,10,12,18,19,22,25,27,29,35,36,38,44,46,47,49,51,53,62,68
Plusem jest liczba: 10
ale kuzwa wiedziałem oby 3 i 53
Użytkownik Automat dopisał wyniki mini lotto - 10,21,26,39,42
Użytkownik Automat dopisał wyniki KASKADY - 3,4,6,7,9,10,11,14,15,16,18,21