Wpisy 1 100 449 – 1 100 548
8 września 2012 19:05 → 8 września 2012 21:16, 100 wpisów
hej mirnam61
shockwave to gratulejszyn,drapek sentencja 10,11 podoba mi się 25,27 powtarzają się moim zdaniem 27ma szansę jeśli nie ma tam 17 to gram na pewniaka układ 17,18 i 8 myślę jeszcze nad 42 i 37,38 kurczę ale 27 wskazuje że 28 nie wykluczone i taki źestaw może pójść 8,9,27,28,34
shockwave to gratulejszyn,drapek sentencja 10,11 podoba mi się 25,27 powtarzają się moim zdaniem 27ma szansę jeśli nie ma tam 17 to gram na pewniaka układ 17,18 i 8 myślę jeszcze nad 42 i 37,38 kurczę ale 27 wskazuje że 28 nie wykluczone i taki źestaw może pójść 8,9,27,28,34
mirnam61 też mi opera fixuje mam 7,i operę next filmów z youtuba mi nie odtworzy jakiś tam błąd wkur.wia mnie powoli ta przeglądarka
rustu
niech losują co chcą, ważne żebym cokolwiek płatnego trafił
niech losują co chcą, ważne żebym cokolwiek płatnego trafił
ja z telefonu pisze i teraz korzystam przeglądarki Nokia Beta ale na bardzo małe litery i trzeba lupę żeby przeczytać
Witam wszystkich sobotni wieczór
O 14-tej zainwestowałam wczorajsze 3/5 oraz 3/6 dołożyłam 1,50 zł i grając na numerki dla Wodnika i Wagi oraz z mojego zapytania w generatorze numerologicznym i... trafiłam 3/6 x 3 czyli nie jest źle teraz jeden zakładzik mm na wieczór i 2 mini tym razem CH/T i staram się być optymistą
O 14-tej zainwestowałam wczorajsze 3/5 oraz 3/6 dołożyłam 1,50 zł i grając na numerki dla Wodnika i Wagi oraz z mojego zapytania w generatorze numerologicznym i... trafiłam 3/6 x 3 czyli nie jest źle teraz jeden zakładzik mm na wieczór i 2 mini tym razem CH/T i staram się być optymistą
MrPaweł
Torsan
Mirnam
rustu i drapek jeśli jeszcze są
schockwave
Torsan
Mirnam
rustu i drapek jeśli jeszcze są
schockwave
dobre moje liczby w horoscope 7,8,15,17,18,38 a ja zagrałem w nĂewiedzy
7,8,17,18,38
7,8,18,37,38
7,8,17,18,38
7,8,18,37,38
rustu
Mi się takie pomyłki zdarzają nagminnie o sytuacjach gdy strzelam w ciemno liczby,które potem okazują się tymi szczęśliwymi dla Bliźniąt. Najbardziej mnie jednak wnerwia,że gdy je puszczam to niestety często lipa jest a jak nie puszczam to wchodzą i to wszystkie
Mi się takie pomyłki zdarzają nagminnie o sytuacjach gdy strzelam w ciemno liczby,które potem okazują się tymi szczęśliwymi dla Bliźniąt. Najbardziej mnie jednak wnerwia,że gdy je puszczam to niestety często lipa jest a jak nie puszczam to wchodzą i to wszystkie
Jestem i . Inni się bawią a ja musiałam wziąć jednak robotę do domu, bo muszę sporządzić opinię prawną w pewnej sprawie na poniedziałek rano. Kiedyś zrobiłam też pewnej organizacji sprawozdanie z realizacji projektu z dotacji gminy. no i dzisiaj rano w drzwiach pojawia mi się prezes z uwagami do owego sprawozdania z terminem ... na poniedziałek. Boże jak w takich chwilach nienawidzę artystów. Kasę wziąć potrafią, ale zrozumieć prostej zasady, że to są pieniądze publiczne i bez kwitu ich wydać nie można to wykracza poza ich możliwości. Najgorsze to, że oni sobie normalnie z gminą w kulki lecą, bo im się "zgubiła" elektroniczna wersja sprawozdania no i jakbym była taka miła... No i byłam miła wzięłam tę cholerną kopertę bo prywatnie bardzo ich lubię. A teraz normalnie prawie biurko rozdupczyłam jak się okazało, że oni wtedy wzięli ode mnie wydruk i radośnie nieopięczętowany i niepodpisany złożyli no a teraz pan prezes podrzucił mi sprawozdanie i wyjechał na bliżej nieokreślony czas nad morze by zarabiać grając do kotleta. Jak się ma miękkie serce to wiadomo co trzeba miec twarde
Madea też czasami biorę sobie jakąś prace na weekend i zawsze żałuje. Ale ciągle popełniam ten sam błąd.
marek33
player , dzięki za zrozumienie
MrPaweł
Tak, ale nie należę do żadnej z korporacji taki wolny strzelec
player , dzięki za zrozumienie
MrPaweł
Tak, ale nie należę do żadnej z korporacji taki wolny strzelec
marek33
Dokładnie. No i pamiętać przede wszystkim o swoim interesie. Świata nie zbawię i wszystkich nie uratuję przed ich najczęściej głupota
Dokładnie. No i pamiętać przede wszystkim o swoim interesie. Świata nie zbawię i wszystkich nie uratuję przed ich najczęściej głupota
medea witaj ja tez kiedys bralam prace ale juz jestem madra
i mowie nie bo to nie warto byc dobrym
i mowie nie bo to nie warto byc dobrym
agatkaa
A najgorzej,że raz zrobiona komuś uprzejmość najczęściej w jego oczach staje się twoim obowiązkiem
A najgorzej,że raz zrobiona komuś uprzejmość najczęściej w jego oczach staje się twoim obowiązkiem
medea znam to z autopsji daj palec wezmą całą rękę dlatego zmieniłem trochę w swoim dawaniu siebie i teraz potrafię stanowczo odmówić wiązało się to nawet ze zmianą pracy i szczerze? Miałem przez chwilę wątpliwości a teraz jestem szczęśliwy
agatka
tak jak w przypadku tego sprawozdania. Prywatnie fajni i sympatyczni ludzie tylko tacy oderwani od rzeczywistości. Mieli nóż na gardle bo zostały dwa dni na złożenie sprawozdania a ja takie piszę dla różnych organizacji i parafii kilka co pół roku. Ale tam to raczej chodzi o zaufanie do mojej wiedzy z zakresu zarządzania projektami a nie zwalenie na kogoś durnej papierologii by sobie radośnie pohasać i na ten przykład zapomnieć zapłacić w terminie składki ZUS i podatki ludzi zatrudnionych w projekcie,bo miało się finansową bryndzę i wzięło z konta stowarzyszenia kilkaset złotych z kwoty dotacji lub płaciło kartą debetową stowarzyszenia za prywatne zakupy A teraz brakuje nie tylko kasy, ale i rachunków a główny szef zamieszania daje sobie dyla licząc, że uczynię cud.
tak jak w przypadku tego sprawozdania. Prywatnie fajni i sympatyczni ludzie tylko tacy oderwani od rzeczywistości. Mieli nóż na gardle bo zostały dwa dni na złożenie sprawozdania a ja takie piszę dla różnych organizacji i parafii kilka co pół roku. Ale tam to raczej chodzi o zaufanie do mojej wiedzy z zakresu zarządzania projektami a nie zwalenie na kogoś durnej papierologii by sobie radośnie pohasać i na ten przykład zapomnieć zapłacić w terminie składki ZUS i podatki ludzi zatrudnionych w projekcie,bo miało się finansową bryndzę i wzięło z konta stowarzyszenia kilkaset złotych z kwoty dotacji lub płaciło kartą debetową stowarzyszenia za prywatne zakupy A teraz brakuje nie tylko kasy, ale i rachunków a główny szef zamieszania daje sobie dyla licząc, że uczynię cud.
wielu osobom wydaje się że raz poczyniona uprzejmość jest już zakodowana i tak ma być już zawsze,a potem jak powiesz nie to w najlepszym wypadku zdziwienie a z reguły obraza jak to przecież tak zawsze było a teraz nagle nie? Dlatego poszedtłem po rozum do głowy...
shockwave
Słoneczko na to co leży na moim biurku kakako nie wystarczy idę poszukac jakiejś flaszki, bo tego burdelu bez pół litra nie rozbieriosz
Słoneczko na to co leży na moim biurku kakako nie wystarczy idę poszukac jakiejś flaszki, bo tego burdelu bez pół litra nie rozbieriosz
jak chcesz to CI zielonego dam ... hehe bo mi jeszcze zostalo dushhhhooooo
rustu
Ja też jestem już teraz w obecnej pracy bardziej asertywna, ale jeszcze co jakiś czas pojawia się jeszcze jakaś sprawa z przeszłości albo skutki mojej zbytniej sympatii i empatii wobec znajomych
Ja też jestem już teraz w obecnej pracy bardziej asertywna, ale jeszcze co jakiś czas pojawia się jeszcze jakaś sprawa z przeszłości albo skutki mojej zbytniej sympatii i empatii wobec znajomych
zapomniałem 5/5 w multasa puścić bo o 14tej mi kupon się zakonczył mykam do żabki dobrze że to rzut beretem zaraz wracam
A niech tam zrobię sobie przerwę do jutra. Idę sobie przygotowac coś na poprawę humoru
medea nie warto miec sympatie do ludzi,mnie juz ludzie nauczyli
agatkaa
Generalnie ludzie są spoko, niestety są wyjątki od tej reguły
Generalnie ludzie są spoko, niestety są wyjątki od tej reguły
ale Ty już nawet zabawny nie jesteś,bardziej przykry w tym naćpanym stanie
generalnie,ludzie są spoko.inni są ***y,bo nie chcą ich pozabijać
shock..yo masz takie stany bez palenia? no to raczej nie jest normalne
nie śledziłem.dopiero jestem.o normalnych fajkach bredzicie?kocham jarać.
Lila
A propos czynności nierządnych z pączkami to są pewne trudności techniczne w przypadku naszej płci, ale skoro ci zależy
A propos czynności nierządnych z pączkami to są pewne trudności techniczne w przypadku naszej płci, ale skoro ci zależy
Lilka przed poludniem Cie nie bylo a my organizowalismy obiad
zupa grzybowa,udka i winko ale nie wyoalilo
zupa grzybowa,udka i winko ale nie wyoalilo
Lila
wolę młode kobietki
maryśka,czasem skosztuję.stanowczo jednak kobiety...
wolę młode kobietki
maryśka,czasem skosztuję.stanowczo jednak kobiety...
Lila
Ja na słodycze dobrze reaguję co do zasady, ale mam podobnie z szpinakiem mrożonym i kaszanką
Ja na słodycze dobrze reaguję co do zasady, ale mam podobnie z szpinakiem mrożonym i kaszanką