Wpisy 110 030 – 110 129
5 maja 2010 21:25 → 6 maja 2010 13:45, 100 wpisów
Wyciągnij dużą szklanicę,to poleję,a jest dobrze zmrożone,bo było w sklepowej lodówce.hi,hi.
Hipo 1 jak na razie najlepiej chodzi do tych czas także jej nie pomijaj.Stawiam że dziś będzie w losowaniu.POzdro
Z powodu braku lwa,sięgnąłem po wojownika Pio.Teraz jak ktoś zaatakuje hipcia to dopadnie go ten zakonnik i niezle natrze uszy.
Zobaczcie jaki numer zrobili w Expekt:
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Włochy Puchar Włoch
Przyjęli zakłady z Romą jako gospodarzem,tymczasem wszystkie portale z wynikami podają:
20:45 45 Inter 1 - 0 AS Roma
Czy to finał na neutralnym terenie? Może ktoś coś wie?
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Włochy Puchar Włoch
Przyjęli zakłady z Romą jako gospodarzem,tymczasem wszystkie portale z wynikami podają:
20:45 45 Inter 1 - 0 AS Roma
Czy to finał na neutralnym terenie? Może ktoś coś wie?
Hipcio- dlaczego nic nie piszesz o swoich 30 żonach? Co porabia Twój brat Makumba?
Pepsi to tradycyjny napój na biegunie północnym.Bałwany w igloo siedzą przy necie i rozgrzewają się popijając pepsi.
Bo ze względu na kryzys i oszczędności musiałem odprawić 29żon.Zostawiłem jedną.
Dopiero załączyłem TV gospodarzem niewątpliwie Inter,Ekspekt znowu babola walnął.
Dzisiaj na wieczorne danie kucharz poleca 33,a na przystawkę 49.
Wędrowca netowy>> wpis do Ciebie był moim 1000 wpisem :))) i już Cię lubię:)))
Mag.. Jeśli przy 1 000 wpisie już mnie lubisz to czego mam oczekiwać przy 10 000???
Monet >>> to jest finał Pucharu Włoch , a mecze tej rangi rozgrywane są w stolicach.
Stolicą Włoch jest Rzym...więc mecz rozgrywany jest na Stadionie Olimpijskim w Rzymie.
Robal_36 >> o tej wygranej "piątce" x 3 kolegi ( system 6z8 ) w Lotto jeszcze co do metody nic nie wiem , ale pamiętam!
Stolicą Włoch jest Rzym...więc mecz rozgrywany jest na Stadionie Olimpijskim w Rzymie.
Robal_36 >> o tej wygranej "piątce" x 3 kolegi ( system 6z8 ) w Lotto jeszcze co do metody nic nie wiem , ale pamiętam!
edi8>>
będę zobowiązany za info, bo tego typu informacji szukam ;)
będę zobowiązany za info, bo tego typu informacji szukam ;)
Godzina 0 coraz bliżej więc wołam pieniążki przybywajcie.Kierunek skarbonka hipcia no południu Polski.A naukowcom coś nie wychodzi z ociepleniem skoro już też we Francji opady śniegu.Może nastanie epoka lodowcowa i bałwan będzie miał temperatury jak u siebie na biegunie.
Trafiłem niestety tylko 3z7(5z14)liczb.Godzina nadania kuponu:18.20.Ricardos jak ci poszło?
Gratuluję Mag..5z10,Na drugim zakładzie miałem podobne dwie liczby do Twoich:32,35. Nietrafione33i dwie chybione o jeden obok:61,71.
Na szczęście byłem ubezpieczony na przegraną:lody jabłkowo-malinowe.
Hipcio >>> od paru losowań 69 wpada tylko wieczorem !!!
dziwne :)))
dziwne :)))
Zaskoczyło mnie Ricardos,że poszedłeś na ósemkę.Bo ja obecnie siódemki lub dziesiątki.Chodzi mi o ilości skreśleń.
hipo..bo ja potrzebuje 22 tys a nie 6 tys dlatego nie gram w siódemki :)))) a że nie mam nawet tego więc nic nie poradzę.
danteV>> Bukmacherka nie moja "broszka", ale Tobie SERDECZNIE GRATULUJĘ BRAWA I TO WIELKIE!!!!!!
RafSaw30:)))) oj!!sorry hipcio, lodówka zaopatrzona dziel tak by starczyło na cały dzień, mag.. jutro w służbie :))))
Niesamowity jest przykład św.Franciszka z Asyżu i Ojca Pio którzy nie posiadając pieniędzy potrafili byś szczęśliwi i zarażać radością innych.Dlatego nawet jak się przegra nie można popadać w pesymizm.
Mag.. -mam pytanie. Mieszkasz w Polsce???
Pytam- bo nie wiem co mi napisałaś w poprzednim wpisie!
Mag.. Jesteś strasznie tajemnicza!!! Muszę użyć magii żeby coś dowiedzieć się o Tobie!
Wędrowca netowy>>> Twój nik, też coś mówi :)?? teraz już zmykam , czas mnie "goni" pozdr. pa
Dobrek nocki wszystkim.Komu w drogę temu do roboty a kiedy powiem prezesowi a teraz to mi to lotto????Hugo wie...
Dobranoc.. . Życzę wszystkim miłych snów... .
Dobry dzień wszystkim graczom.
Wróciłem po zawodowej przerwie...
Na wstępnie chciałbym podziękować Wszystkim tym, którzy myślą i nie dają się omamiać oraz Wszystkim tym, którzy piętnują oszustwa.
osoby zainteresowane widzą o czym piszę.
Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję.
A reszcie życzę miłego dnia.
Wróciłem po zawodowej przerwie...
Na wstępnie chciałbym podziękować Wszystkim tym, którzy myślą i nie dają się omamiać oraz Wszystkim tym, którzy piętnują oszustwa.
osoby zainteresowane widzą o czym piszę.
Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję.
A reszcie życzę miłego dnia.
Witam :)
SirMavins >>> spoko popieram Twoje spojrzenie,ale uważam że wystarczające jest udowodnienie przekrętu,po co wyzywać,obrzucać błotem,znieważać,co to da?
SirMavins >>> spoko popieram Twoje spojrzenie,ale uważam że wystarczające jest udowodnienie przekrętu,po co wyzywać,obrzucać błotem,znieważać,co to da?
Witaj madziu77.
Problemem nie jest samo oszustwo tylko oszustwo nie mające właściwego odzewu.
Wejdź tam i zobacz sobie jak ładnie to wszystko funkcjonuje.
Coś nikt nie pisze o wtopie za kwiecień NETTO ponad 3000...*
Ja się nie nabrałem, a osoby które badały sprawę doszły do takich samych lub podobnych wniosków. Mało tego, właśnie dostałem od nich te wszystkie smaczki, łącznie z tabelami.
Nie muszę nic robić, bo jest to czarno na białym.
A co do tego obrzucania, to nie ja pierwszy zacząłem.
Ale wiesz, to nie dla mnie, bo oni mnie nie interesują, ale są ludzie którzy z takiej formy korzystają.
Ps. * - wg informacji osoby mającej abonament zestaw nr 3 to wydatek 3600, a strata w kwietniu 3280.
I nie było wypadnięcia, dopiero w maju...
A w kwietniu każdy mógł przeczytać, ze stopni progresji jest 20, dziś już że 26.
Pozdrawiam
Problemem nie jest samo oszustwo tylko oszustwo nie mające właściwego odzewu.
Wejdź tam i zobacz sobie jak ładnie to wszystko funkcjonuje.
Coś nikt nie pisze o wtopie za kwiecień NETTO ponad 3000...*
Ja się nie nabrałem, a osoby które badały sprawę doszły do takich samych lub podobnych wniosków. Mało tego, właśnie dostałem od nich te wszystkie smaczki, łącznie z tabelami.
Nie muszę nic robić, bo jest to czarno na białym.
A co do tego obrzucania, to nie ja pierwszy zacząłem.
Ale wiesz, to nie dla mnie, bo oni mnie nie interesują, ale są ludzie którzy z takiej formy korzystają.
Ps. * - wg informacji osoby mającej abonament zestaw nr 3 to wydatek 3600, a strata w kwietniu 3280.
I nie było wypadnięcia, dopiero w maju...
A w kwietniu każdy mógł przeczytać, ze stopni progresji jest 20, dziś już że 26.
Pozdrawiam
SirMavins >>> nie o Ciebie mi chodzi,Ty udowodniłeś to co udowodniłeś i dobrze.
Cieszę się,że jesteś znowu na stronce.
pozd
Cieszę się,że jesteś znowu na stronce.
pozd
No, OK madzia77.
Dzięki.
I jak tam typy na dziś, masz coś?
Ja podałem w temacie "zawsze znana jedna cyfra".
Dzięki.
I jak tam typy na dziś, masz coś?
Ja podałem w temacie "zawsze znana jedna cyfra".
Witaj SirMavins miło że wróciłeś.Miłego dnia.Przeczytałem dziękuje za info.
Witam na dziś takie 10 liczb,na dwa losowania:9,5,34,3,39,79,42,60,40,80.Wczoraj z takich 10 liczb weszło tylko 4 więc nie ma się co chwalić.Pozdrawiam
o widze ze postep jest, w koncu zauwazyles ze nia msz sie czym chwalic
koguciku19.
Jak rozumiem Twój wpis, to:
9,5,34,3,39,79,42,60,40,80.
Masz tak.
9--9-5--34-3-39--79-42-60-40-80.
P--2/2----3/3-------5/5--------.
Jak rozumiem Twój wpis, to:
9,5,34,3,39,79,42,60,40,80.
Masz tak.
9--9-5--34-3-39--79-42-60-40-80.
P--2/2----3/3-------5/5--------.
Rafał...z podanych przez ciebie cyferek posiadam 4 w swoich zestawach
Witam
Ratunku! Czy może ktoś z Was pomóc mi ogarnąć ...
Ile to jest 500 miliardów sekund ?
Ile to jest 55,01% od 4545000 ?
Powyżej 21 się gubię...
Z góry dziękuję
Ratunku! Czy może ktoś z Was pomóc mi ogarnąć ...
Ile to jest 500 miliardów sekund ?
Ile to jest 55,01% od 4545000 ?
Powyżej 21 się gubię...
Z góry dziękuję
Robal 36
wg mojego kalkulatora 51,01% z 4545000 wynosi 2.500.204,50
wg mojego kalkulatora 51,01% z 4545000 wynosi 2.500.204,50
Kathy... z podanej Twojej wiadomości posiadam 4 Twoje
cyferki !!! :)))
cyferki !!! :)))
Kathy>>
tak, mój też tak wyświetla...
-----------------------------
ze str lotto...
§ 3 p5
Łączna cena losów przeznaczonych do sprzedaży jednej transzy stanowi kwotę 4.545.000 zł ...
a
§ 4
1. Ogólna wysokość kapitału przeznaczonego na wygrane pieniężne wynosi dla jednej transzy 2.500.000 zł (słownie: dwa miliony pięset tysięcy złotych), co
stanowi 55,01% łącznej ceny losów przeznaczonych do sprzedaży.
-----------
CO ZEŻARŁO 204,50 ?
tak, mój też tak wyświetla...
-----------------------------
ze str lotto...
§ 3 p5
Łączna cena losów przeznaczonych do sprzedaży jednej transzy stanowi kwotę 4.545.000 zł ...
a
§ 4
1. Ogólna wysokość kapitału przeznaczonego na wygrane pieniężne wynosi dla jednej transzy 2.500.000 zł (słownie: dwa miliony pięset tysięcy złotych), co
stanowi 55,01% łącznej ceny losów przeznaczonych do sprzedaży.
-----------
CO ZEŻARŁO 204,50 ?
Robal 36.... może wieleba albo ten drugi, raczej ten drugi bo lepiej wygląda
Kathy>>
:)
Spięty ?
Faktycznie - taki jakiś nerwowy, jak prowadzi...
Może się boi, że się ZORIENTUJEMY ?
:)
Spięty ?
Faktycznie - taki jakiś nerwowy, jak prowadzi...
Może się boi, że się ZORIENTUJEMY ?
RafSaw30>>
coś Ty - jakby grał, to wyrecytowałby w żywe oczy, a jak liczby ze swojego kuponu i papa
żegnaj smutku
witaj biedo
coś Ty - jakby grał, to wyrecytowałby w żywe oczy, a jak liczby ze swojego kuponu i papa
żegnaj smutku
witaj biedo