Wpisy 1 100 280 – 1 100 379
8 września 2012 17:14 → 8 września 2012 17:56, 100 wpisów
trisetum
w krzyż. po 3zł zostało tylko 1x 40tyś, na ok. 20-25% nakładu- w mojej ocenie nie warto już kupować
w krzyż. po 3zł zostało tylko 1x 40tyś, na ok. 20-25% nakładu- w mojej ocenie nie warto już kupować
stara pensja do 19.09- szukaj po śląsku- może drapniesz gł. wygraną, może w pszowie jest jeszcze
torsan
ja inaczej pisałem, jak biorę wyniki 5 los. w tył, to na powtórkę daję te liczby które pierwszy raz wyszły w losowaniu które jest widoczne na monitorze
ja inaczej pisałem, jak biorę wyniki 5 los. w tył, to na powtórkę daję te liczby które pierwszy raz wyszły w losowaniu które jest widoczne na monitorze
mala
za cholerę bym takich nie dał, muszę się jeszcze z jakimś lekarzem lub farmaceutą skonsultować
za cholerę bym takich nie dał, muszę się jeszcze z jakimś lekarzem lub farmaceutą skonsultować
mala
o 65 to by jocię trzeba było zapytać, z twoich dam jeszcze 10
o 65 to by jocię trzeba było zapytać, z twoich dam jeszcze 10
Damian wskakuj do mnie na jedzonko mam frytki, warzywa z patelni z sosem czosnkowym i krokiety z grzybami i kapustą mniam
sylwia coś z 50tek można obstawić, bo w 3ch losowaniach symbolicznie się pokazywały
sylwia weselisko tylko dla rodzinki, dla przyjaciół przyjdzie czas na popijawę
Sylwia po 1 musisz zagrac na 10 liczb to już połowa sukcesu po 2 skreślic odpowiednie liczby które wylosują bądź wybierze za Ciebie lottomat
witajcie mini 7,8,17,18,38 multas 3/3 8,77,78
5/5 8,12,18,77,78 dzisiaj oczekuję od ts prezentu w postaci pełnej puliw związku z moimi imieninami od orange dostałem 120darmowych minut teraz niech ts się stara
5/5 8,12,18,77,78 dzisiaj oczekuję od ts prezentu w postaci pełnej puliw związku z moimi imieninami od orange dostałem 120darmowych minut teraz niech ts się stara
Grześ a jak kocham pyry w każdej postaci najbardziej puree ziemniaczane i fryteczki
rustu
Z okazji imienin dla Ciebie życzenia:
Byk ma rogi...
krowa cyce...
Czego nie masz to Ci życzę
Wszystkiego naj
Z okazji imienin dla Ciebie życzenia:
Byk ma rogi...
krowa cyce...
Czego nie masz to Ci życzę
Wszystkiego naj
rustu
nic wielkiego, w ostatnich 3 dniach, na 4xkrzyż xl nawet 5zł nie było, dziś w ona/on 12 i 4zł, w tygodniu w zdrapmanie 10 i 2x 5zł i tylo z tych lepszych wygranych
nic wielkiego, w ostatnich 3 dniach, na 4xkrzyż xl nawet 5zł nie było, dziś w ona/on 12 i 4zł, w tygodniu w zdrapmanie 10 i 2x 5zł i tylo z tych lepszych wygranych
witajcie mini 7,8,17,18,38 multas 3/3 8,77,78
dzięki mala557,drapek tobie równieżto się dziś będzie działo
dzięki mala557,drapek tobie równieżto się dziś będzie działo
rustu nie ma za co z całego serca życzę Ci wygranej w mini ładnie zaszalałeś z tymi liczbami nie powiem
drapek okwnerwia mnie ta parka 77,78 albo sama 77 albo 78 to pora dziś a w mini co proponuje szef kuchni?
Sylwia lubię czekoladowe przede wszystkim poza tym truskawkowe zabajone i pistacjowe
rustu
ja twoją parkę niedawno wykorzystałem i miałem 5/8- wlazło 78chyba
ja twoją parkę niedawno wykorzystałem i miałem 5/8- wlazło 78chyba
.
.witam wszystkich
pozdrawiam.
.
.
.witam wszystkich
pozdrawiam.
.
.