Wpisy 1 100 080 – 1 100 179
8 września 2012 14:10 → 8 września 2012 15:48, 100 wpisów
shockwawe...ja też zarabiac nie chce, ja chce wygrac raz i konkretnie
shockwawe...to ile zarabiasz? dobre 5 tys. na miesiąc? to i może tak, niestety nie wszyscy maja tak kolorowo w pl
ja po inz wyjechalem do niemiec hmmm posiedzialem pare lat wydajac grosze na utrzymanie bo u znajomego mieszkalem i hej ...
w polsce w szczecinie jako developerowi placili 3 tys zl w porywach do 4 tys ... wyjechalem do niemiec i stawka x5
tam sie ludzi szanuje w zawodzie a do wrocka czy kraka bylo bez sensu sie przenosic
michellex ja tez sie łudze ze w końcu wygram i wtedy kupie sobie mieszkanko
shockwave...ok.ale no wlaśnie w pl na mieszkanie nie zarobisz tak szybkonasza kochana Polska
w polsce w pewnych zawodach sie da ale dlugooo to zajmie i tak
a dlaczego żeby zarobic na mieszkanie i ogólnie mieć jakis start trzeba wyjechać
jedynie co mi sie oplaca w polsce to leczyc zeby u swojego dentysty
sprzątaczka zagranicą zarabia wiecej niz ceniony fachowiec w pl
w polsce sie da zarobic ale hmm , albo wlasna dzialalnosc albo znajomosci albo trzeba duzo czasu zeby sie dorobic albo trza byc oszustem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 350 000 złotych
sorry w niemczech mieszkania sa 20 % drozsze niz w polsce ... to o czym tu gadac
shockwava...takie wyjazdy często nie sa takie różowe jak się wydajejak jeden wyjedzie, a drugi zostaje w pl to w ogóle masakra szkoda, ze nie mozna tu normalnie życ i zarabiać itd. potem sie dziwia, że mniej dzieci sie rodzi itd. a nic nie robiaeee tam szkoda słów temat rzeka
ja wyjechalem bo bylem mlody , sam , nie mialem nic do stracenia no i zawod w koncu ...
w sumie znajomym sie tez zle nie ulozylo bo kazdy pracuje w branzy ale nie ta kasa
ja wychodze z zalozenia ze jesli ktos jest naprawde dobry w tym co robi to i tak sobie da rade i wyjdzie na swoje w koncu
mam w rodzinie takiego tumana kuzyna ... wyjechal przed wojskiem do irlandii x lat temu ... nic nie umial nawet jezyka no masakra ... naucyzl sie tynkowac i klasc kafelki dzis ma zone 3 dzieci i ladny samochodzik
shockwawe...ja takich przypadków tez znam pełno i wiem , że zagr. idzietylko pytanie dlaczego nie mozna w pl
ale w sumie rozumiem ludzi w polsce ktorzy maja rodziny i kredyt na glowie, w sumie to niewolnictwo
u nas ludzie mowia ze umieja klasc kafelki nie wiedzac co to kafelki
shockwave...ja nie mam dziecka, mam chłopaka, każdy zarabia jest ok., ale rodzina, dzieci, kredyt itd.przeraża mnie to
ok. ja zmykamŻycze Wszystkim Milego Dnia i Wysokich Wygranych Wieczorkiem
no ja tez wychodze w koncu bo nie wyjde hehe ;-) do wieczora wtedy wygram w malego
Jeśli mam w mm 2 skreslenia z plusem i trafie w jednym zakladzie 1 liczbe z dwóch to mam 24 zl ?