Wpisy 109 983 – 110 082
5 maja 2010 16:37 → 5 maja 2010 22:52, 100 wpisów
hipo...witaj.Nawiązałem kontakt z hosią lecz nie uzyskałem info na temat kiedy zatypuje ponieważ jest zabiegana i uciekła z gadulca.Jeśli chodzi o typowanie to ciężko jest.Ja o 14 tylko 4/8 a tak to lipa max.
Hipcio >>> witaj :)
nie możesz braĆ kasy jak wychodzisz !!! :)))
nie możesz braĆ kasy jak wychodzisz !!! :)))
KOCIO...ja mam lepszy bo jak księgowa wcisnie enter w rubryce odpowiedniej to będzie juz w piątek:)
Witaj Ricardos.Myślałem,że jesteś w Egipcie,po obejrzeniu piramid na fotce.Niezła jazda.Czy masz jakieś pewniaki na wieczór?
ricardos chodzi o to że ta wypłata to raczej z nazwy.He raty mam pospłacane to moze troszę więcej pogram
hipo...to fotka z marca zeszłego roku.Wiesz jak jest z pewniakami.Losują nie po naszej myśli.Ale wybierz cos z tego 2,5,9,13,17,21,34,56 ja tą ósemkę wysłałem
Dobrze,że Hosia się odnalazła.Zapalę kadzidełko,żeby szybciej zanęcić ją do typowania.Rafał zauważyłem,że ulegam reklamie lotto i jak widzę zdrapki dostaję kociokwiku,ręce mi się pocą i muszę wybierać.A licho kusi:bierz,bierz.
Kocio...witaj w klubie ludzi "całe życie na kredycie"a "wypłata" znaczy datek do 10-go każdego m-ca :)
hipcio:):))wcześniej musisz wytyczyć sobie taką trasę by nie było TS po drodze:): spacer dobrze Ci zrobi:)
Hipcio >>> Ja idę zaraz wysłaĆ ale biorę wyliczone żeby nie kusiło!!! :))))
Jasne hipcio:):) czekolada , cola, mleko prosto o krowy zamówiłam, ale powiem Ci ,że coś nochalem kręcisz:))))
niewiem jak wy, ale ja muszę dziś koniecznie wygrać :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja tez musze wygrac dzis!koniec kropka!:)
Mag.. pamiętaj mleko musi być ciepłe.A odnośnie kolektur,jestem otoczony nimi ze wszystkich stron.Są w prawie każdej żabce,w większości kiosków w sklepach.To jak pajęcza sieć,macki są wszędzie.Najgorsze że w grze zrobiłem się od dawna na minusie.A zasada chińska mówi:bądz plusem nigdy minusem.Pozdrawiam.
hipcio :))) już z wiem, dlaczego nochalem kręcił.. pomylili bańki z mlekiem ,, to mleko , to od kozy:)))))
Ja umówiłem się z doradcą,ze zwiększę mu dostawy czekolady jak wygram.Więc może mi wieczorem pomoże wygrać inaczej czeka go karny jeż,do samego ranka.
Mag..tylko nie od kozy.Nawet może być własnej produkcji,ale od kozy nie.
A dobre jest z tym śniegiem w Hiszpanii,np.ktoś zrobił sobie tam wycieczkę,żeby się poopalać a tu cyrk biało w maju.Ciekawe,czy to przewidział Nosterdamodos.
Wczoraj wysyłałem idąc w kierunku zachodnim i pech.Dzisiaj na 1400 na południe i pech.Doszedłem do wniosku,że bieguny szczęścia się zmieniły i na wieczór udam się w kierunku wschodnim.Tam będę szukał szczęśliwej kolektury do nadania zakładów.
U mnie OK tylko myślę nad cyferkami na 22 i nic do głowy mi nie przychodzi:-((
Pudzian postawił na siebie 20tyś. że wygra walkę a jak wygra to mu wypłacą 24tyś,
Może ktoś odpowiedzieć na takie pytanie.
Czy np. w Zgorzelcu można wysłać niemieckie lotto, czy trzeba iść na niemiecką stronę???
Czy np. w Zgorzelcu można wysłać niemieckie lotto, czy trzeba iść na niemiecką stronę???
Korn748>>w której kolekturze wysyłasz zakłady? Czy na ul. Kazańskiej /obok szpitala/ lub obok Szkoły Drzewnej albo w kolekturze naprzeciwko hotelu Polonez? Tak pytam z ciekawości, bo znam Łomże.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mag.. >>> nie grałem w lotto, ale chyba zacznę, co moje ulubione autko "wyzionęło ducha".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kości zostały rzucone.Miejsce nadania:kiosk w hali targowej,osoba przyjmująca:płeć żeńska,warunki:uroda przeciętna,warunki pogodowe:zimno,kierunek nadania:wschód.
ricardos polecał>>>hipo idź na północ..to bałwanowi też będzie lepiej. hipcio, poleciał ale na wschód!!!
Przestrzegam,że chyba pepsi podrożało w żabkojadzie,bo niedawno było 3,99 a dzisiaj zapłaciłem powyżej 5zeta.Koszmar.
Mag,jeżeli odpukać dzisiaj spotka mnie wieczorem pech,to pozostanie mi już tylko kierować się na północ.Pozdrawiam.
Hipcio- nie rzucaj kości, co cię zamknie Sanepid do szpitala zakaźnego, że zarazasz ludzi świnską grypą albo innym czymś innym gorszym.
Musiałem postąpić tak jak Julek Cezar.Teraz tylko czekam na wielką wygraną.A pózniej na wielkie zakupy.
Wyciągnij dużą szklanicę,to poleję,a jest dobrze zmrożone,bo było w sklepowej lodówce.hi,hi.
Hipo 1 jak na razie najlepiej chodzi do tych czas także jej nie pomijaj.Stawiam że dziś będzie w losowaniu.POzdro
Z powodu braku lwa,sięgnąłem po wojownika Pio.Teraz jak ktoś zaatakuje hipcia to dopadnie go ten zakonnik i niezle natrze uszy.
Zobaczcie jaki numer zrobili w Expekt:
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Włochy Puchar Włoch
Przyjęli zakłady z Romą jako gospodarzem,tymczasem wszystkie portale z wynikami podają:
20:45 45 Inter 1 - 0 AS Roma
Czy to finał na neutralnym terenie? Może ktoś coś wie?
Śr 05/05/10 20:45 AS Roma - Inter
Włochy Puchar Włoch
Przyjęli zakłady z Romą jako gospodarzem,tymczasem wszystkie portale z wynikami podają:
20:45 45 Inter 1 - 0 AS Roma
Czy to finał na neutralnym terenie? Może ktoś coś wie?
Hipcio- dlaczego nic nie piszesz o swoich 30 żonach? Co porabia Twój brat Makumba?
Pepsi to tradycyjny napój na biegunie północnym.Bałwany w igloo siedzą przy necie i rozgrzewają się popijając pepsi.
Bo ze względu na kryzys i oszczędności musiałem odprawić 29żon.Zostawiłem jedną.
Dopiero załączyłem TV gospodarzem niewątpliwie Inter,Ekspekt znowu babola walnął.
Dzisiaj na wieczorne danie kucharz poleca 33,a na przystawkę 49.
Wędrowca netowy>> wpis do Ciebie był moim 1000 wpisem :))) i już Cię lubię:)))
Mag.. Jeśli przy 1 000 wpisie już mnie lubisz to czego mam oczekiwać przy 10 000???
Monet >>> to jest finał Pucharu Włoch , a mecze tej rangi rozgrywane są w stolicach.
Stolicą Włoch jest Rzym...więc mecz rozgrywany jest na Stadionie Olimpijskim w Rzymie.
Robal_36 >> o tej wygranej "piątce" x 3 kolegi ( system 6z8 ) w Lotto jeszcze co do metody nic nie wiem , ale pamiętam!
Stolicą Włoch jest Rzym...więc mecz rozgrywany jest na Stadionie Olimpijskim w Rzymie.
Robal_36 >> o tej wygranej "piątce" x 3 kolegi ( system 6z8 ) w Lotto jeszcze co do metody nic nie wiem , ale pamiętam!
edi8>>
będę zobowiązany za info, bo tego typu informacji szukam ;)
będę zobowiązany za info, bo tego typu informacji szukam ;)
Godzina 0 coraz bliżej więc wołam pieniążki przybywajcie.Kierunek skarbonka hipcia no południu Polski.A naukowcom coś nie wychodzi z ociepleniem skoro już też we Francji opady śniegu.Może nastanie epoka lodowcowa i bałwan będzie miał temperatury jak u siebie na biegunie.
Trafiłem niestety tylko 3z7(5z14)liczb.Godzina nadania kuponu:18.20.Ricardos jak ci poszło?
Gratuluję Mag..5z10,Na drugim zakładzie miałem podobne dwie liczby do Twoich:32,35. Nietrafione33i dwie chybione o jeden obok:61,71.
Na szczęście byłem ubezpieczony na przegraną:lody jabłkowo-malinowe.
Hipcio >>> od paru losowań 69 wpada tylko wieczorem !!!
dziwne :)))
dziwne :)))
Zaskoczyło mnie Ricardos,że poszedłeś na ósemkę.Bo ja obecnie siódemki lub dziesiątki.Chodzi mi o ilości skreśleń.
hipo..bo ja potrzebuje 22 tys a nie 6 tys dlatego nie gram w siódemki :)))) a że nie mam nawet tego więc nic nie poradzę.
danteV>> Bukmacherka nie moja "broszka", ale Tobie SERDECZNIE GRATULUJĘ BRAWA I TO WIELKIE!!!!!!