Wpisy 1 099 580 – 1 099 679
7 września 2012 22:33 → 7 września 2012 23:51, 100 wpisów
reniuszkaja systemem 48 zakładów na 6 skreśleń za 120 zeta dzisiaj wysłałam
tak na ale jakto wyglada bierzesz plusa i stawka 2x to wychodzi ci 10 czy 15?
ale jeszcze lepszy jest film nietykalni
genialny
genialny
ja niestety na dodatkowym miałm 3/8
jak już utworzylam ten zestawik to coś mi mówiło o 17 i 35 ale ich nie skreśliłam
jak już utworzylam ten zestawik to coś mi mówiło o 17 i 35 ale ich nie skreśliłam
jano po co rozmawiać? Życzeń się nie zdradza, już Ci pisałam ostatnio. Rybka ma sama wiedzieć
sambianko dobrze jakoś to zalateię a jak nie to ją złowię i już....
keri1 a skad jestes bo ja tez w pl z wlkp. i tez jezdzilem na sandacze
a po co ściągać wejdź na zalukaj.tv
tam jest zadarmo i bez rejestracji
tam jest zadarmo i bez rejestracji
jeszcze szybki przegląd poczty na onecie i do łóżka
lila
jano312
medea
michellex
scolls
i reszta
lila
jano312
medea
michellex
scolls
i reszta
http://www.filmweb.pl/film/Jestem+Bogiem-2011-548252 Ten film jest nawet fajny polecam tym co nie widzieli
ja narazie nie moge ogladac bo mójwspaniały mężczyzna nie wgrał karty dzwiekowej ...po czyszczeniu kapa
scols...byłem wiele razy w krotoszynie..ja tam prawie 50 km
a i nie polecam filmow z 134 film strasznie zawirusowana strona
moj rekord sandacza to cos ponad 7 kgw jedna nocke zlapalem dwa jeden ponad 5kg a drugi ponad 7 mam gdzies nawet fotki
dobra ja odpadam sayo....znaczy aleksandro porpraw sie dobranoc państwu
krei1 jezdzisz tez na karpie bo wiem ze z wlkp jest dobra ekipa karpiarzy
cirispadme...mm plus stawka x2 =10złwg. mniepoprawcie mnie jakby co, ja tak nie gram wiec nie jestem pewna
sambiana to super
a byłam dzisiaj u fryzjera i zaraz lepiej się czuję po takiej wizycie,no i maja tam w tym studio różne zabiegi i promocje we wrześniu-zapisalam się na masaż kalifornijski czekoladowy za 49zł a normalna cena to 119
a byłam dzisiaj u fryzjera i zaraz lepiej się czuję po takiej wizycie,no i maja tam w tym studio różne zabiegi i promocje we wrześniu-zapisalam się na masaż kalifornijski czekoladowy za 49zł a normalna cena to 119
lila...
Kumulacja Jokera: 1 500 000 złotych
lila ..jutro jest sobota masz wolne pracy na lizaki w łózku
krzysio...no!jutro jest sobota i roboty od zajebania jadę do Poznania ale będe z wami w kontakcie
reniuszka...kobitka zawsze się lepiej czuje po fryzjerzeja też się wybierama masażyk też nie pogardze, ale tylko domowy mi pozostał
michellex...zaraz będe liczyła a Ty mi jutro przypomnij to powiem ile było na + lub na -
sambiana..pani ..
scol...wyłącz kompa..i isc tam do kiblaa..
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 340 000 złotych
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera