Wpisy 1 099 215 – 1 099 314
7 września 2012 21:01 → 7 września 2012 21:25, 100 wpisów
tess
wiesiek77
Dzisiaj zaczął się szczęśliwy czas na grę dla Wodnika a dla tego szczęśliwe liczby na ten tydzień to 1,33,44 więc powinieneś te 33 trafić
wiesiek77
Dzisiaj zaczął się szczęśliwy czas na grę dla Wodnika a dla tego szczęśliwe liczby na ten tydzień to 1,33,44 więc powinieneś te 33 trafić
scolls
Dzisiaj o 14-stej przejechałam się właśnie na takiej zależności. Zawsze szczęście sprzyja przy danym położeniu księżyca dwóm znakom, ale wpadają liczby tylko jednego z nich (np. do wczoraj była to parka Panna, Koziorożec a można było wygrać na liczby Panny vide moje typowanie lotto na wczoraj) Niestety jeśli w jakimś dniu układ się zmienia to najczęściej w ostatnim losowaniu danego cyklu i tym po nim wpadają liczby tego drugiego znaku. Dzisiaj rano kończył się okres dla Panien i Koziorożców i o 14 liczby dla tego drugiego dawały 4/6. A ja się pomyliłam, bo w profilu zapisałam, że dzisiaj cały dzień grac powinny Wodniki no i wpadka
Dzisiaj o 14-stej przejechałam się właśnie na takiej zależności. Zawsze szczęście sprzyja przy danym położeniu księżyca dwóm znakom, ale wpadają liczby tylko jednego z nich (np. do wczoraj była to parka Panna, Koziorożec a można było wygrać na liczby Panny vide moje typowanie lotto na wczoraj) Niestety jeśli w jakimś dniu układ się zmienia to najczęściej w ostatnim losowaniu danego cyklu i tym po nim wpadają liczby tego drugiego znaku. Dzisiaj rano kończył się okres dla Panien i Koziorożców i o 14 liczby dla tego drugiego dawały 4/6. A ja się pomyliłam, bo w profilu zapisałam, że dzisiaj cały dzień grac powinny Wodniki no i wpadka
ee dobra rzadko tu wchodze ale potrzebuje pomocy ...ktoś chętny?
Hipcio.
A prowiantu wystarczyło ??
A prowiantu wystarczyło ??
Wiesiek musiałem uważać na samochody i rowery:po chodniku gnają małpy szalone na dwóch kółkach:
siemanko
Medea
lila
lila
potrzebuje znowu systemu 6 skreśleń na 20 liczb ale takiego że jak wypadnie 6/6 to bedzie wygrana 6/6
Hipcio.
To maluśko zjadłeś.
To maluśko zjadłeś.
medea76 zapisujesz gdzie te wszystkie rzeczy czy po prostu sledzisz i grasz na biezaco
tzw stała niezmienna kwota wyskakuje próbuje to stworzyć ale nie daje rady bo dostaje oczopląsu z tym cholernym uszkodzonym błędnikiem iksuja mi sie x inic nie widze i sie odrazu gubie
c słychać? ja w tym tygodniu wygrałam 92 pln- trafiłam 4/4 oraz 3/4..w środę o 14:00
Mysia
cirispadme
No to niestety nie mogę służyć pomocą, bo musiałby być system z dużą ilością zakładów a ja nie gram aż tak ostro. Gwarantowany system dający przy trafieniu 4 liczb na 20 4/6 ma 487 zakładów.
No to niestety nie mogę służyć pomocą, bo musiałby być system z dużą ilością zakładów a ja nie gram aż tak ostro. Gwarantowany system dający przy trafieniu 4 liczb na 20 4/6 ma 487 zakładów.
połączyłam liczby od najlepszych....jakbym nie zwątpiła w parkę 5,6 to miałabym 5/5
nie no w,łaśnie sa takie ładne niepełne ale w tym co mam badziewiu po dziadku :p to mam np. tylko takie małe 5/7 albo 6/11
a ja potrzebuje 6/20
darek mnie zawsze ratował i coś podsyłał ale go nie ma
a ja potrzebuje 6/20
darek mnie zawsze ratował i coś podsyłał ale go nie ma
torsan i rozumiem powód twojej mojego ojca zwolnili dosłownie w dzień przed skończeniem 61 lat i jego szanse na pracę są powiedzmy sobie żadne. U mnie dla mężczyzn 50+ jest tylko robota fizyczna na budowach na czarno za głodowe stawki a mój ojciec inżynier przez prawie 40 lat pracował za biurkiem
to mnie nie ratuje
nawet i bym to sama skleiła gdybym tylko mogła go widzieć normalnie
a nie x mi lataja
czad jak po joincie
nawet i bym to sama skleiła gdybym tylko mogła go widzieć normalnie
a nie x mi lataja
czad jak po joincie
cirispadme
wejdz sobie tutaj w systemy i ściągnij 500 systemów może coś znajdzież
wejdz sobie tutaj w systemy i ściągnij 500 systemów może coś znajdzież
ściągnełam do bani wygrane sa za rożne
ale dzieki
scolls
Oto cała ja. Niby odgrażam się w rozmowach na chacie, ze metodę opiszę i zacznę sprzedawać a jednocześnie te obserwacje zapisuję sobie wyłącznie w kajecie zamiast wpisywać sobie na profilu by pamiętać przy typowaniu i skreślaniu
Oto cała ja. Niby odgrażam się w rozmowach na chacie, ze metodę opiszę i zacznę sprzedawać a jednocześnie te obserwacje zapisuję sobie wyłącznie w kajecie zamiast wpisywać sobie na profilu by pamiętać przy typowaniu i skreślaniu
Lila straszne są sabaty czarownic,słyszałem to na yotube od egzorcysty,ktoś może rzucić złe uroki..
musze uciekać
jak sie wyświetli że mam 5/5 to wpiszcie sie w ksiedze gości
dużo wygranych życze wszystkim
jak sie wyświetli że mam 5/5 to wpiszcie sie w ksiedze gości
dużo wygranych życze wszystkim
dziadzio jakoś wygrywał
ano nie ma jest tylko szczęście i systemy nie pomogą bez właściwych liczb
pokombinować nigdy nie zaszkodzi
zawsze tam coś grosza wpadnie
zawsze tam coś grosza wpadnie
Lila
Jak już opracuję 99,99 % metodę astrologicznego typowania wygranych w okolicach 5/6 w mm to rzucę robotę i zacznę się z tego utrzymywać i sprzedawania innym tej metody
Jak już opracuję 99,99 % metodę astrologicznego typowania wygranych w okolicach 5/6 w mm to rzucę robotę i zacznę się z tego utrzymywać i sprzedawania innym tej metody
Egzorcysta ostrzega przed jedzeniem na które rzucono urok.ktoś częstuje ciasteczkiem i wtedy trzeba wlączyć czerwoną lampkę w głowie..