Wpisy 1 098 901 – 1 099 000
7 września 2012 17:42 → 7 września 2012 18:31, 100 wpisów
medea76 no to jak rozwali plot a jest biedna to z czego by jej zabrali?pojdzie siedziec?
wlasnie takie jest prawo w pl *** WARTE zamiast bronic biednych ale uczciwych chronia takich sqrwieli
scolls
No i właśnie tu jest pies pogrzebany, że ta kobieta też jest spadkobiercą kobiety, dla której wydzielono i sprzedano tę posesję a ta jak to na wsi głowy do papierów nie miała a o tym, że sąsiad jest śmiertelny jak ona oczywiście nie pomyślała.
No i właśnie tu jest pies pogrzebany, że ta kobieta też jest spadkobiercą kobiety, dla której wydzielono i sprzedano tę posesję a ta jak to na wsi głowy do papierów nie miała a o tym, że sąsiad jest śmiertelny jak ona oczywiście nie pomyślała.
medea76 no ale przeciez na logike jesli jest posesja a na niej dom to musi byc do niej dojscie
nikt nie stawia domu po to aby tylko stal przeciez to jakas paranoja
i pewnie sasiad teraz chce kase za odstapienia kawalka ziemi na dojscie do domu a moze chodzi mu o cos innego?
majwoj23 to bylo za komuny bo byl wspolny wrog,teraz wroga nie ma do tego dochodzi komercja i mamy to co mamy
scolls
Strzał w dziesiątkę. Facet chce by kobita pozwała go wyznaczenie drogi koniecznej a on jej się zgodzi łaskawie odstąpić za odpłatnością pas swojej ziemi. I to wycenionej przez sądowego biegłego według stawek powodujących, że w moim pipidówku zrujnowana kawalerka 20 metrów w zagrzybionej kamienicy o zaszczanej klatce pełnej oijacczków jest warta 80 tysięcy bo jest w centrum miasta
Z tymi przemyśleniami was zostawiam i znikam bo mnie w biurowcu zamkną do poniedziałku do zobaczenia o 22.15
Strzał w dziesiątkę. Facet chce by kobita pozwała go wyznaczenie drogi koniecznej a on jej się zgodzi łaskawie odstąpić za odpłatnością pas swojej ziemi. I to wycenionej przez sądowego biegłego według stawek powodujących, że w moim pipidówku zrujnowana kawalerka 20 metrów w zagrzybionej kamienicy o zaszczanej klatce pełnej oijacczków jest warta 80 tysięcy bo jest w centrum miasta
Z tymi przemyśleniami was zostawiam i znikam bo mnie w biurowcu zamkną do poniedziałku do zobaczenia o 22.15
agatkaa nie mam glowy do cyfereknie gram nawet u siebie tzn.wysylam tylko stale i to wszystko
Witam co się dzieje z Lotto bo wogóle nie ma liczb z dzisiaj?
jestem bardzo ciekawa czy Pasko naprawi czy tam dopisze bo inaczej
tyle razy próbowałam i nic mam kumpele która ma lotto gram co dzien i nic
tesa.. oni mają kontakty wiec sie nie dziwmy ida i sie umawiaja
------
-----------------
-----------------
+ 13,5 stopnia, ciśnienie 754Hg.
-----------------------------
-----------------------------
Scolls.. .
-----------------------
-----------------------
Majwoj.. .
----------------
----------------
Żelka.. .
-------------------
-------------------
Siedzi mąż w łazience i wyrywa sobie włosy łonowe.
Nagle wchodzi jego żona i się pyta:
- Marek, co ty robisz?
- Wyrywam sobie włosy łonowe.
- Dlaczego?
- Jak nie chce chu* stać, to nie będzie leżał na miękkim.
Nagle wchodzi jego żona i się pyta:
- Marek, co ty robisz?
- Wyrywam sobie włosy łonowe.
- Dlaczego?
- Jak nie chce chu* stać, to nie będzie leżał na miękkim.
Żela jak by byly proste to wszystkie automaty do lodow byly by slepe