Wpisy 1 098 880 – 1 098 979
7 września 2012 17:25 → 7 września 2012 18:26, 100 wpisów
żelka
Lejesz miód na moje sterane wysłuchiwaniem ludzkiego nieszczęscie serce
Lejesz miód na moje sterane wysłuchiwaniem ludzkiego nieszczęscie serce
medea76 no ja Ci wierze,pewnie nasluchasz sie nieraz ze az czlowiekowi zyc sie odechciewa
majwoj23 ludzie niejednokrotnie wola zyc w klamstwie bo prawda jest straszna ale zgadzam sie z Toba
Scolls znam kobietkę (ok 40stki).. Była piękna za młodu jak ją pamiętam a teraz?? Tfuuu, wygląda jak baba jaga z głosem faceta bo za dużo daje w palnik.. Ciągle chla.. A kiedyś?? Super babka, każdego owijała a teraz nikt jej ruszyć nie chce bo ma za duży przebieg
scolls
A najgorsza jest bezradność. No bo co ja mogę w zakresie pomocy osobie z niepełnosprawnym leżącym mężem, którą sąsiad ogrodził do okoła siatką bez możliwości dojazdu na posesję i jeszcze robiącym jej awantury i grożącego rękoczynami wszystkim wchodzącym i wychodącym od niej, którzy muszą wykonywać skok na Wałęsę przez płot. To bezprawie, ale znając polskie sądy to zanim ten płot zostanie rozebrany miną lata
A najgorsza jest bezradność. No bo co ja mogę w zakresie pomocy osobie z niepełnosprawnym leżącym mężem, którą sąsiad ogrodził do okoła siatką bez możliwości dojazdu na posesję i jeszcze robiącym jej awantury i grożącego rękoczynami wszystkim wchodzącym i wychodącym od niej, którzy muszą wykonywać skok na Wałęsę przez płot. To bezprawie, ale znając polskie sądy to zanim ten płot zostanie rozebrany miną lata
medea76 jak to jest mozliwe przeciez kazdy do musi miec dojscie do drzwi
w UK wystarczylby jeden telefon i gosciu sam rozbiera plot albo idzie do ***la
medea76 w pewnych sytuacjach takich jak ma ta pani nie nalezy przjmowac sie prawem tzn.jak bym mu serio rozpieprzyl ten plot,nie mialby nawet co zbierac a pozniej niech mnie skarzy
scolls
Ano urok źle pojętego świętego prawa własności. Jak to w Polsce na wsi sąsiad sąsiadowi przysługi robił no i wyszło na to, że wydzielenie działki budowlanej parę lat temu było możliwe ponieważ sąsiad zgodził się na drogę przez swoją posesję. Sąsiad zmarły a jego spadkobiercy po prostu działkę bezprawnie ogrodzili mając gdzieś zobowiązanie zmarłego. Niestety w Polsce takie sprawy musisz dochodzić na drodze sądowej a to trwa
Ano urok źle pojętego świętego prawa własności. Jak to w Polsce na wsi sąsiad sąsiadowi przysługi robił no i wyszło na to, że wydzielenie działki budowlanej parę lat temu było możliwe ponieważ sąsiad zgodził się na drogę przez swoją posesję. Sąsiad zmarły a jego spadkobiercy po prostu działkę bezprawnie ogrodzili mając gdzieś zobowiązanie zmarłego. Niestety w Polsce takie sprawy musisz dochodzić na drodze sądowej a to trwa
scolls
Problem w tym, że znając specyfikę polskiego prawa facet szybciej by dostał kasę za odszkodowanie za zniszenie swojej własności czyt. ogrodzenia niż ona zmuszenie go do jego rozebrania. Kobieta jest przez tego gnoja zastraszona totalnie a biedna jak mysz kościelna, więc boi się kosztów sądowych.
Problem w tym, że znając specyfikę polskiego prawa facet szybciej by dostał kasę za odszkodowanie za zniszenie swojej własności czyt. ogrodzenia niż ona zmuszenie go do jego rozebrania. Kobieta jest przez tego gnoja zastraszona totalnie a biedna jak mysz kościelna, więc boi się kosztów sądowych.
jak bym mial jakikolwiek paierek ze ten zmarly sie zgodzil to bym zaraz po jego przeczytaniu plot rozwalil,serio pisze
medea76 no to jak rozwali plot a jest biedna to z czego by jej zabrali?pojdzie siedziec?
wlasnie takie jest prawo w pl *** WARTE zamiast bronic biednych ale uczciwych chronia takich sqrwieli
scolls
No i właśnie tu jest pies pogrzebany, że ta kobieta też jest spadkobiercą kobiety, dla której wydzielono i sprzedano tę posesję a ta jak to na wsi głowy do papierów nie miała a o tym, że sąsiad jest śmiertelny jak ona oczywiście nie pomyślała.
No i właśnie tu jest pies pogrzebany, że ta kobieta też jest spadkobiercą kobiety, dla której wydzielono i sprzedano tę posesję a ta jak to na wsi głowy do papierów nie miała a o tym, że sąsiad jest śmiertelny jak ona oczywiście nie pomyślała.
medea76 no ale przeciez na logike jesli jest posesja a na niej dom to musi byc do niej dojscie
nikt nie stawia domu po to aby tylko stal przeciez to jakas paranoja
i pewnie sasiad teraz chce kase za odstapienia kawalka ziemi na dojscie do domu a moze chodzi mu o cos innego?
majwoj23 to bylo za komuny bo byl wspolny wrog,teraz wroga nie ma do tego dochodzi komercja i mamy to co mamy
scolls
Strzał w dziesiątkę. Facet chce by kobita pozwała go wyznaczenie drogi koniecznej a on jej się zgodzi łaskawie odstąpić za odpłatnością pas swojej ziemi. I to wycenionej przez sądowego biegłego według stawek powodujących, że w moim pipidówku zrujnowana kawalerka 20 metrów w zagrzybionej kamienicy o zaszczanej klatce pełnej oijacczków jest warta 80 tysięcy bo jest w centrum miasta
Z tymi przemyśleniami was zostawiam i znikam bo mnie w biurowcu zamkną do poniedziałku do zobaczenia o 22.15
Strzał w dziesiątkę. Facet chce by kobita pozwała go wyznaczenie drogi koniecznej a on jej się zgodzi łaskawie odstąpić za odpłatnością pas swojej ziemi. I to wycenionej przez sądowego biegłego według stawek powodujących, że w moim pipidówku zrujnowana kawalerka 20 metrów w zagrzybionej kamienicy o zaszczanej klatce pełnej oijacczków jest warta 80 tysięcy bo jest w centrum miasta
Z tymi przemyśleniami was zostawiam i znikam bo mnie w biurowcu zamkną do poniedziałku do zobaczenia o 22.15
agatkaa nie mam glowy do cyfereknie gram nawet u siebie tzn.wysylam tylko stale i to wszystko
Witam co się dzieje z Lotto bo wogóle nie ma liczb z dzisiaj?
jestem bardzo ciekawa czy Pasko naprawi czy tam dopisze bo inaczej
tyle razy próbowałam i nic mam kumpele która ma lotto gram co dzien i nic
tesa.. oni mają kontakty wiec sie nie dziwmy ida i sie umawiaja
------
-----------------
-----------------
+ 13,5 stopnia, ciśnienie 754Hg.
-----------------------------
-----------------------------