Wpisy 1 098 380 – 1 098 479
7 września 2012 13:37 → 7 września 2012 13:57, 100 wpisów
Sambiana.. .
----------------------------------
----------------------------------
mala..oj tam nie zjesz,przestań.Wiesz jakie dobre te flaki.Sama gotowałam
shock..Ty mi przestań o gówienkach bo mój pies się dzisiaj na środku przejścia dla pieszych zesrałruch wstrzymany ***a a ja musiałam gówna sprzątać
Na wp.pl pisali niedawno, że niedzwiedż spaceruje koło...Krakowa.. .
---------------------------------
---------------------------------
no to chyba dobrze nie Lila ? cza bylo kamerowac i na jutuba ;P
torsan..pewnie,ja lubię flaki.Cały gar ugotowałam dzisiaj .Mniam mniam
mi sie tak dobrze kojarzy ze jak chce buty kupic to trzeba pol dnia zmarnowac ;P
chodzi o to ze jakby mi sie pies zesral ladnie na srodku przejscia to bym nagral akcje ;P
e nie ... slaby wybor jest tak serio mowiac ;P
e nie ... slaby wybor jest tak serio mowiac ;P
shock..Ty masz z butami a ja ze spodniami.Dla mnie normalnie w Gnieźnie nie ma spodniKutwa same krasnale chyba tu mieszkają
mam ciocie w gnieznie i zawsze sie tam boje jechac ... brzydkie jest
shock...jak brzydkie.Karwa pierwsza stolnica Polski Ci się nie podoba?Dużo się zmieniło.Teraz jest ładnie a ja nie pochodze z Gniezna.Ogólnie jestem z Wrocławia
No to ja mniej 175 ale tez mi ciezko spodnie znalezc bo jak już znajde na dlugosc to sa za szerokie
sambiana..ja mam ***a to samo a jak na długośść dobre to w pasie na mutanta a jak w pasie dobre to rybaczki
ja 43..1/1..i pintole uciekam..
shock..
shock...jaka ulica mieszkasz w szczecinie ..ja znam kiedyś byłem
przy tym wzroscie sa pewne problemy przy wyborze dziewczyny albo niska kulecze 150 cm albo taka 188 cm np .. ciezki wybor
shock..ja też uważam że mój wzrost to coś normalnego a że inni są niscy to już nie mój problem
przynajmniej z gory patrze na czyjes wlosy czy nie ma lupiezu ehehe
lila..
szczerze nie bylo mnie tam tak dawno ze nie pamietam .. wiem jak wyglada miejsce gdzie mieszka .. gdzies w sumie obrzeza miasta i osiedle blokow niskich 4 pietrowych
scols ..no ty jeden w pintol,,jak długo nie byłeś tu ..czyli zachorowałeś twoja rur
no co ja powiem szczerze jak widze faceta co ma mniej niz 180 cm to sie smieje z niego
lila..taki zarty pisze np kto ma 202 cm zwrost ..mało osób jest .
192