Wpisy 1 096 847 – 1 096 946
6 września 2012 12:42 → 6 września 2012 13:46, 100 wpisów
Lilka sądzę, że ma... Zamiesza tam kulkami z góry o 14stej zobaczysz
Lotto.de - brak głównej wygranej.
Kumulacja - 3 000 000 euro/ 12 000 000 pln.
Kumulacja - 3 000 000 euro/ 12 000 000 pln.
lilcia a jaki kolor mają Twoje kropeczki? zielone czy pomarańczowe?
luki....po co do pracy.Dzisiaj wygrasz i szefowi powiesz żeby Ci polottoł
dziś w gazecie prawnej były umowy śmieciowe,wczoraj kogo pracodawca nie może zwolnić,a przed wczoraj kodeks pracy
dziś zagrałem metodą bolka w mini 4xpo 2 zakłady i 1x 1zakł- bo kasy już brakło- zobaczymy ile będziez tego
Chwilę mnie nie było a wiec wszystkich którzy przybyli w czasie mojej nieobecności
drapek
A mógłbyś przypomnieć tudzież podzielić się wiedzą o co w niej biega ?
A mógłbyś przypomnieć tudzież podzielić się wiedzą o co w niej biega ?
pasko...a w tym google+ trzeba podować prawdziwe nazwisko? to bedzie widoczne dla wszystkich?
medea
bolek wysyła po 2 zakłady mini z cht. w 5 różnych żb; ale jak wejdzie na czat- dopytaj dokładnie
bolek wysyła po 2 zakłady mini z cht. w 5 różnych żb; ale jak wejdzie na czat- dopytaj dokładnie
Grześ no ale żeby tak metodą bolka nie dałoby radę jakieś kobiece imię wybrać
Google+ jest bardzo podobne do Facebooka i w założeniu jest to konkurencja dla Facebook. Jeśli utworzysz tam swoje konto publiczne, no to faktycznie inni będą Cię tak widzieć. Ale tylko od Ciebie zależy kto i co będzie widział. Jeśli nie dodasz go do znajomych (w google+ nazywa się to Krąg) to może nic nie widzieć. Jeśli piszesz coś, dajesz fotki, itd. to określasz czy wszyscy mogą to widzieć czy tylko znajomi, czy wszyscy znajomi, czy tylko z jakiegoś kręgu (jakiejś przypisanej grupy).
drapek metoda na małą: puścić się mało ale konkretnie i skutecznie
torsan
jak jesteś, co tam dobrego i nowego wisi z drapek w sanoku?
jak jesteś, co tam dobrego i nowego wisi z drapek w sanoku?