Wpisy 1 096 701 – 1 096 800
6 września 2012 11:36 → 6 września 2012 12:18, 100 wpisów
krysienka jak sny???
jano
islandorka sny są ale niestety rzadko pamiętam a to przez synka który czasami budzi się raptownie z płaczem
Dzisiaj,wchodzą o 14-ej 8-ki.Ide: wysłać i popracować, do losowania
Pozdrawiam wszystkich. Joker--- Zulus napisał że nie wejdzie do kasyna i lotek od czasu do czasu -- Jak tego będzie się trzymał to dobra droga.
jano312
Liczby do mini : dzisiaj 26,36,16,8 sobota 7,14,23,54
Liczby do multi na dziś :godz.14/ 7,13,43,70 a 22/36,47,60,63
krysieńka
Liczy do mini : dzisiaj 28,36,38,13 sobota 7,32,39,84
Liczby do multi na dziś godz. 14 /16,79,23,48 godz.22/1,15,31,69
Niestety jak wypadają liczby spoza zakresu to trzeba jest przekombinowac albo dodając do siebie cyfry albo grają na obie cyfry
Liczby do mini : dzisiaj 26,36,16,8 sobota 7,14,23,54
Liczby do multi na dziś :godz.14/ 7,13,43,70 a 22/36,47,60,63
krysieńka
Liczy do mini : dzisiaj 28,36,38,13 sobota 7,32,39,84
Liczby do multi na dziś godz. 14 /16,79,23,48 godz.22/1,15,31,69
Niestety jak wypadają liczby spoza zakresu to trzeba jest przekombinowac albo dodając do siebie cyfry albo grają na obie cyfry
wlasnie sam9 jakie tam popalasz ? od dluzszego czasu wiekszosc szlugow w polsce nie nadaje sie do palenia ...
islandorka
No mam nadzieję, że kasa na dalsze granie bez dokładania, bo to jednak nie mój fartowny dzień no i ten pusty kurs ksieżyca nie pozwala mi mieć złudzenia co do rozbicia banku i zgarnięcia bonusa
No mam nadzieję, że kasa na dalsze granie bez dokładania, bo to jednak nie mój fartowny dzień no i ten pusty kurs ksieżyca nie pozwala mi mieć złudzenia co do rozbicia banku i zgarnięcia bonusa
mnie tam dziwi ze zawsze jest tak malo 3/3 w ML trafionych ... zeby tak malo osob to obstawialo ?
sam..nie pal tego świństwaDzisiaj normalnie weszłam do domu teściów a teść palił papierosa,no taki smród że myślałam że,się porzygam
mi ktos polecal krecic z mac barena tytoniu wlasne papieroski ...
no jak ktos pali foxy czy tam red white albo paramounty to tak jedzie wlasnie ze sie zygac chce odruchowo ...
shock ja już widziałam ludzi co kręca co kupuja wszystko śmierdzi tak samo a kiedyś też paliłam
shok..mój teść pali Marlboro ale smród taki sam jak z tych co ludzie kręcą
przez dlugi czas elemy byly ok za czasow ceny po 4 zl ... pozniej tak hmm po 2008 czy tam ciut pozneij sie skiepscily ze szok malboro siano , starych poczciwych dunhillow nie ma , davidoffy lipka ...
chwilo pracuje z kobieta ktora robi skręty z najtanszego tytoniu uciekam jak najdalej moge...masakra...
Bardzo dobrze że wprowadzili zakaz palenia w restauracjach przecież jak taka niepaląca osoba przyszła coś zjeść i poczuła zapach dymu z papierosa nie dziwota że im to przeszkadzało.Mnie też by przeszkadzało
siostra kreci wlasne szlugo to nie da sie tego palic ... a nie skusilem sie jeszcze na dobrej jakosci tyton i samemu zabawa ;P
1:17823422 na trafienie mm plusa to jednak porazka ;P odpuszczam sobie proby w ta gre ; D
jano....wczoraj trochę byłam na czacie z doskoku bo instalowałam z Januszem te hanutsy
shock..jak wygrasz to właśnie można wtedy zacząćkasy nie zabraknie
shock..kiedyś na imprezie chłopak palił fajkę(nie papierosa) i ładnie pachniało jak wiśnia coś w tym stylu a tak to wszystko jeden wielki syf
czy ja wiem hmmmm ... mi sie wydaje ze latwiej rzucic z taka kasa ;P
Ja nigdy nie paliłam i dymu nie znoszę, więc jeśli o mnie chodzi to zakaz jest w porządku bo dlaczego mam się męczyć i narażać z powodu czyjegoś nałogu. Niestety zakaz jest nagminnie łamany właściwie wszędzie, bo prawo by było skuteczne to jeszcze musi być świadomość nieuchronnej kary za jego nieprzestrzeganie. W tej sytuacji moim zdaniem lepsze wyjście by było gdyby w pewnych miejscach odpowiednio oznaczonych, zamkniętych i z klimatyzacją palić było wolno oraz na wolnym powietrzu. We wszystkich innych miejscach bez gadania mandacik a po kilku niezapłaconych mandatach parę godzin prac społecznie użytecznych czyli w gustownych odblaskach zbieranie śmieci i/lub psich gówien bez możliwości odroczenia i zamiany na grzywnę. Wszystkim by nie pomogło, ale większości na pewno by się nie chciało prawa łamać choćby po to by uniknąć kary. A tak łamiący zakaz są bezkarni i niepalących mają w dupie.
ja pamietam tyton i jakosc papierosow sprzed 10 lat czy tam 15 lat ... no nie ma porownania ...
ja jako tolerancyjny czlowiek moge stwierdzic ze bardziej szkodzi to na co nie zwracasz uwagi niz ten dym do ktorego wiekszosc sie czepia ;P
Witam wszystkich
medea... jeśli to nie problem jakie są propozycje liczb dla barana - liczba urodzinowa 2. Dzięki
medea... jeśli to nie problem jakie są propozycje liczb dla barana - liczba urodzinowa 2. Dzięki
medea...w ogóle powinni zakazać palenia nawet w domu swoim własnym zakaz sprzedaży fajek.Prohibicja na fajki
jano
Jak już mówiłam to nie jest niestety nauka ścisła a generator lubi być wredny. Wczoraj wyrzucił mi dla panny 81 i to w dwóch próbach i jakby postawił na 1,8,18 (odwrotnośc),9 (suma 1+8) to 3/4 z tej jednej cyfry by było lub 4/7 jakby wszystkie wariacje obstawił w jednym zakładzie
Jak już mówiłam to nie jest niestety nauka ścisła a generator lubi być wredny. Wczoraj wyrzucił mi dla panny 81 i to w dwóch próbach i jakby postawił na 1,8,18 (odwrotnośc),9 (suma 1+8) to 3/4 z tej jednej cyfry by było lub 4/7 jakby wszystkie wariacje obstawił w jednym zakładzie
Lilianko a palenie to kodzmar precz z nim, powinien być całkowity zakaz.....
gdyby w Polsce byl zakaz palenia calkowity albo prohibicja lacznie z alkoholem to Polska bylay w gorszej sytuacji niz Grecja ;P
z samych fajek 81% ceny oddajesz panstwu a alkohol koszt produkcji to grosze ...
shock....alk niechby był ale fajki nie wtedy palacze by się na coś innego przeżycili ,spokojnie
no ciezko to powiedziec czy by sie tak przerzucili bo malo alternatyw ...
ja na chwilke
madea nie dziękuję za cyferki
lilka
jano wiem jak to jest w pracy choć od dłuższego czasu jestem na wolnym
madea nie dziękuję za cyferki
lilka
jano wiem jak to jest w pracy choć od dłuższego czasu jestem na wolnym
czekolada to musi byc prawdziwa i tu mozna powiedziec gdzie w Polsce lezy problem ... patzrac na jakosc jedzenia zaczynajac od czekolad po sery mieso nie mozna oczekiwac ze papieroski beda dobre jakosciowo nawet pod marka marlboro aka polski tyton malo cukru duzo bialka i asfalt ... u nas wszystko jest kiepskie , nawet jak za wolowine placisz gruba kase to jest ona cienkiej jakosci w porownaniu do tej jaka eksportuje sie z polski np do angli ...
marcella
Dzisiejszy dzień to 2 więc powinien ci sprzyjać.
Według kalendarza ksieżycowego nie jest to jednak fartowny dzień dla Twojego znaku zodiaku.
Liczby z GW na ten tydzień dla ciebie to 4,10,31 (uwaga mogą wpaść razem lub co sie zdarza osobno w różnych grach i losowaniach)
Liczby z horoskofree 1-22-26-27-35-39 ( to liczby do wszystkich gier na dzisiaj)
Generator zaproponował dla ciebie :
mini 29,57,79,86
lotto 11,48,15,37
multi lotek 29,50,52,83 na godz. 14 oraz 14/43/63/65 ma wieczór
Dzisiejszy dzień to 2 więc powinien ci sprzyjać.
Według kalendarza ksieżycowego nie jest to jednak fartowny dzień dla Twojego znaku zodiaku.
Liczby z GW na ten tydzień dla ciebie to 4,10,31 (uwaga mogą wpaść razem lub co sie zdarza osobno w różnych grach i losowaniach)
Liczby z horoskofree 1-22-26-27-35-39 ( to liczby do wszystkich gier na dzisiaj)
Generator zaproponował dla ciebie :
mini 29,57,79,86
lotto 11,48,15,37
multi lotek 29,50,52,83 na godz. 14 oraz 14/43/63/65 ma wieczór
Dzień dobry
ja swoj wlasny generator napisalem w pythonie i sam losuje liczby
shock....oj nie mogę się z Tobą zgodzić.Ludzie sami sobie na to pozwolili żeby wciskać im wszystko co kiepskie.Ja wolę zapłacić np za chleb 6 zeta i wiem co jem a nie 2.30 i to ani słone ani do dupy nie podobne tak samo jest z mięsem.Nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam w sklepie.Mam zaprzyjaźnioną rodzinę za miastem,biorę od nich jajka,mleko i bijemy u nich świnię i gość robi to co chcemy,wędlinki szyneczki i to jest to a nie ze sklepu nafaszerowane solanką
jano, krysieńka
Lila, schockwave
Jest alternatywa Bylica lub szałwia, ale obie lekko halucynogenne. Natomiast dym z nich mniej szkodliwy a nawet według niektórych leczniczy
Lila, schockwave
Jest alternatywa Bylica lub szałwia, ale obie lekko halucynogenne. Natomiast dym z nich mniej szkodliwy a nawet według niektórych leczniczy
lilka
Medusia
lilcia jak samopoczucie? bo u mnie c***owo ale stabilnie
sylwia...wszystko się powiodło wczoraj.A kochana dlaczego Ty masz dwa niki?
no ok ile osob w Polsce stac zeby kupowac kupowac dziennie 2 bochenki chleba po 6 zl ?
s.y.l.w.i.a
Jak widzę próbujesz los w konia zrobić by sypnął groszem myśląc że ty to nie ty
Jak widzę próbujesz los w konia zrobić by sypnął groszem myśląc że ty to nie ty
shock..no bez przesady ,przecież nie jesz cały dzień wiecznie chleba ja na śniadanie zjem 2 kromki i mi styka
lilcia już wracam do swojego, zatypowałam ze s.y.l.w.i.i i zapamiętało mi hasło
każdy ma dwa, więc mam i ja
każdy ma dwa, więc mam i ja
medea może się uda los oszukać, kto wie
lilcia czyli jednak byłaś wczoraj po 23ciej?