Wpisy 1 096 273 – 1 096 372
5 września 2012 22:50 → 5 września 2012 23:37, 100 wpisów
mala..jak mnie w***ia jak coś robię i nie wychodzi to Ty nawet nie masz pojęcia
jano312 przepraszam cię,bolek31 ,michellex, Lila,Sylwia
u mnie wiecczore 5/10 i w ken 4/6 z podwójna stawką
Sylwia gratuluje
u mnie wiecczore 5/10 i w ken 4/6 z podwójna stawką
Sylwia gratuluje
mala...tfu karwa mać zaraz się biorę do roboty i może coś z tego wyjdzie
Widzę, że nie będzie " Głodnego Koguta", czyli wiedorozmowy to...znikam.. .
Dobranoc.. .
-----------------------------
Dobranoc.. .
-----------------------------
torsanie....krzysio ale nogi ..
teraz ty pokaz jak masz
teraz ty pokaz jak masz
Wędrowco, Pasko proponował, by odbywała się np. w piątek pół godziny po losowaniu...
Dobrze. Poczekam.. .
------------------
------------------
Jano.. .
-------------
-------------
jackwar, pomysł z drapaniem na żywo bardzo mi się podoba... ale nie mam konta na Google+ i raczej nie chcę go zakładać więc będę drapał z innymi, ale nie na żywo
jano312 za to że cię nie widziałam
bolek31 tak szczerze to wysłałam zestaw ze strony z horoskopacami...są podane szczęśliwe liczby na dzień
bolek31 tak szczerze to wysłałam zestaw ze strony z horoskopacami...są podane szczęśliwe liczby na dzień
Miłej nocy .. .
-------------------
-------------------
jackwar...ja już kilka razy pytałamnie ma gowygrał chyba w EM i pojechał w długą
Dopisano wygrane multi multi
scollsik....pozdrawiamy Cie serdwczniei czekamy na znak zycia
Lila , może ty masz za duże wymagania ? Ciasto trzeba ugniatać dobrze bo inaczej zakalec
lila...scols moze został zboczuch i strata rozum ..teraz tu juz nie chce rozmawiać MP..
Dopisano wygrane kaskada
dziś pierwszy raz użyłam do keno i wyszło jak wyszło....wczoraj miałbym o 14 5/6 w mm,dzis niestety tak różowo nie było
Dopisano wygrane jokera
Bolek , ty się lepiej zapytaj rodziców kiedy się urodziłeś ? możt ty panna ?
zobaczymy jak jutro...według horoskopu jutro jest mój szczęśliwy dzień
dobra juz znikam...i ide tam ...
lila...ty juz masz meza ...nie baw się tuu MP
lila...ty juz masz meza ...nie baw się tuu MP
ok. ja też uciekam nynkipozdr. i jutro wysokich wypłaconych z kasy TS
Ja pierniczę! Spójrzcie na dzisiejsze wyniki multi multi i na gorące liczby w multi multi http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/cieple-zimne
Pawcio: ale teraz one są gorące bo właśnie po tym losowaniu Przed 22:15 były inne gorące
Pawcio... no właśnie w ten sposób one się stały gorące. Ale przed 22:15 czy 14:00 były zupełnie inne... a że dziś tak padały ostro to wyszły na prowadzenie w gorących
Pawcio, to niestety nie jest takie proste... Częstość występowania liczb a ich "korelacja" (współwystępowanie) to zupełnie inna sprawa... Jeśli chcesz, mogę ci podać wiele takich "ciepłych" zestawów piątek...
unhappy: nom niestety ach to prawdopodobieństwo. Jak na razie nie trzeba, ale dzięki za propozycję
Pasko
słyszałem że jest znany termin czatu z TS?
18 czy 8 wreśnia?
słyszałem że jest znany termin czatu z TS?
18 czy 8 wreśnia?