Wpisy 1 095 973 – 1 096 072
5 września 2012 21:34 → 5 września 2012 22:06, 100 wpisów
Sam9.
Warto chociaż raz zobaczyć...naszych wrogów.. .
-------------------------------------
Warto chociaż raz zobaczyć...naszych wrogów.. .
-------------------------------------
Drodzy spiskowcy
Na razie planu nie ma tylko taka partyzantka w pojedynkę, ale kto czy nie powołamy w jej miejsce jakiejś ogólnokrajowej delegatury i podziemnej armii
Na razie planu nie ma tylko taka partyzantka w pojedynkę, ale kto czy nie powołamy w jej miejsce jakiejś ogólnokrajowej delegatury i podziemnej armii
rustu...ja też jestem za tym, aby kasa trafiła do rodzinki mpusiów
panoramix
wedrowiec
Wroga trzeba dobrze poznać by znać jego słabiznę i dokładnie w nią ugodzić. Wyobrażacie sobie jak ich siedziba przekształca się w dom przyprawiający o szaleństwo i zarząd wyskakujący z okien tuż po tym gdy ruch oporu trafi 10/10+ x 200 osób
wedrowiec
Wroga trzeba dobrze poznać by znać jego słabiznę i dokładnie w nią ugodzić. Wyobrażacie sobie jak ich siedziba przekształca się w dom przyprawiający o szaleństwo i zarząd wyskakujący z okien tuż po tym gdy ruch oporu trafi 10/10+ x 200 osób
napiszę Wam coś w tajemnicy , puściłem sieee tylko tiszyyyy bo kto usłyszyyy
sam9 spróbuj teraz cosik zatypować
może na wesoło coś ciekawego trafisz
może na wesoło coś ciekawego trafisz
madea...tak jest trzeba utworzyć jakiś podziemny krąg i sie zjednoczyć
panoramix...tu się wszyscy puszczaja2xdziennie i to za pieniadzeale ok. ciiiii
patentu na wygrywanie nie ma ale jak się mocno wierzy to można to osiągnąćnic odkrywczego ale po co grać jeśli z góry założę że i tak przegram...więc wierzę
Lotto.de 5.09.2012.
4, 7, 18, 24, 37, 44....38,4
------www.lotto.de -----
4, 7, 18, 24, 37, 44....38,4
------www.lotto.de -----
rustu2009,Ty zakładaj,że grasz po to ,by wygrać,a wiara da Ci nagrodę
Precz z TS.. .
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstańcie, których dręczy ts..
-----------------------
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstańcie, których dręczy ts..
-----------------------
gdyby TS losował jednym zestawem kulek po tygodniu
leżałby i kwiczał, alle oni mają kilka zestawów i nimi
mieszają
leżałby i kwiczał, alle oni mają kilka zestawów i nimi
mieszają
Zastanawiam się nat graniem 5/5 za 50zł bo często mam 3/5 i ras na 3 losowania mam plusa i co 3 losowamie nie mam nic paradoks
panoramix
Dziękuję za kwiaty. A propos opalenizny to niestety blednie bo jesień idzie i nie ma na to rady
Dziękuję za kwiaty. A propos opalenizny to niestety blednie bo jesień idzie i nie ma na to rady
bolek31
Dokładnie tak. Po pewnym czasie można by rozpracować, że rachunek prawdopodobieństwa ma liczne wyjątki w przypadku pewnych liczb
Dokładnie tak. Po pewnym czasie można by rozpracować, że rachunek prawdopodobieństwa ma liczne wyjątki w przypadku pewnych liczb
Ktoś zamienił jedno słowo w Międzynarodówce, i powstał hymn przeciwników TS.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
panoramix
Co ty życia nie znasz ?
Tam to trzeba będzie niezłego rozpuszczalnika by ten klej rozpuścić co się nim posmarowali siadając
Co ty życia nie znasz ?
Tam to trzeba będzie niezłego rozpuszczalnika by ten klej rozpuścić co się nim posmarowali siadając
Co do opalenizny:to ja się,tak spaliłem pracą na powietrzu i w delegacji,że wyglądam jak:czerwonoskóry wojownik-howk
medea76
dlatego wszyscy błądzimy bo oni mieszają
czasami ktoś chwyci 8/10 i wszystko
coś grubszego jest ciężko chwycić
dlatego wszyscy błądzimy bo oni mieszają
czasami ktoś chwyci 8/10 i wszystko
coś grubszego jest ciężko chwycić
sam9
Chłopie to się ciesz. W Polsce kochamy czerwonoskórych braci szczególnie za Winetu. Mój ojciec niby tylko na działce mamie grządki kopał a już skini z naszego pipidówka dziwnie na niego patrzą jak z mamą jest na spacerze
Chłopie to się ciesz. W Polsce kochamy czerwonoskórych braci szczególnie za Winetu. Mój ojciec niby tylko na działce mamie grządki kopał a już skini z naszego pipidówka dziwnie na niego patrzą jak z mamą jest na spacerze
WN...ale Nas wszystkich można zaliczyć bardziej do zwolenników,a może nawet fanatyków ts. wystarczy nam motywacji i nadziei do wygranej
Wygranych zycze w obojetnie jaki sposob....moze byc Lotto,Multi,Mini,Jocker,Kaskada..
Zdrapaczki..aby cusik tam..drapnac..wiec trzymam
http://www.youtube.com/watch?v=HhZ1BdMtw_Q
..niech to beda chociaz..male cuda..do spelnienia
Zdrapaczki..aby cusik tam..drapnac..wiec trzymam
http://www.youtube.com/watch?v=HhZ1BdMtw_Q
..niech to beda chociaz..male cuda..do spelnienia
jano
bolek31
Dlatego tak mnie wpienia jak mi ludzie robią wykłady o rachunku prawdopodobieństwa. Bo to taka sama ściema jak to, że im dalej w historię tym panowie naukowcy bardziej pewni, że było tak jak oni uważają a każdy kto ośmieli się w to wątpić to amator
bolek31
Dlatego tak mnie wpienia jak mi ludzie robią wykłady o rachunku prawdopodobieństwa. Bo to taka sama ściema jak to, że im dalej w historię tym panowie naukowcy bardziej pewni, że było tak jak oni uważają a każdy kto ośmieli się w to wątpić to amator
medea76
wystarczy że TS zacznie 2 godziny przed losowaniem
mówić którym zestawem będzie losować i już leży
wystarczy że TS zacznie 2 godziny przed losowaniem
mówić którym zestawem będzie losować i już leży
bolek31,bo wyższe wygrane,zgarniają cwaniacy z zarządu,ale nie martw się już niedługo,im się to skończy,udowodnimy im te przekręty,będą przyłapani na przyklejonych do łap łapówkach
michaellex ja początkiem popelniałem bląd . ale zaskoczylem ijest Ok. wiesz o czym mówię
to się tak mowi, że ciężko trafić, że mieszaja, ale wsypcie sobie 80 kulek do wiadra i losujcie, też bedzie ciężko wcześniej zatypowac co się wyciągnie, jakby nie było rachunek prawdopodobienstwa jest po stronie TS
Jano.. .
-------------------
-------------------
madea76 rachunek prawdopodobienstwa tylko okresla ile srednio powinno sie trafiac w dluzym przedziale losowan
np program do typowania ktory zrobilem trafil ostatnio duzo lepiej niz srednia
Już...154
sprawdzalem np pewniaki po 100 losowan to zawsze ponad srednia trafial - rachunek tu nie ma znaczenia
ale bywa jakims tam wyznacznikiem wsrod wiekszej liczby osob typujacych
sam9
Ja tam w cuda nie wierzę. U mnie w powiecie pewnego pana z zarządu powiatu złapali we Wrocku jak brał gotówkę od przedstawiciela firmy i to na gorącym uczynku. Całkiem niezła prowokacja CBŚ. No i co ? Ano nić przez prawie dziesięć lat łaził po sądach aż wygrał, bo dostał zawiasy. I teraz po okresie próby pozywa za zniesławienie każdego kto o tym ośmieli się publicznie wspomnieć. Nie muszę chyba dodawać, że majątek z którego teraz sobie beztrosko i bezstresowo żyje jakoś zachował. W końcu od czego jest intercyza
Ja tam w cuda nie wierzę. U mnie w powiecie pewnego pana z zarządu powiatu złapali we Wrocku jak brał gotówkę od przedstawiciela firmy i to na gorącym uczynku. Całkiem niezła prowokacja CBŚ. No i co ? Ano nić przez prawie dziesięć lat łaził po sądach aż wygrał, bo dostał zawiasy. I teraz po okresie próby pozywa za zniesławienie każdego kto o tym ośmieli się publicznie wspomnieć. Nie muszę chyba dodawać, że majątek z którego teraz sobie beztrosko i bezstresowo żyje jakoś zachował. W końcu od czego jest intercyza
michellex
ostatnio znalazłem wyniki losowań z 2004 roku jak MM kosztował
1,25 i było 17 wygranych 8/8,10 wygranych 9/10,17 razy 7/7itd.
a teraz posucha, coś jest nie tak
ostatnio znalazłem wyniki losowań z 2004 roku jak MM kosztował
1,25 i było 17 wygranych 8/8,10 wygranych 9/10,17 razy 7/7itd.
a teraz posucha, coś jest nie tak
Widzieliście:"uderz w stół,nożyce,się odezwą",znaczy to ,że zaczynają się już bać
angierski
Ja humanista dla mnie matma to czarna magia dla jajogłowych. Całe szczęście, że kończyłam edukację w całym systemie i bez kalkulatora umiem nawet co nieco pomnożyć dzięki wykutej na blachę tabliczce mnożenia
Wtedy jak pytałeś kto miał te moje cyferki z tamtej strony puścić to rzeczywiście chodziło mi o osobowy spod tego znaku. Taki sympatyczniejszy CH/T o dziwo całkiem skuteczny ostatnio przynajmniej na małą skalę czyli od 2/4 do 4/4 w mm
Ja humanista dla mnie matma to czarna magia dla jajogłowych. Całe szczęście, że kończyłam edukację w całym systemie i bez kalkulatora umiem nawet co nieco pomnożyć dzięki wykutej na blachę tabliczce mnożenia
Wtedy jak pytałeś kto miał te moje cyferki z tamtej strony puścić to rzeczywiście chodziło mi o osobowy spod tego znaku. Taki sympatyczniejszy CH/T o dziwo całkiem skuteczny ostatnio przynajmniej na małą skalę czyli od 2/4 do 4/4 w mm
bolek...kupony za drogietak się mowi wyslij 2 x dziennie po 2 zakłady, to masz 300zł na miesiac
medea76,za nietykalnych i przekupnych prokuratorów,też należy się wziąść
Sam9.
Jak ts podniósł cenę na 3 pln, powiedziałem ...STOP, więcej nie gram. Grajcie sobie sami.
--------------------
Jak ts podniósł cenę na 3 pln, powiedziałem ...STOP, więcej nie gram. Grajcie sobie sami.
--------------------