Wpisy 109 590 – 109 689
3 maja 2010 10:40 → 3 maja 2010 14:26, 100 wpisów
Ciekawe co w moim wpisie było obraźliwego lub łamiącego tutejszy regulamin?
To, ze proszę innego użytkownika żeby przestał pisać o mnie, czy to że zwracam się kulturalnie do moderatora.
To, ze proszę innego użytkownika żeby przestał pisać o mnie, czy to że zwracam się kulturalnie do moderatora.
romanx > rozumie, że zbyt trudne pytania do Ciebie trzeba kasować, zamiast w sposób kulturalny odpowiedzieć.
Widzisz kolego. Ja takich narzędzi jak ty nie posiadam.
Widzisz kolego. Ja takich narzędzi jak ty nie posiadam.
Witam wszystkich.Dzisiaj mam wolne od hazardu ale mogę dorzucić swój typ 27,31,35.Powodzenia
Daleki jestem od mieszania się w te "miejscowe" spory,ale odczuwam nieodpartą chęć zadania pytania.
Wiec pytam.
Wpis danteV zdążyłem przeczytać,został usunięty.Dlaczego?
Pytam,bo chciałbym poznać stopień wrażliwości moderatorów na łamanie zasad tej strony.
Pytam również,co działo się z tą wrażliwością ,gdy określenia typu
"mewka,menda,nienormalna,idiotka" były pisane prsonalnie przez jedną z uczestniczek forum do innej.Wyzwiska,obelgi a moderatorów wrażliwości to nie interesowało.
Za to teraz kasuje się wpis,który w żaden sposób nie można uznać za naganny w treści.
Dziękuję i czekam na odpowiedż.
Wiec pytam.
Wpis danteV zdążyłem przeczytać,został usunięty.Dlaczego?
Pytam,bo chciałbym poznać stopień wrażliwości moderatorów na łamanie zasad tej strony.
Pytam również,co działo się z tą wrażliwością ,gdy określenia typu
"mewka,menda,nienormalna,idiotka" były pisane prsonalnie przez jedną z uczestniczek forum do innej.Wyzwiska,obelgi a moderatorów wrażliwości to nie interesowało.
Za to teraz kasuje się wpis,który w żaden sposób nie można uznać za naganny w treści.
Dziękuję i czekam na odpowiedż.
ricardos.... jakie wolne??? to jak zamierzasz się spotkać na straganiarskiej?
piękny lolo > no to się śmiertelnie naraziłeś "śmietance" tego portalu. Stawiam 100 zł, że nie otrzymasz odpowiedzi od "śmietanki" na swoje pytanie. Moderatorzy dostali wytyczne, że 99% moich wpisów ma być kasowane. Jeszcze trzy dni temu ktoś pisał, że mam nie odpowiadać na zaczepki tylko nastawiać policzki. Nastawiam, nastawiam, nastawiam i grzecznie proszę. Wiesz jaki już jestem poobijany? :) A jak proszę, to wpis jest kasowany.
Lastek podawaj sen to wędrowiec lub szczery zamienią go na cyferki--jak tu zaglądną
>>>lestek<<< masz tu stronę ...www.notto.pl ...wpisujesz słowo i masz liczby czasem się sprawdza :))Każde słowo można zakodować w liczbę. Dzięki temu ludzie na całym świecie mogą skreślać w totolotku lub innej grze liczbowej te numery, które wynikają z ich snów, myśli, marzeń czy różnych ważnych wydarzeń życiowych. Wystarczy wpisać jedno lub kilka słów opisujących swój sen przeliczyć przeliczyć je na liczbę i obstawiać w grze losowej.
Oto kilka zasad korzystania z Notto.pl
1. Korzystanie ze słownika numerycznego Notto.pl jest bezpłatne. Koszty administrowania tej strony
pokrywane są przez entuzjastów tego serwisu.
2. Wpisuj słowa najlepiej oddające dany sen czy myśl. Na przykład jeśli śniły Ci się wakacje nad rzeką wpisz:
Rzeka, wakacje.
3. Używaj tylko słów w podstawowej formie językowej (np. zamiast "szłam po kamienistej plaży" wpisz: plaża,
kamienie, spacer. ). Nie używaj odmian to może zniekształcić wynik. To samo dotyczy imion. Wpisz "Anna"
zamiast "Ania".
4. Każde słowo możesz przeliczyć oddzielnie. Możesz też wpisać kilka słów oddzielając je spacją.
Jednorazowo można przeliczyć do sześciu wyrazów.
5. Słownik numeryczny jest narzędziem uniwersalnym umożliwiającym przeliczenie zarówno wyrazów z
języka polskiego jak i nazw własnych, pojedynczych znaków (np. X) oraz słów obcojęzycznych.
6. Słownik numeryczny Notto.pl jest narzędziem przeliczającym słowa na liczby. Wyświetlane liczby nie są
prognozą wyników losowań jakichkolwiek gier liczbowych.
Oto kilka zasad korzystania z Notto.pl
1. Korzystanie ze słownika numerycznego Notto.pl jest bezpłatne. Koszty administrowania tej strony
pokrywane są przez entuzjastów tego serwisu.
2. Wpisuj słowa najlepiej oddające dany sen czy myśl. Na przykład jeśli śniły Ci się wakacje nad rzeką wpisz:
Rzeka, wakacje.
3. Używaj tylko słów w podstawowej formie językowej (np. zamiast "szłam po kamienistej plaży" wpisz: plaża,
kamienie, spacer. ). Nie używaj odmian to może zniekształcić wynik. To samo dotyczy imion. Wpisz "Anna"
zamiast "Ania".
4. Każde słowo możesz przeliczyć oddzielnie. Możesz też wpisać kilka słów oddzielając je spacją.
Jednorazowo można przeliczyć do sześciu wyrazów.
5. Słownik numeryczny jest narzędziem uniwersalnym umożliwiającym przeliczenie zarówno wyrazów z
języka polskiego jak i nazw własnych, pojedynczych znaków (np. X) oraz słów obcojęzycznych.
6. Słownik numeryczny Notto.pl jest narzędziem przeliczającym słowa na liczby. Wyświetlane liczby nie są
prognozą wyników losowań jakichkolwiek gier liczbowych.
Witam wszystkich i sukcesów życzę. Jakby co to jestem do dyspozycji.
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
Witaj KOCIO:): pogoda do bani,pada deszczyk pada:(:(na 14 biorę pod uwagę liczby:27,37,50,32,28,59,49,43(1,8,77,78)69
szczery...witaj.dziś w nocy czyli piękny sen....byłem na urlopie na Cyprze w hotelu najwyższej kategorii w pokoju nr 351.widziałem karuzelę,morze,góry i byłem na poczcie wysłać pocztówke.ale najlepsze jest to,że to akurat działo sie naprawde w zeszlym roku we wrzesniu.i co to oznacza?
ricardos>tak,tak jestem tarocistą wpłać mi na konto 50zł a przepowiem ci co cię czeka itd:-)pozdro
ricardos... ja narazie daję szansę mm do 13 maja... potem się zobaczy
Gała...tylko 50zeta?To mało bierzesz za usługi.
Kathy...skąd akurat 13 maj?
Kathy...skąd akurat 13 maj?
OOO!!! kathy>>> co z Tobą zawsze taka pełna optymizmu i co??? kathy:):) nie poznaje Cię, głowa do góry dziewczyno:): pozdr. miłego dnia.pa:)
ricardos... 13 maja była moja największa wygrana
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
ricardos proponuję : 28.25.39.31.24.26
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Gała....spoks.Akurat w tarota i inne to nie wierzę,więc raczej mimo niskiego cennika nie skorzystam.Pozdrawiam
szczery...wielka dziękówa.W tym roku jak co roku też gdzieś zrobię wypad ale nie wracam do tego samego miejsca.Zawsze odkrywam coś nowego.Jedynie replay mam w snach jak widać.Pozdrawiam i miłego!
Pozdr. Lile, klaraK, Staszka, giorgia,kogucika, emeryta i innych znajomych tego portalu,życzę Wam kochani wygranej.:):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):
CZESC WIECIE MOZE CZY JEST GDZIES MOZLIWOSC WYSLANIA TOTKA DZIS NP ZABKA
Kathy> to ładnie pogratulować wypada koleżance i musisz to powtórzyć lub poprawic wynik, a sama typowałaś czy chybił trafił?
Gała...to były moje cyferki....na te same 13 kwietnia 2010 bylo 6/10 z plusem
jak gram, bo nieraz robię przerwy dość długie to zawsze je wysyłam
jak gram, bo nieraz robię przerwy dość długie to zawsze je wysyłam
Wiesz,danteV jak jeszcze mogę zrozumieć tzw.moderatorów,którzy fumkcję tę przyjąwszy awans w hierarchi społeczności tego forum sobie uczynili,udowadniając,że władza(a właściwie -jej poczucie) nie wszystkim służy.
Tak, nie zawsze rozumiem BOSSa tej strony.
Od całkowitego braku reakcji w sytuacji kiedy jest wymagana stanowcza i natychmiastowa, do decyzji mocno spóżnionej i niekoniecznie właściwej.
A znam go bardzo długo i widzę jak bardzo się zmienia On i jego podejście do tej strony.
Pozdr.
Tak, nie zawsze rozumiem BOSSa tej strony.
Od całkowitego braku reakcji w sytuacji kiedy jest wymagana stanowcza i natychmiastowa, do decyzji mocno spóżnionej i niekoniecznie właściwej.
A znam go bardzo długo i widzę jak bardzo się zmienia On i jego podejście do tej strony.
Pozdr.
ricardos... a ty się nie wymiguj od spotkania na straganiarskiej, weź parasol i na stację, masz blisko
kathy..wziąłem parasol jak mówiłaś,poszedłem do sklepu który ma lottomat a tam "DZISIAJ TOTALIZATOR NIECZYNNY",więc zapomnij o spotkaniu na Straganiarskiej w kwaterze TS.:(
kathy.. do BP mam kawałek ale wydaje mi się,że dzisiaj nie są przyjmowane zakłady
ja tez jestem uziemiona -wszystko zamkniete a do stacji statoil mam 6 km wiec lipa-a autka nie mam--a mam takie dobre pomysly na dzis heh az sie boje chyba nie bede patrzec na dzisiejsze losowania:(
czarodziejka83...ja będę sprawdzać numery i chcę się przekonać,że jak się nie puści to się trafia
Chyba rozumiem BOSSa .
Pewnie się zmienił, ale i tak ma cierpliwość
do wydawałoby się, że "dorosłych " gości tej strony.
Pewnie się zmienił, ale i tak ma cierpliwość
do wydawałoby się, że "dorosłych " gości tej strony.
ricardos ja się wole niezałamywać..nie zamierzałam grac na 10 cyfr ale zal mi będzie jak mi wylosują te co chciałam skrelic--bo pieprzone lotto nie moze uruchomic usługi grania przez internet 21 wiek a oni dawno za murzynami--mogły by byc jakies automaty w ścianie jak bankomaty zeby mozna było grać 24 godziny na dobe
kathy..też o tym myślałem.Ale dobra no.Dzisiaj może nie miałem trafić więc zaoszczędziłem.Gorzej jak się okaże odwrotnie.No cóż się mówi.
czarodziejka83...dobrze,że chociaż bankomaty mamy 24h,chociaż większość nie ma już gotówki po tylu dniach wolnych ale są:)))
Za parę minut wyskoczy Maryśka Zwierzyńska albo Faraonka z grzywą od linijki i pocisną moimi numerami...tymi co nie puszczone.
ricardos nie karcz bo wykraczesz hihih:)
ricardos... nie martw się, wg mojego snu to ja mam dzisiaj dobrą passę w finansach
kathy...na drugi raz podawaj mi z samego rańca Twoje sny tzn...numery
Ricardos po raz chyba pierwszy trafiłem w typowaniach 6z10.Muszę dogonić Hosię w przewidywaniu liczb.Czy kolektury w żabkach są dzisiaj czynne?
Pomyłka to moje czwarte 6z10 w typowaniach,jak widzę w statystykach.
Jeżeli system zamknięty,to bałwan protestuje.Proszę otworzyć kolektury bo bałwan musi posłać kupon.
Oczywiście był.Trasa jego pochodu wiodła do kolektury i z powrotem.
Ricardos widzę,że coś ci blokuje 27.Odpuść sobie tę liczbę to ją wypuszczą.Pozdrawiam.
hipo...juz odpuściłem grę na dłużej.robię przerwę.Dziś nie przyjmują zakładów.
Skoro zamknęli system,to chyba puszczą jakieś długo nie idące pewniaki,ale może się mylę.
System jest czynny, osobiście puszczałem na stacji paliwowej.
powodzenia
powodzenia
Chyba przy żałobie jednego dnia ,też nie działał system.Bo wtedy dotarłem do stacji benzynowej,była czynna a lottomaty zamknięte.
Hipciu wysyłałam dzisiaj na stacji benzynowej
system jest otwarty
system jest otwarty