Wpisy 1 095 801 – 1 095 900
5 września 2012 20:48 → 5 września 2012 21:10, 100 wpisów
mala
Ja też ją lubię. Zresztą nie raz i nie dwa dałam się milce skusić na nowe limitowane smaki, ale ten był najbardziej mniamuśny
Ja też ją lubię. Zresztą nie raz i nie dwa dałam się milce skusić na nowe limitowane smaki, ale ten był najbardziej mniamuśny
Kolejny pomysł na hangout Pod chatem może w jakiś wybrany dzień np. piątek chętni będą w trakcie losowania podawać liczby. Czyli pobawimy się w prowadzących Lotto. Trzeba będzie w innym okienku otworzyć sobie losowanie i oglądając mówić jakie liczby są losowane... oglądający nas będą tylko widzieć i słyszeć to co będzie mówiła taka osoba. Natomiast losowanie ze studia lotto w TVP INFO nadal będzie transmitowane w dziale "Wyniki"...
Lila
A rola wampira już obsadzona bo nie wiem czy zgłosić do roli Medei (l.36) jego brutalnie pogryzionej w nieznanych celach ofiary
A rola wampira już obsadzona bo nie wiem czy zgłosić do roli Medei (l.36) jego brutalnie pogryzionej w nieznanych celach ofiary
Jak się okazuje, żeby uczestniczyć w takim hangout nie potrzeba nawet komputera. Można wykręcić do kogoś numer na stacjonarny i taka osoba może się dołączyć przez telefon, oczywiście wtedy już na opcję wideo nie ma szans
Pasko...ale my z wampirem nie chcemy żeby nas widziano tylko słyszano
Ja z zupełnie innej beczki czy ktoś w necie zetknął się z tekstem LIZYSTRATY Arystofanesa, ale innej niż skany na chomikuj?
michellex...a pewnie a co kurna SE będę żałować ,niech służba patrzy jak się szlachta bawi
No to jest w pełni kontrolowane... jak się włącza hangout to zanim się tak naprawdę połączysz możesz sobie włączyć/wyłączyć kamerę/mikrofon. W trakcie chata oczywiście to samo w każdej chwili. Można nawet wyklikać na wyciszenie mikrofonu i kamery i być po prostu nieobecnym niejako...
Pasko....hmmm w każdym bądź razie ja tam będę niewidoczna ale będę słyszalna bo kamerkę już zawczasu odłączyłam
Pasko.. .
Nie da się wymyslić polskiej nazwy na te nowe cudo na Multipasko ??? Bo mnie śię to kojarzy z ...." Głodnym Kogutem".
------------------------------------------------------
Nie da się wymyslić polskiej nazwy na te nowe cudo na Multipasko ??? Bo mnie śię to kojarzy z ...." Głodnym Kogutem".
------------------------------------------------------
Lila
Lizystrata ( polskie tłumaczenie Gromiwoja vel Bojomira) jest potrzebna znajomej do szkoły. Pisze pracę na zaliczenie o wątkach feministycznych w literaturze. No i się okazało, że te męskie szowinistyczne świnie zrobiły tylko kilka wydań polskich i to trudno dostępnych
Lizystrata ( polskie tłumaczenie Gromiwoja vel Bojomira) jest potrzebna znajomej do szkoły. Pisze pracę na zaliczenie o wątkach feministycznych w literaturze. No i się okazało, że te męskie szowinistyczne świnie zrobiły tylko kilka wydań polskich i to trudno dostępnych
Pasko...proszę mnie tam dopisać do kamiennego kręgu i to natychmiast
Wędrowca: nazwijmy "spotkania na Google+"? Albo po prostu "Spotkania na żywo" ?
Lila: ale TY mnie musisz dodać najpierw... zobacz pełną instrukcję krok po kroku która jest w artykule pod chatem
Lila
I ja nawet panów jestem w stanie zrozumieć instruktaż jak rozwiązywać spory polityczno-militarne poprzez odstawienie od łoża panów z obu stron konfliktu powinien byc pod ścisła kontrolą by nie wpadł w nie powołane ręce
I ja nawet panów jestem w stanie zrozumieć instruktaż jak rozwiązywać spory polityczno-militarne poprzez odstawienie od łoża panów z obu stron konfliktu powinien byc pod ścisła kontrolą by nie wpadł w nie powołane ręce
Pasko.. .
Ta nazwa mi się podoba.. .
-----------------------
Ta nazwa mi się podoba.. .
-----------------------
Witam Mpaskowisiow
P.Pasko mam pytanie..gdyz wczoraj nie mialam mozliwosci obejzenia Pana programu..czy moglabym poprosic o powtorke..gdyby byloby to mozliwe..chcialabym to zobaczyc..
dziekuje
P.Pasko mam pytanie..gdyz wczoraj nie mialam mozliwosci obejzenia Pana programu..czy moglabym poprosic o powtorke..gdyby byloby to mozliwe..chcialabym to zobaczyc..
dziekuje
lila...jesteś kobita tak boi się luka z kamere...pasko ..
Ulexxa.. .
------------------------
------------------------
ulexxa: w artykule pod chatem tj. "Spotkania na żywo na stronie multipasko" w komentarzu nr 7 jest podany link.
ulexxa ...haaajj... nie widziałaś i teraz masz obejrześ wideo paskoo w kamere..
---------
http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw&feature=plcp
------
---------
http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw&feature=plcp
------
miszelka...albo kamizelka jak komandos..
Ja też wczoraj nie oglądałem... . Momenty...były....???
----------------------------------
----------------------------------
dziendoberek wszystkim,Pasko szykuje nam kolejny serial
w kamiennym kręgu
w rolach głównych
lilcia vel niewolnica isaura
max vel leoncio
pozostaje jeszcze żanuaria ktoś chętny?
w kamiennym kręgu
w rolach głównych
lilcia vel niewolnica isaura
max vel leoncio
pozostaje jeszcze żanuaria ktoś chętny?
lila..no i co widziołaś ..zgubiłaś hasła @@ ..po co tyle myślisz rur
wedrowiec
Może i były bo mój komputer zastępczy chcąc mnie uchronić przed zgorszeniem po prostu się zawiesił
Może i były bo mój komputer zastępczy chcąc mnie uchronić przed zgorszeniem po prostu się zawiesił
krzysio...dokładnie to ja myślę o jedna rur i wszystkie hasła zapomniałam
Medea.. .
---------------------------------
---------------------------------
13maxa...
Michellex.. .
Ja przecież...żartuję.. .
--------------------------------------------
Ja przecież...żartuję.. .
--------------------------------------------
rustu
Jaka Niewolnica Isaura proponuję od razu naszą wersję Pogody dla dla potencjalnych bogaczy
Jaka Niewolnica Isaura proponuję od razu naszą wersję Pogody dla dla potencjalnych bogaczy
,iszelll...ja dzisiaj jestem na polowaniu musze zrobić porządek z niedzwiedziamy ..