Wpisy 1 095 773 – 1 095 872
5 września 2012 20:42 → 5 września 2012 21:05, 100 wpisów
medea a ja uwielbiam czekoladę Milka - strzelającą w paszczy cud, miód i orzeszki
mala
Ja też ją lubię. Zresztą nie raz i nie dwa dałam się milce skusić na nowe limitowane smaki, ale ten był najbardziej mniamuśny
Ja też ją lubię. Zresztą nie raz i nie dwa dałam się milce skusić na nowe limitowane smaki, ale ten był najbardziej mniamuśny
Kolejny pomysł na hangout Pod chatem może w jakiś wybrany dzień np. piątek chętni będą w trakcie losowania podawać liczby. Czyli pobawimy się w prowadzących Lotto. Trzeba będzie w innym okienku otworzyć sobie losowanie i oglądając mówić jakie liczby są losowane... oglądający nas będą tylko widzieć i słyszeć to co będzie mówiła taka osoba. Natomiast losowanie ze studia lotto w TVP INFO nadal będzie transmitowane w dziale "Wyniki"...
Lila
A rola wampira już obsadzona bo nie wiem czy zgłosić do roli Medei (l.36) jego brutalnie pogryzionej w nieznanych celach ofiary
A rola wampira już obsadzona bo nie wiem czy zgłosić do roli Medei (l.36) jego brutalnie pogryzionej w nieznanych celach ofiary
Jak się okazuje, żeby uczestniczyć w takim hangout nie potrzeba nawet komputera. Można wykręcić do kogoś numer na stacjonarny i taka osoba może się dołączyć przez telefon, oczywiście wtedy już na opcję wideo nie ma szans
Pasko...ale my z wampirem nie chcemy żeby nas widziano tylko słyszano
Ja z zupełnie innej beczki czy ktoś w necie zetknął się z tekstem LIZYSTRATY Arystofanesa, ale innej niż skany na chomikuj?
michellex...a pewnie a co kurna SE będę żałować ,niech służba patrzy jak się szlachta bawi
No to jest w pełni kontrolowane... jak się włącza hangout to zanim się tak naprawdę połączysz możesz sobie włączyć/wyłączyć kamerę/mikrofon. W trakcie chata oczywiście to samo w każdej chwili. Można nawet wyklikać na wyciszenie mikrofonu i kamery i być po prostu nieobecnym niejako...
Pasko....hmmm w każdym bądź razie ja tam będę niewidoczna ale będę słyszalna bo kamerkę już zawczasu odłączyłam
Pasko.. .
Nie da się wymyslić polskiej nazwy na te nowe cudo na Multipasko ??? Bo mnie śię to kojarzy z ...." Głodnym Kogutem".
------------------------------------------------------
Nie da się wymyslić polskiej nazwy na te nowe cudo na Multipasko ??? Bo mnie śię to kojarzy z ...." Głodnym Kogutem".
------------------------------------------------------
Lila
Lizystrata ( polskie tłumaczenie Gromiwoja vel Bojomira) jest potrzebna znajomej do szkoły. Pisze pracę na zaliczenie o wątkach feministycznych w literaturze. No i się okazało, że te męskie szowinistyczne świnie zrobiły tylko kilka wydań polskich i to trudno dostępnych
Lizystrata ( polskie tłumaczenie Gromiwoja vel Bojomira) jest potrzebna znajomej do szkoły. Pisze pracę na zaliczenie o wątkach feministycznych w literaturze. No i się okazało, że te męskie szowinistyczne świnie zrobiły tylko kilka wydań polskich i to trudno dostępnych
Pasko...proszę mnie tam dopisać do kamiennego kręgu i to natychmiast
Wędrowca: nazwijmy "spotkania na Google+"? Albo po prostu "Spotkania na żywo" ?
Lila: ale TY mnie musisz dodać najpierw... zobacz pełną instrukcję krok po kroku która jest w artykule pod chatem
Lila
I ja nawet panów jestem w stanie zrozumieć instruktaż jak rozwiązywać spory polityczno-militarne poprzez odstawienie od łoża panów z obu stron konfliktu powinien byc pod ścisła kontrolą by nie wpadł w nie powołane ręce
I ja nawet panów jestem w stanie zrozumieć instruktaż jak rozwiązywać spory polityczno-militarne poprzez odstawienie od łoża panów z obu stron konfliktu powinien byc pod ścisła kontrolą by nie wpadł w nie powołane ręce
Pasko.. .
Ta nazwa mi się podoba.. .
-----------------------
Ta nazwa mi się podoba.. .
-----------------------
Witam Mpaskowisiow
P.Pasko mam pytanie..gdyz wczoraj nie mialam mozliwosci obejzenia Pana programu..czy moglabym poprosic o powtorke..gdyby byloby to mozliwe..chcialabym to zobaczyc..
dziekuje
P.Pasko mam pytanie..gdyz wczoraj nie mialam mozliwosci obejzenia Pana programu..czy moglabym poprosic o powtorke..gdyby byloby to mozliwe..chcialabym to zobaczyc..
dziekuje
lila...jesteś kobita tak boi się luka z kamere...pasko ..
Ulexxa.. .
------------------------
------------------------
ulexxa: w artykule pod chatem tj. "Spotkania na żywo na stronie multipasko" w komentarzu nr 7 jest podany link.
ulexxa ...haaajj... nie widziałaś i teraz masz obejrześ wideo paskoo w kamere..
---------
http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw&feature=plcp
------
---------
http://www.youtube.com/watch?v=L13QzHgxqhw&feature=plcp
------