Wpisy 1 095 476 – 1 095 575
5 września 2012 16:32 → 5 września 2012 19:09, 100 wpisów
ja dopiero pójdę coś podrapać, a przed południem miałem 48zł w keno
ostatni raz dziś gram w jokera jak nic nie wpadnie to tylko w mini juz pogrywam
dziś zarobiłem to j. mogę puścić, a w mm też drobne były, ale walczę o grube
Agatkaa
juz jestem z powrotem, pisze z komorki wiec przepraszam z gory za bledy
juz jestem z powrotem, pisze z komorki wiec przepraszam z gory za bledy
widze ze pafty lubi używać b.brzydkich słów,nieładnie tak wśród ludzi...i tak wiemy jak jest bez tych k..ch..p..itp...
drapciu to ma dobrze z tą Jolcią i czapeczką na głowie...
Czemu w mini lotto jest problem z trafieniem co najmniej 2 liczb ?
medea i co tu puścić???
fabik nie wiem jak ty ale ja mam zawsze 2 a 3 zwykle obok...
medea mialam sen,ze trzymam w rece plik kasz napweno bylo 50
100 reszty nie pamietalam rano skreslilam 5,10 50,65 i to wypadlo
100 reszty nie pamietalam rano skreslilam 5,10 50,65 i to wypadlo
agatka "kasz" ???????
czy kasy???
bo nie bardzo kumam sen...
agatko kumam ale napisałas kasz, więc sie nie obrażaj ze pytam...
medea gdyby pomyslec a ja rano zawsze do tylu to mozna by cos
wykombinowac,chyba ze nasze dni sie zblizaja
wykombinowac,chyba ze nasze dni sie zblizaja
islandorka nie ma sprawy szybko pisze a nie sprawdzam moj blad
przepraszam
przepraszam
agatko
domyśiłam się w senniku kasa to 100 a więc 10 lub 1...
medea wczoraj był 4 i szły 4 może dzis postawic na 5 wieczorkiem ... ??????
agatko jesli moge spytac miałas 4/4 ??
Islandorka witam ponownie :-)
Ja puscilam kombinacje z liczb z horokpfree dla panny ktore nie padly o 14 plus cztery liczby z generatora
z tych tygodniowych licz zostaly 43 (odwrotnosc padla o 14 pytanie czy bedzie powtorka???) 16 ( skoro o 14 byla odwrotnosc 43 to idac za ciosem dalam 61) 38 bylo o 14 ale wzielam sobie 3 i 8 oraz 11.
Generator wyrzucil 30,47,74 oraz 81, czyli 1,8,9,18, no i na wszelki wypadek 80(bo jak liczbe dnia odejmiemy od 81 to mamy 80)
Ktos tu wspominal, ze wygrywal na czworka 1,30,50,80 wiec dorzucilam do jednego zakladu
Wygralam 12 zeta wiec starczylo tylko na 5 zakladow o wiekszej ilosci skresken by wszstkie liczbyzmiksowac) Potem mnie pod domem tknelo i zlamalam przyrzeczenie grania tylko za wygrane no i puscilam moja ukochana 8 czyli 48,50,51,52,54,55,63,78:-)
Ja puscilam kombinacje z liczb z horokpfree dla panny ktore nie padly o 14 plus cztery liczby z generatora
z tych tygodniowych licz zostaly 43 (odwrotnosc padla o 14 pytanie czy bedzie powtorka???) 16 ( skoro o 14 byla odwrotnosc 43 to idac za ciosem dalam 61) 38 bylo o 14 ale wzielam sobie 3 i 8 oraz 11.
Generator wyrzucil 30,47,74 oraz 81, czyli 1,8,9,18, no i na wszelki wypadek 80(bo jak liczbe dnia odejmiemy od 81 to mamy 80)
Ktos tu wspominal, ze wygrywal na czworka 1,30,50,80 wiec dorzucilam do jednego zakladu
Wygralam 12 zeta wiec starczylo tylko na 5 zakladow o wiekszej ilosci skresken by wszstkie liczbyzmiksowac) Potem mnie pod domem tknelo i zlamalam przyrzeczenie grania tylko za wygrane no i puscilam moja ukochana 8 czyli 48,50,51,52,54,55,63,78:-)
medea ja się skusze na 5 i tzw. oboki zobaczymy co nam wyjdzie z tych naszych wypocin...
mój dzien przypada od piątku do niedzieli wtedy się skusze na h.free...
mój dzien przypada od piątku do niedzieli wtedy się skusze na h.free...
ja typuje na sucho na winwonwon i jestem 3...na oboki...
islandorka trzymam kciuki szczegolnie ze liczba dnia to 1 liczba wieczornego losowania to 4 a dzis mamy piatego. Moze to cos znaczy
... i sny...
medelciu nie mieszaj mi bo nie mam ani 1 ani 4...
choc idąc za snem agatki moze byc 1...
islandorka
Tylko sobie sprawdz kiedy jest tzw. pusty kurs ksiezyca czyli pora parszywa we wszystkich dziedzinach zycia. Dzisiaj chatowiczka zatena podpowiedzila mi zeby brac go pod uwage skoro juz stosuje kalendarz ksiezycowy. Bede go wrzucac na profil dla zainteresowanych :-)
Tylko sobie sprawdz kiedy jest tzw. pusty kurs ksiezyca czyli pora parszywa we wszystkich dziedzinach zycia. Dzisiaj chatowiczka zatena podpowiedzila mi zeby brac go pod uwage skoro juz stosuje kalendarz ksiezycowy. Bede go wrzucac na profil dla zainteresowanych :-)
medea przy moim szczesciu nie nastawiam się zbytnio choć mam nadzieje jak kazdy do losowania...
medea ok...
islandorka
mi chodzilo o to, ze suma tych liczb to 5 czyli mozesz miec racje co do 5 :-);-)
mi chodzilo o to, ze suma tych liczb to 5 czyli mozesz miec racje co do 5 :-);-)
medea kumam
a pusty kurs dzis przed 21 do 7,09 rano i co puszczamy???
a pusty kurs dzis przed 21 do 7,09 rano i co puszczamy???
majwoj
i to najdłuższy we wrzesniu własnie dzis...masakra...
...od dzis...
majwoj na zdrówko
musze spadac... trzymta się wszyscy i oskubta TS...
musze spadac... trzymta się wszyscy i oskubta TS...
medea pa do juterka chyba...
majwoj ty razem z grzesiem macie czapeczki...ja też bym chciała, ale glaca chyba była pusta przy narodzinach...
agatkaa
prowadzi Moreno
islandorka
Ja juz puscilam zaklady z nadzieja ze decydowac bedzie godzina wyslania a nie losowania a teraz niech sie dzieje wola niebos:-) Jak sie okaze ze nie to do mojego ksiezycowgo poradnika przybedzie jeszcze jedna zasada dla "magicznych" graczy ;-)
majwoj witam serdecznie sciskam i buziaki, niestety akurat teraz komorka nie mi wkleic emotek :-(
prowadzi Moreno
islandorka
Ja juz puscilam zaklady z nadzieja ze decydowac bedzie godzina wyslania a nie losowania a teraz niech sie dzieje wola niebos:-) Jak sie okaze ze nie to do mojego ksiezycowgo poradnika przybedzie jeszcze jedna zasada dla "magicznych" graczy ;-)
majwoj witam serdecznie sciskam i buziaki, niestety akurat teraz komorka nie mi wkleic emotek :-(
medea ja nie mam takiej opcji godzinowej ja puszczam jak moge...
medea o tych godzinch wysłania kiedys pogadamy a teaz musze uciekac...
moze w pewnych momentach kiedy np jestesmy na miescie liczy sie godzina wyslania np na ch-t
bo nie wiadomo jakie o ktorej godzinie lottomat liczby wylosuje
angierski witam
Nigdy nie twierdzilam, ze odkrylam ameryke. Moim wkladem jest wylacznie skoarzenie kursu ksiezyca przez znaki zodiaku i koncepcji jaki to ma wplych na szanse graczy z liczbami podawanymi na pewnej stronie i gazecie oraznumerologia
Nigdy nie twierdzilam, ze odkrylam ameryke. Moim wkladem jest wylacznie skoarzenie kursu ksiezyca przez znaki zodiaku i koncepcji jaki to ma wplych na szanse graczy z liczbami podawanymi na pewnej stronie i gazecie oraznumerologia
niedawno w pewnym momencie zadecydowalem puscic na 9 liczb i trafielm 6 na ch-t
nie wiem nie wtajemniczalem sie w znaki zodiaku, wkoncu to nowe kombinacje najlepiej by bylo cos uniwersalnego zrobic
Jakby brac pod uwage numerologie powinnam grac w dzien bedacy 3 o godzinie ktorej suma daje 3 czyli np.20.10 ;-)
Musze znikac bo bateria pada zegnam pozniej jak sie dorwe do kompa ;-)
Musze znikac bo bateria pada zegnam pozniej jak sie dorwe do kompa ;-)
moj kumpel nauczyl sie wyznaczac horoskopy dla daty urodzenia, ale zeby to wykorzystal, np dla swojego znaku, chyba tego nie potrafil
majwoj
Mi generator dla panny na 22.15 wyrzucil 30,47,74,81 czyli spioch ma chyba szanse ;-)
No a teraz to bateria zrobila juz kaput wiec znika .
Mi generator dla panny na 22.15 wyrzucil 30,47,74,81 czyli spioch ma chyba szanse ;-)
No a teraz to bateria zrobila juz kaput wiec znika .
nie znam sie na horoskopach, np horoskop dla wagi jaki ma wplyw na skorpiona
nigdy mi sie nie przysnily liczby, chyba nie licze na pomoc z nieba
ja już od jolki wróciłem; zdrapman 5 i 1zł, krzyżówka i 2 zakłady keno
cała nadzieja w j31 i mm
cała nadzieja w j31 i mm