Wpisy 1 095 176 – 1 095 275
5 września 2012 12:25 → 5 września 2012 13:40, 100 wpisów
Warto teraz tego posłuchać.. .
Radiowa Jedynka.. .
" Czy warto jest zamieszczać swoje zdjęcia na portalach..
---------------------------------------------- "
Radiowa Jedynka.. .
" Czy warto jest zamieszczać swoje zdjęcia na portalach..
---------------------------------------------- "
Audycja jest na żywo.. .
-------------------------
-------------------------
Mała.. .
--------------------------------------
Mała... .Błąd.. .
Miało być to...
---------------------------
Miało być to...
---------------------------
może mój kuponik też dziś zawiśnie na honorowym miejscu zagrałem jeden zakład po 8 dniach nie grania
Mała.. .
---------------------------------
---------------------------------
Mała.. .Bitwa na buziaki ????
To ...masz ich 5
To ...masz ich 5
Wszystkich, którzy się pojawili podczas mojej nieobecności
drapek a ty kto przedtem byłeś o ile to oczywiście nie tajemnica
drapek a ty kto przedtem byłeś o ile to oczywiście nie tajemnica
Mała.. . Zwyciężyłaś .. .
-----------------------------
-----------------------------
16,36,47,58,67---17,37,47,58,67--takie dwie piateczki na dwa losowania
Audycja trwa nadal w Jedynce, warto jej słuchć.. .
------------------------------
------------------------------
medea
drapek = gg36 i został przygotowany na wysoką wygraną
moje liczby na dziś; 27,44,50,67,71 i 2,17,23,36,41,47,61,75+
drapek = gg36 i został przygotowany na wysoką wygraną
moje liczby na dziś; 27,44,50,67,71 i 2,17,23,36,41,47,61,75+
lilka no i robi się ciekawie posiedzę tu do północy dziękuję za pomoc
drapek
Jeśli chodzi o Twój zestaw to z moimi przewidywaniami zgodne są 75,50,67,47,61 czyli
Jeśli chodzi o Twój zestaw to z moimi przewidywaniami zgodne są 75,50,67,47,61 czyli
medea
moje 8/8+ jest na 5 losowań- zaszalałem po wygranej 48zł w keno
moje 8/8+ jest na 5 losowań- zaszalałem po wygranej 48zł w keno
drapek
Nic nie szkodzi jak dziś trafisz te 5/8 z plusem to wszystko następne będzie już tylko czystym zyskiem.
No muszę się wreszcie kiedyś skusić na keno. Niby jestem w kolekturze gdzie jest a jak przychodzi co do czego to zapominam puścić. Jak tylko coś mi z gotówki wpadnie to puszczę się za całe 10 złotych na 5 losowań by skorzystać z szczęścia nowicjusza. Na ile cyferek zrobić takiego chybika mógłbyś polecić ?
Nic nie szkodzi jak dziś trafisz te 5/8 z plusem to wszystko następne będzie już tylko czystym zyskiem.
No muszę się wreszcie kiedyś skusić na keno. Niby jestem w kolekturze gdzie jest a jak przychodzi co do czego to zapominam puścić. Jak tylko coś mi z gotówki wpadnie to puszczę się za całe 10 złotych na 5 losowań by skorzystać z szczęścia nowicjusza. Na ile cyferek zrobić takiego chybika mógłbyś polecić ?
gregor
Twoje piątki w dużym stopniu pokrywają się z moimi typowaniami w wpisie 1095127 i ponieważ to typowanie na sucho a nie w realu to z uwagi na moje chwilowe zezowate szczęście masz prawie jak w banku
Twoje piątki w dużym stopniu pokrywają się z moimi typowaniami w wpisie 1095127 i ponieważ to typowanie na sucho a nie w realu to z uwagi na moje chwilowe zezowate szczęście masz prawie jak w banku
medea
ja w keno gram przeważnie na 6 liczb w 80%pukonów, ponadto czasem 5/5, 8/8 i 9/9
gram prawie codziennie przed pracą i po pracy po 1-2 zakłady- zależy jak pójdzie w mm/ drapkach itp.
ja w keno gram przeważnie na 6 liczb w 80%pukonów, ponadto czasem 5/5, 8/8 i 9/9
gram prawie codziennie przed pracą i po pracy po 1-2 zakłady- zależy jak pójdzie w mm/ drapkach itp.
medea
w keno najczęćiej padają wygrane typu 5/6 i 5/5, ale ja jakoś do 5/5 nie mam szczęścia, popołudniu może spróbuję
w keno najczęćiej padają wygrane typu 5/6 i 5/5, ale ja jakoś do 5/5 nie mam szczęścia, popołudniu może spróbuję
ciekawe czemu drapek znów zmienił nick...
bolek
ja mam swoje ulubione zestawy
1,11,19,57,59,70
1,11,19,20,21,51- na ten zestaw trafiłem 6/6 w marcu i jest to zestaw powtarzalny- sprawdź na testerze; a ten pierwszy zestaw częśto daje 5/6
ja mam swoje ulubione zestawy
1,11,19,57,59,70
1,11,19,20,21,51- na ten zestaw trafiłem 6/6 w marcu i jest to zestaw powtarzalny- sprawdź na testerze; a ten pierwszy zestaw częśto daje 5/6
a gdze drapman??? już się nie pojawi???
islandorka zmieniłem, bo gg kojarzy się z gadulcem; ale nadal będzie w użyciu; drapman zniknie
drapek moje ulubione liczby w keno
2,13,17,24,26,32,39,50,54,56,59
2,13,17,24,26,32,39,50,54,56,59
bo tak patrze co to za nowa twarz co tak wygrywa i drapie a to grzesiu...
bolek
a dziś kupiłem keno z cht i nic nie było, powtórzyłem te liczby i siadło 5/6; na swoje zestawy częściej gram po pracy- pod warunkiem, że chodzą te liczby
a dziś kupiłem keno z cht i nic nie było, powtórzyłem te liczby i siadło 5/6; na swoje zestawy częściej gram po pracy- pod warunkiem, że chodzą te liczby
ostatnio wzielam 29 nr zodiaku i Wielkie G....najlepiej idą mi oboki z poprzednich losowan albo ze snu drapki to masakra...
bolek
całkiem inne, ale stała graczka w keno ma takie liczby 13,14,15,33,36,39- czasem puszczę to , ale max 4/6 na razie;
ja jeszcze lubię puścić same 5ki lub pełne
całkiem inne, ale stała graczka w keno ma takie liczby 13,14,15,33,36,39- czasem puszczę to , ale max 4/6 na razie;
ja jeszcze lubię puścić same 5ki lub pełne
medea a co zrobisz jak bolek nie pozwoli...
drapciu co ostatnio dałeś Jolci za to szczęscie którym co raz cie obdarowuje???
buziaczki dla wszystkich ide pichcic obiadek dzis cieniutki placki ziemniaczane bo nie mam nic w lodówce...jak ktoś ma ochote to zapraszam...
medea wieczorkiem puszcze dla koziorozca i panny obaczymy...
myślę,że najlepiej grać w keno na 5/5
ponieważ za 3/5 płacą 5 zł , więcej niż w MM
ponieważ za 3/5 płacą 5 zł , więcej niż w MM
islandorka
od jolci na razie nic, ale jej zmienniczka zodiak i zdrapman z 50zł miała i dziś to keno
od jolci na razie nic, ale jej zmienniczka zodiak i zdrapman z 50zł miała i dziś to keno
medea 1,11,19,20,21,51- naprawdę polecam- tylko wejdź do żb w odpowiednim czasie i wygrana twoja
islandorka
Tylko sprawdź czy nie padły o 14, bo jak coś wpadnie to o 22.15 jest null
Tylko sprawdź czy nie padły o 14, bo jak coś wpadnie to o 22.15 jest null
bolek
masz rację, ale ja wolę na 6/6 bo 5/6 trafiam dosyć często, a 5/5 miałem jeden raz
masz rację, ale ja wolę na 6/6 bo 5/6 trafiam dosyć często, a 5/5 miałem jeden raz
Drapek cześć.
A zagraj sobie na liczby pierwsze.
Szanse masz wieksze.No!
Grzj na 5 licz,
Powodzenia
A zagraj sobie na liczby pierwsze.
Szanse masz wieksze.No!
Grzj na 5 licz,
Powodzenia
a ja dzisiaj chciałam puścić keno na 10 losowań ale w żabce nie mieli keno i podarłam kuponik
chociaż jak gram na skreślane, to zawsze biorę wyniki 5 los. w tył i czesto gram na powtórki tych liczb co wyszły pierwszy raz, wczoraj tą metodą 5/8 i 3/5-cht
Drapek!
Jeszcze jedna rada do Keno.
Zagraj nie na jedno losowanie ale
na kilka minimum na 5 ale
wcześniej zobacz jakie idą liczby.
One powtarzają się co kila losowań.
Jeszcze jedna rada do Keno.
Zagraj nie na jedno losowanie ale
na kilka minimum na 5 ale
wcześniej zobacz jakie idą liczby.
One powtarzają się co kila losowań.
tak w ogtóle to myślalam, że tam gdzie jest TS to i jest kenoa tu d...