Wpisy 1 094 941 – 1 095 040
5 września 2012 09:21 → 5 września 2012 09:57, 100 wpisów
Islandorka
U mnie na profilu masz rozpiskę na ten tydzień. Dzisiaj tylko Panny i Koziorożce więc zaszalałam i puściłam ich cyferki oraz cyferki z generatora dla nich na 14. Awaria laptopa i tak rozwaliła mi budżet domowy, bo jak nie da się go naprawić lub rzeczywiście padło coś drogiego w wymianie to nie ma zmiłuj ze względu na pracę etatową i zlecenia muszę nowy kupić. A jak tonąć to z fasonem
U mnie na profilu masz rozpiskę na ten tydzień. Dzisiaj tylko Panny i Koziorożce więc zaszalałam i puściłam ich cyferki oraz cyferki z generatora dla nich na 14. Awaria laptopa i tak rozwaliła mi budżet domowy, bo jak nie da się go naprawić lub rzeczywiście padło coś drogiego w wymianie to nie ma zmiłuj ze względu na pracę etatową i zlecenia muszę nowy kupić. A jak tonąć to z fasonem
medelciu
hej malutka kope lat...
Żelka
gg i jano zaraz sprawdzę
joker niestety jest źle, facet z serwisu dzwonił by powiedzieć, że niestety wszystkie wspomniane zresztą tutaj na chacie możliwości problemów nie wymagających zbytnich nakładów wykluczył czyli będzie niedobrze. Niestety muszę poczekać w kolejce na wycenę, bo jak to sformułował prawie 10 osobom w ciągu kilku dni zepsuły się HP`ki no i trzeba poczekać na usługę. Szczęśliwa nie jestem, ale poczekam bo faceci są solidni a co najważniejsze tani.
gg i jano zaraz sprawdzę
joker niestety jest źle, facet z serwisu dzwonił by powiedzieć, że niestety wszystkie wspomniane zresztą tutaj na chacie możliwości problemów nie wymagających zbytnich nakładów wykluczył czyli będzie niedobrze. Niestety muszę poczekać w kolejce na wycenę, bo jak to sformułował prawie 10 osobom w ciągu kilku dni zepsuły się HP`ki no i trzeba poczekać na usługę. Szczęśliwa nie jestem, ale poczekam bo faceci są solidni a co najważniejsze tani.
malutka jak tam skubiesz ts???...
Mala witaj
Medea skoro jak zasugerował ze nie będzie tanio warto się zastanowić czy opłaca się ew klamota inwestować i czekać co nowego padnie.moze lepiej spiac się na nowy?
Medea skoro jak zasugerował ze nie będzie tanio warto się zastanowić czy opłaca się ew klamota inwestować i czekać co nowego padnie.moze lepiej spiac się na nowy?
gg jak masz na imię bo tak głupio pisać do 'gg', czuję się jakbym z komunikatorem rozmawiała
Grześ miło mi
Żelka racja to powiedzenie jest prawdziwe
Grześ największy zboczuch MP
Żelka racja to powiedzenie jest prawdziwe
Grześ największy zboczuch MP
Mała sama musiałam sobie śniadanie zrobić bo Maxiorowi się nie chciało
Dziś mam zamiar wygrać 6stkę w Multi czy to się Totalizatorowi podoba czy nie
GG a Ty dzisiaj na sucho czy na mokro jedziesz?? znaczy się grasz??
Mała może GG się wystraszył być królem MP zboczków to ciężki kawałek chleba
joker I pewnie się tak skończy, że kupię nowy. Dlatego dzisiaj zagrałam prawie 15 złotych bo jak pisałam islandorce jak iść na dno to z fasonem
A to rozpiska korzystnych dni :
Ryby
Księżyc w Raku (te są najkorzystniejsze)
9 września od 17.49 do 12 września do 4.00
Księżyc w Skorpionie
18 września od 15.45 do 20 września do 17.33
Byk
Księżyc w Pannie ( te są najkorzystniejsze)
14 września od 10.30 do 18 września 15.44
Księżyc w Koziorożcu
22 września od 20.20 do 25 września 0.32
Uwagi z ostatnich obserwacji skuteczności metody :
1. Lepiej nie grać w dni dzielone z innymi znakami
2. Naprawdę przemyśleć zgranie fartownego dnia pod kątem ksieżyca i numerologii
Trzymam
A to rozpiska korzystnych dni :
Ryby
Księżyc w Raku (te są najkorzystniejsze)
9 września od 17.49 do 12 września do 4.00
Księżyc w Skorpionie
18 września od 15.45 do 20 września do 17.33
Byk
Księżyc w Pannie ( te są najkorzystniejsze)
14 września od 10.30 do 18 września 15.44
Księżyc w Koziorożcu
22 września od 20.20 do 25 września 0.32
Uwagi z ostatnich obserwacji skuteczności metody :
1. Lepiej nie grać w dni dzielone z innymi znakami
2. Naprawdę przemyśleć zgranie fartownego dnia pod kątem ksieżyca i numerologii
Trzymam
Krzysioo lubi wyskoczyć z Partyzanta w najmniej oczekiwanym momencie
Witam wszystkich
poczytuję sobie czasami waszą stronkę, a ponieważ od jakiegoś czasu astrologia stał się moim hobby, podaję moje spostrzeżenia.
Duży wpływ ma pusty bieg księżyca, w GM jest taka informacja podawana, jak jest potrzeba to podam link do stronki z tabelką. Ostatnio przegapiłam godzinę i było tylko 3/6 w Lotto
. A tak w ogóle to jak zaczęłam stosować astro to w ostatnich trzech miesiącach trafiłam 1x4/6 i 3x3/6.
Nie biorę liczb z numerologi tylko odpowiedni dzień, przychylny księżyc i co się skreśli na podstawie map.
pozdrawiam i .. do pracy
poczytuję sobie czasami waszą stronkę, a ponieważ od jakiegoś czasu astrologia stał się moim hobby, podaję moje spostrzeżenia.
Duży wpływ ma pusty bieg księżyca, w GM jest taka informacja podawana, jak jest potrzeba to podam link do stronki z tabelką. Ostatnio przegapiłam godzinę i było tylko 3/6 w Lotto
. A tak w ogóle to jak zaczęłam stosować astro to w ostatnich trzech miesiącach trafiłam 1x4/6 i 3x3/6.
Nie biorę liczb z numerologi tylko odpowiedni dzień, przychylny księżyc i co się skreśli na podstawie map.
pozdrawiam i .. do pracy
Żelka widziałaś wczoraj Naszego Bossa MP o 23-ciej? Przystojniak, że hej
Jakby ktoś potrzebował inspiracji to :
Panna 26-28-31-32-39 lub/+16-38-43 lub/+6-46-50-75
Koziorożec 11-29-31-34-39-40 lub/+ 12,20,39 lub/+ 7,25,31,65
Panna 26-28-31-32-39 lub/+16-38-43 lub/+6-46-50-75
Koziorożec 11-29-31-34-39-40 lub/+ 12,20,39 lub/+ 7,25,31,65
No i mam 2 x 6stki, 9tkę i 10tkę
Żelka nie podawał kiedy będzie
Żelka nie podawał kiedy będzie
kasika
Dzięki. Jako prorok nowej metody typowania nie mogę jej nie głosić
Dzięki. Jako prorok nowej metody typowania nie mogę jej nie głosić
proszę - http://proastro.pl/blog/10/46/pusty-bieg-ksiezyca-w-2012-roku
nie typuję i nie puszczam kuponów jak jest niebieska kreska w kalendarzu.
Dla mnie najbliższy fartowny dzień wyliczyłam na 16-17.09.
Dam znać jak mi poszło( jak będzie 6 w Lotto we Wrocku to na pewno Ja ).
nie typuję i nie puszczam kuponów jak jest niebieska kreska w kalendarzu.
Dla mnie najbliższy fartowny dzień wyliczyłam na 16-17.09.
Dam znać jak mi poszło( jak będzie 6 w Lotto we Wrocku to na pewno Ja ).
Medea prorok ostatnio na horoscopfree symulator na podstawie podanego słowa podał mi 3 liczby i wszystkie 3 wpadły