Wpisy 1 094 876 – 1 094 975
5 września 2012 00:08 → 5 września 2012 09:33, 100 wpisów
Użytkownik franek sprzedawca firanek dodał nowy komentarz w temacie:
Spotkania na żywo na stronie multipasko !
Spotkania na żywo na stronie multipasko !
. Siedzi wiara na multipasko
.
. Typuje tak 1 , 3 , 10 , 11 , 21 , 24 , 26 , 31 , 32 , 53 , 78
.
. Rysiek '' blonie na zawsze z Legia '' ...
. Rysiek '' blonie na zawsze z Legia '' ...
.
. Po raz drugi DOBRANOC SLODKICH SNOW
. Po raz drugi DOBRANOC SLODKICH SNOW
Od liczb losowych do fortuny
http://www.idg.pl/news/82813/od.liczb.losowych.do.fortuny.html
.
http://www.idg.pl/news/82813/od.liczb.losowych.do.fortuny.html
.
Dzień dobry rannym ptaszkom.Ale się nachapałam wieczorem.Na 10 zł zainwestowane ugrałam 4zł.Miłego dnia wszystkim i wygranych wiekszych niż moje
Drastyczna śmierć bin Ladena. Co zdradził komandos?
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/drastyczna-smierc-bin-ladena-co-zdradzil-komandos,1,5236456,kiosk-wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swiat/drastyczna-smierc-bin-ladena-co-zdradzil-komandos,1,5236456,kiosk-wiadomosc.html
------
-----------------------
Dzień dobry.. .
-----------------------
Dzień dobry.. .
Wczoraj w Lotto - Teście wyszło mi....1/8.
Liczby TS. 3, 6, 8, 12, 14, 49.
--------------------------------------
Moje liczby.6, 10, 19, 21, 27, 37, 42, 47,
Liczby TS. 3, 6, 8, 12, 14, 49.
Moje liczby.6, 10, 19, 21, 27, 37, 42, 47,
Bolek.. .
-----------------------
-----------------------
Edi8.. .
-----------------
-----------------
Tczewianka.. .
------------------------
------------------------
Wczoraj była jakaś rewolucja....techniczna na Multipasko.. . Nie oglądałem...szkoda.
Nie ma nikogo, to idę do...szkoły.. .
---------------------------
---------------------------
Robal.. .
-------------------------
-------------------------
tak SE
Głupio tak trochę napisać, że Pasko to nawet przystojny facet ?
tylko, kurde, bez skojarzeń - po prostu na zdjęciach wychodzi ciut inaczej
może powinien pogonić fotografa ?
Głupio tak trochę napisać, że Pasko to nawet przystojny facet ?
tylko, kurde, bez skojarzeń - po prostu na zdjęciach wychodzi ciut inaczej
może powinien pogonić fotografa ?
w mini
banieczka p r a w i e zakładów i, jak spod linijki - 3/5
7500x z zaokrągleniem do 20 zeta
a 4/5 gdzie szansa 1:4598 i 218 osób za 'rozczaskanie' prawdopodobieństwa dostaje po
10 groszy za szansę
obserwatorzy
nie o mini_plusie z gwarantowanymi kwotami ? - bo te - te skoki kwot mogą doprowadzić do palpitacji
banieczka p r a w i e zakładów i, jak spod linijki - 3/5
7500x z zaokrągleniem do 20 zeta
a 4/5 gdzie szansa 1:4598 i 218 osób za 'rozczaskanie' prawdopodobieństwa dostaje po
10 groszy za szansę
obserwatorzy
nie o mini_plusie z gwarantowanymi kwotami ? - bo te - te skoki kwot mogą doprowadzić do palpitacji
Dzień dobry
Dzień dobry.Spacerek zaliczony
Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
Emerytko
miłego dnia
miłego dnia
green heart.
Nawzajem.
Nawzajem.
Medea.Przyjemnej i owocnej pracy.
Medea.. .
----------------------------
----------------------------
emerytka46
Dziękuję. Mam dziwaczne dni teraz w pracy. Pisanie zastrzeżeń do protokołu pokontrolnego to żmudna robota, ale zarazem zmuszająca do robienia sobie dłuższych przerw by mózg przestał dymić.
tczewianka
Ja też w myśl zasady, że szewc bez butów chodzi mimo ewidentnych szans na kasę wskazanych przez moje metody oczywiście w realu jestem od kilku dni na minus.
Dziękuję. Mam dziwaczne dni teraz w pracy. Pisanie zastrzeżeń do protokołu pokontrolnego to żmudna robota, ale zarazem zmuszająca do robienia sobie dłuższych przerw by mózg przestał dymić.
tczewianka
Ja też w myśl zasady, że szewc bez butów chodzi mimo ewidentnych szans na kasę wskazanych przez moje metody oczywiście w realu jestem od kilku dni na minus.
Wedrus
oczywiście mocna i aromatyczna by pobudzić szare komórki do działania i wnieść przyjemny akcent do u mnie przynajmniej bardzo ciepłego, słonecznego poranka. Za oknem zaczyna się babie lato pytanie tylko na jak długo znając ostatnio występujące wariactwa pogodowe
oczywiście mocna i aromatyczna by pobudzić szare komórki do działania i wnieść przyjemny akcent do u mnie przynajmniej bardzo ciepłego, słonecznego poranka. Za oknem zaczyna się babie lato pytanie tylko na jak długo znając ostatnio występujące wariactwa pogodowe
witajcie
medea wieczorkiem znów 4/7 ze snu i 49...
medea wieczorkiem znów 4/7 ze snu i 49...
dla panny cyferki się nie sprawdziły...
wczoraj chodziły za mn 4...
trisetum
islandorka no i za te 4/7 mam nadzieję, że w realu.
Rzeczywiście się nie sprawdziły, ale za to cyferki dla drugiego fartownego znaku czyli Koziorożca weszły wszystkie tylko po jednym w każdej grze czyli mm, mini, lotto no i można było uzyskać z koziorożcowej szóstki z horoskopfree aż 2/6 w mm. W poprzedniej parze znaków prawie do końca fartowny był Strzelec i jego liczby a wczoraj czyli dniu gdy następowała że tak powiem zmiana warty nagle wpadły liczby z drugiego znaku czyli Lwa 2/5 w mini,oraz 2/9 w mini. Czyli kolejna uwaga do moim badań nad "nieznanym" a właściwie trzy :
1) uważać gdy w czasie danego dnia zmieniają się znaki i zrobić miks biorąc pod uwagę przede wszystkim mniej fartownego z pary kończącej fartowny czas,
2) zastanowić się czy warto puszczać ów miks jak jesteś spod innego znaku niż te cztery
3) uważać w czwartki, wtorki i soboty bo się cyferki lubią pojedynczo rozrzucać po poszczególnych dniach
Jak widać z powyższego już niedługo będę mogła jakiś dekalog gracza astrologiczno-numerologicznego stworzyć i sprzedawać jak niektórzy magicy w necie jako cudowny patent na 99,9 % wygraną
islandorka no i za te 4/7 mam nadzieję, że w realu.
Rzeczywiście się nie sprawdziły, ale za to cyferki dla drugiego fartownego znaku czyli Koziorożca weszły wszystkie tylko po jednym w każdej grze czyli mm, mini, lotto no i można było uzyskać z koziorożcowej szóstki z horoskopfree aż 2/6 w mm. W poprzedniej parze znaków prawie do końca fartowny był Strzelec i jego liczby a wczoraj czyli dniu gdy następowała że tak powiem zmiana warty nagle wpadły liczby z drugiego znaku czyli Lwa 2/5 w mini,oraz 2/9 w mini. Czyli kolejna uwaga do moim badań nad "nieznanym" a właściwie trzy :
1) uważać gdy w czasie danego dnia zmieniają się znaki i zrobić miks biorąc pod uwagę przede wszystkim mniej fartownego z pary kończącej fartowny czas,
2) zastanowić się czy warto puszczać ów miks jak jesteś spod innego znaku niż te cztery
3) uważać w czwartki, wtorki i soboty bo się cyferki lubią pojedynczo rozrzucać po poszczególnych dniach
Jak widać z powyższego już niedługo będę mogła jakiś dekalog gracza astrologiczno-numerologicznego stworzyć i sprzedawać jak niektórzy magicy w necie jako cudowny patent na 99,9 % wygraną
radzik
Śpiochy rzeczywiście lubią później chodzić seriami, ale 43 chyba już zmierza do końca takiej serii więc ryzyko spore. Może lepiej jej odwrotność 34
Śpiochy rzeczywiście lubią później chodzić seriami, ale 43 chyba już zmierza do końca takiej serii więc ryzyko spore. Może lepiej jej odwrotność 34
medea tak trzymaj ja jestem pierwsza w kolejce...podaj nr konta...
dzis zupełnie nie mam patentu na cyferki...nie moge znależć strony gdzie pisze jakie znaki dzis powinny grac...
medea pomocy...
medea pomocy...
jano ja juz 2 wstałam przed 6...
islandorka ja też o 6 wstaję , ale przy dzisiejszej pogodzie moze sieprzydac....
a ja dziś wstałem 6.20, poszedłem do lekarza rodzinnego i się nie ... dostałem
rano w drapce skarb piratów 4zł, ale kupiłem2 szt więc bilans na 0
rano w drapce skarb piratów 4zł, ale kupiłem2 szt więc bilans na 0
Islandorka
U mnie na profilu masz rozpiskę na ten tydzień. Dzisiaj tylko Panny i Koziorożce więc zaszalałam i puściłam ich cyferki oraz cyferki z generatora dla nich na 14. Awaria laptopa i tak rozwaliła mi budżet domowy, bo jak nie da się go naprawić lub rzeczywiście padło coś drogiego w wymianie to nie ma zmiłuj ze względu na pracę etatową i zlecenia muszę nowy kupić. A jak tonąć to z fasonem
U mnie na profilu masz rozpiskę na ten tydzień. Dzisiaj tylko Panny i Koziorożce więc zaszalałam i puściłam ich cyferki oraz cyferki z generatora dla nich na 14. Awaria laptopa i tak rozwaliła mi budżet domowy, bo jak nie da się go naprawić lub rzeczywiście padło coś drogiego w wymianie to nie ma zmiłuj ze względu na pracę etatową i zlecenia muszę nowy kupić. A jak tonąć to z fasonem
medelciu
hej malutka kope lat...
Żelka
gg i jano zaraz sprawdzę
joker niestety jest źle, facet z serwisu dzwonił by powiedzieć, że niestety wszystkie wspomniane zresztą tutaj na chacie możliwości problemów nie wymagających zbytnich nakładów wykluczył czyli będzie niedobrze. Niestety muszę poczekać w kolejce na wycenę, bo jak to sformułował prawie 10 osobom w ciągu kilku dni zepsuły się HP`ki no i trzeba poczekać na usługę. Szczęśliwa nie jestem, ale poczekam bo faceci są solidni a co najważniejsze tani.
gg i jano zaraz sprawdzę
joker niestety jest źle, facet z serwisu dzwonił by powiedzieć, że niestety wszystkie wspomniane zresztą tutaj na chacie możliwości problemów nie wymagających zbytnich nakładów wykluczył czyli będzie niedobrze. Niestety muszę poczekać w kolejce na wycenę, bo jak to sformułował prawie 10 osobom w ciągu kilku dni zepsuły się HP`ki no i trzeba poczekać na usługę. Szczęśliwa nie jestem, ale poczekam bo faceci są solidni a co najważniejsze tani.
malutka jak tam skubiesz ts???...
Mala witaj
Medea skoro jak zasugerował ze nie będzie tanio warto się zastanowić czy opłaca się ew klamota inwestować i czekać co nowego padnie.moze lepiej spiac się na nowy?
Medea skoro jak zasugerował ze nie będzie tanio warto się zastanowić czy opłaca się ew klamota inwestować i czekać co nowego padnie.moze lepiej spiac się na nowy?
gg jak masz na imię bo tak głupio pisać do 'gg', czuję się jakbym z komunikatorem rozmawiała