Wpisy 1 093 173 – 1 093 272
4 września 2012 00:00 → 4 września 2012 07:09, 100 wpisów
W piekle teraz mają radość:smazą frytki na patelni,nadziewane prosiaki na widłach,oszukali hipcia i świętują:
Trzeba dobrze skorzystać z tabelek,aby wypełnić właściwe liczby:
:przypominam,że za edwarda gierka był swiezy pachnący chleb bez konserwantów,szynka na swieta i pomarancze,zdrowe pomidory i jadalne ryby,a teraz w supermarketach sama chemia,stare ryby 100 letnie,można dostać rozstroju zoładka po takim jedzeniu:
na trawnikach kwitły kwiaty i lataly motyle,słonce grzało bez koszmarnych upalów,ptaki śpiewaly a teraz brud smród i strach wieczorem bo chodzą łobuzy i wampiry..
Pamiętam na ulicach sprzedawano wodę z sokiem:a teraz coca cola która niszczy zęby i wypłukuje magnez i robi dziury w mozgu:
paskkooo... widać u ciebie w domu ..dziwneee
A takie były piękne filmy:pogoda dla bogaczy,bonanza,telesfor i przygody baltazara gąbki:
paskoo..widze masz kmórka ..w ekranie z napisem nic nie widać
Nie chcę żony budzić rozmową... ale generalnie test widzę przebiegł pomyślnie. Zapraszam chętnych ... może jutro ale już na dołączenie do mnie. Wyślę zaproszenia i może zrobimy prawdziwy hangout. Maksymalnie oprócz mnie może być 9 osób.
.to bedzie tylko na komputerach laptopach z kamerkami ? ...czy w telach tez ??
co taka cisza
hehe
.pasko ? To tylko dla wybranych osob ??
ksings kolorowych
paskoo..juz znalazłem inee strony www archiwium twój wideo u ciebie w kamerze..
8 jutro bedzie ?
.rozumiem liczby na jutro sa top secret
.
.no to z grubsza DOBRANOC
.no to z grubsza DOBRANOC
Zapraszam chętnych do zgłaszania się do mnie na e-mail do uczestnictwa w chacie wideo Google+ tzw. hangout na multipasko!
Maksymalnie 9 osób... myślę, że jak będzie 3 osoby chętne to już będziemy mogli wystartować. Po wysłaniu do mnie e-maila otrzymacie e-mail zwrotny ze specjalnym zaproszeniem. Będzie to link po kliknięciu w który przejdziecie do odpowiedniej strony. Generalnie trzeba mieć konto założone na Google np. pocztę gmail.com, a założenie tego jest bardzo proste i ogólnie wszystko jest na tyle intuicyjne że nie powinniście mieć żadnych problemów.
Jaki temat? Porozmawiamy o stronie multipasko ogólnie. Będzie to testowe spotkanie, więc mile widziani są najwięksi miłośnicy tej strony. Wiek 18-100 lat. Najlepiej mieć słuchawki z mikrofonem no i kamerkę, która jest już chyba w większości laptopów obecnie
Całość będzie transmitowana na żywo pod chatem, w identyczny sposób jak jest transmitowane losowanie Lotto. Godzina do uzgodnienia.
Jak to wygląda w praktyce można zobaczyć na przykładzie już zapisanego takiego "hangoutu":
http://www.youtube.com/watch?v=0bgHHtQlPYE
Pozdrawiam
Maksymalnie 9 osób... myślę, że jak będzie 3 osoby chętne to już będziemy mogli wystartować. Po wysłaniu do mnie e-maila otrzymacie e-mail zwrotny ze specjalnym zaproszeniem. Będzie to link po kliknięciu w który przejdziecie do odpowiedniej strony. Generalnie trzeba mieć konto założone na Google np. pocztę gmail.com, a założenie tego jest bardzo proste i ogólnie wszystko jest na tyle intuicyjne że nie powinniście mieć żadnych problemów.
Jaki temat? Porozmawiamy o stronie multipasko ogólnie. Będzie to testowe spotkanie, więc mile widziani są najwięksi miłośnicy tej strony. Wiek 18-100 lat. Najlepiej mieć słuchawki z mikrofonem no i kamerkę, która jest już chyba w większości laptopów obecnie
Całość będzie transmitowana na żywo pod chatem, w identyczny sposób jak jest transmitowane losowanie Lotto. Godzina do uzgodnienia.
Jak to wygląda w praktyce można zobaczyć na przykładzie już zapisanego takiego "hangoutu":
http://www.youtube.com/watch?v=0bgHHtQlPYE
Pozdrawiam
paskoo..obojetne kompy laptop albo stacjonarne dodatkowo trzeba kupować kamera z mikrofonem ..ale laptop z kamerem moze kto ma problemy zle zainstalować stery do kamery np jak otwiera wideo i czarne obrazy
dobra znikam.. i pozdrawiam...
multipaskowcy
.o jezu kamerki ?? Normalnie big bratherki
.
.lukam jeszcze w wyniki i przemyslam
.lukam jeszcze w wyniki i przemyslam
.
. Kto lubi druzyne WIDZEWA LODZ ??
.
.Polecam stronke www.WIDZEWTOMY.pl ...
.
. Kto lubi druzyne WIDZEWA LODZ ??
.
.Polecam stronke www.WIDZEWTOMY.pl ...
.
.
.
.czesc bolek ... Jakie typy ?
.
.czesc bolek ... Jakie typy ?
.
.
.moje takie na dwa losowania
. 8 , 13 , 22 , 37 , 38 ,45 , 48 , 64 ,66
.
.moje takie na dwa losowania
. 8 , 13 , 22 , 37 , 38 ,45 , 48 , 64 ,66
wziąłem parę twoich, pozwolisz,już zatypowałem i
wyszło
3 8 14 22 37 38 48 59 64 66
wyszło
3 8 14 22 37 38 48 59 64 66
.
Bolek fakt 3 mecze wygral ale...wszystkie u siebie ...zobaczymy jak mu wyjazdy pujda
Bolek fakt 3 mecze wygral ale...wszystkie u siebie ...zobaczymy jak mu wyjazdy pujda
.
Bolek pewnie ze pozwole bierz wszystkie
Bolek pewnie ze pozwole bierz wszystkie
.
Wiesz ja tez nawet nie ...niepatrzylem na ten wekend kto z kim gra ale chyba maja wyjazd wal czysty remis hehe
Wiesz ja tez nawet nie ...niepatrzylem na ten wekend kto z kim gra ale chyba maja wyjazd wal czysty remis hehe
.
Hehe ja juz nie obstawiam meczy wygrywalem cos zawsze tak do stuwy ...ale nigdy w Polska lige nieobstawialem wtopy teraz widze PSG wzmocnienia dobre porobil lubie ten zespol
Hehe ja juz nie obstawiam meczy wygrywalem cos zawsze tak do stuwy ...ale nigdy w Polska lige nieobstawialem wtopy teraz widze PSG wzmocnienia dobre porobil lubie ten zespol
ale jak jest dobry zespół to są małe kursy
obstawiam kursy 1,6 do 2,3 i remisy
obstawiam kursy 1,6 do 2,3 i remisy
.
. W tym miesiacu badz pazdziernik zaczynaja sie bodajze eleminacje do mistrzostw swiata ?
. Dla mnie ciekawa walka bedzie 10 listopada kliczko -wach
. W tym miesiacu badz pazdziernik zaczynaja sie bodajze eleminacje do mistrzostw swiata ?
. Dla mnie ciekawa walka bedzie 10 listopada kliczko -wach
mnie interesowaly zawsze takie kursy 2.50 ... 2.60 ... Do 3zl
... A czemu niebedzie ? Pewnie gdzie w tych kodowanych
za mało kasy mieli
ten mecz z czarnogórą ma być
pay-per-vie
a jak oni to zrobią?
chyba,że do piątku się dogadają
ten mecz z czarnogórą ma być
pay-per-vie
a jak oni to zrobią?
chyba,że do piątku się dogadają
... no wlasnie te mniejsze sumy byly wtopa t.z.n pewniaki a takie po 2,5 wchodza racja
... Moze i dogadaja moze skusze sie i co na wekend obstawic jakiego mecza t.z.n pare meczow
... A na widzew juz mysle nad remisem
remis może być, zależy z kim grają
np ruch chorzów ma 3 porażki
np ruch chorzów ma 3 porażki
...zdarzaja sie niespodzianki np w meczach towarzyskich ale i nie tylko w meczach ligowych tez trzeba umiec wybrac
...no to tyle kasy co wygral jest troche ...wiesz co wlasnie niewiem z kim gra wyjazd bo jak np z legia no to bylbym ostrozniejszy w typowaniu
ma skubany czucie do takich meczy
kuponów z 1 błędem ma kilkanaście
a obstawia 5-6 meczy
za 50 centów wychodzi kurs 2-4 tyś
kuponów z 1 błędem ma kilkanaście
a obstawia 5-6 meczy
za 50 centów wychodzi kurs 2-4 tyś
...dobra Bolek spadam co usnac chwile ...
. Dobranoc narka do 14 dzis
.
.
.
. Dobranoc narka do 14 dzis
.
.
.
...
.moze i remis ? Hmm narka
.moze i remis ? Hmm narka
ja wczoraj o 22; 5/8 i 5/10 i 2/5; a o 14 totalne dno; ale odrobiłem straty
sławek 31.08- zodiak 50zł i 1.09- drapman 50zł; a teraz przerwa w drapkach,
ja wysokość wygranej znam po literkach
ja wysokość wygranej znam po literkach
To znaczy ,ze narazie nie kupujesz drapek? A nic nie mialem nawet w miniku nicA gosc kupil 2 zaklady z chybika i 6 zeta przemienil w 30 melonowCUD
11,17,24,28,34,44,65 to nietypowy zestaw na 14;
sławek dorzuć jakieś 2 pewne pewniaki
sławek dorzuć jakieś 2 pewne pewniaki
Kupilem wczorej zdrapmana 6 sztuk od 001 do 006 i dwa zeta w sumie
Nie patrzylem jeszcze w mapki ale ja bym cos obstawil z 14,16,5,17,31,3 ale nie sugeruj sie tym
U mnie sie te numery seryjne nie pokrywaja z wygranymi pewnie kazde woj. ma inne
gg me synka do szkoly zawieść wiec narazie znikam a jakby co to zycze