Wpisy 1 092 973 – 1 093 072
3 września 2012 22:57 → 3 września 2012 23:18, 100 wpisów
michellex...też ratuję przeca już nawet kotlin żech kupiła po co mam ją bez kotlina skalpować
dzięki za gratki i jak tu nie wierzyć w horoskopy podobno w tym miechu mam trzymać się liczby 8 w grach
Lila...nie wolno sklapować parówkisama mówiłaś, że skórke delikatnie ściągać
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 270 000 złotych
dobra ja jem parówkę i czekambo jak dzisiaj do domu wpadłam to w lodówce był tylko ślad zębów na kaszance
Kto chce się pokazać albo coś powiedzieć? Napiszcie mi na admin@multipasko to wyślę zaproszenie....
a co to jest
Dopisano wygrane kaskada
Pasko..ja bym mogła swój głos dać ale jak chcesz miec nadal tyle wiary to lepiej nie
Dopisano wygrane jokera
Pasko zapomini wyłączyc na noc i zobaczymy upojną noc multipaskowej parki
13max...żarty żartami ale poważnie,zęby mam zdrowe jak byk nigdy w życiu dziury nie miałam,ani borowanego zęba
13max..tzn nie borowanej dziury tylko zęba a się karwa zamotałam sama
Nie ma wizji. Pewnie kamasutre przegadają którą by tu pokazac. Troche im tam zejdzie no trudno poczekamy moze sie nie zawiedziemy
Lila...to masz dobrze, ja mam przeje...mój dentysta ze mnie już tylko żyje chyba
bolek...ja nie miałam.Jednego wyrwałam i do dentysty chodzę raz w miesiącu żeby popatrzył czy coś tam się nie robi ale jak się zaczną psuć to pewnie mi wszystkie wylecą a w ciąży się podobno psują
Proszę nie regulowac odbiorników.Zaraz będzie reklama kamasutry
mala...Pasko zbiera paczkę i będziem lukać ich na żywo.Tylko ciekawa jestem kto będzie chciał się ujawnić
max...ja bym niechciała dzień w dzien patrzeć w dziuryprzeszło by Ci po 2 dniach