Wpisy 1 092 898 – 1 092 997
3 września 2012 22:37 → 3 września 2012 23:04, 100 wpisów
michellex...jak to co jest.Pasko się przygotowuje do występupuder już ma naniesiony.Brązujący
13max...starsza Paani była i kupowała mieszkanie ale żeby zaraz do mnie na Pan?Jak jej powiedziałam że przepraszam ale po pierwsze to ja nie Pan jestem tylko Pani to sie zawstydziła i zaczęła śmiac a ja z nią
13max...nieee,,,,wolę młodsze okazy ze starszym nawet nie mam o czym dyskutować za bardzo
bolek...pasko miał mieć występ o 23:00, ale nie wiem czy to nadal aktualne
pewniaczek w grupie
profil 1/1 2/2 2/3 3/5 5/10 w realu
2/2 x4 3/5 x4 i 5/10 x4
profil 1/1 2/2 2/3 3/5 5/10 w realu
2/2 x4 3/5 x4 i 5/10 x4
Mnie wyrzucilo z pokladu a moj staruszek komp padl. Pisze z komorki wiec jakosc na tym ucierpi;-)
Dziejszy dzien sprzyja strzelcom. Z szczesliwych dla nich liczbzrobilam system na 7 skreslen na trzy zaklady . W jednym padl + . Wynik byl nastepujacy 4/7;5/7;3/7. Nie to.jednak najciekawsze. Do systemu wrzucilam 3liczby z GW ale tez z 4 z generatora numerologicznego ktory dla frazy czworka multi multi + data+godzina+znak zodisku wyrzucil
12,18,35,57 czyli rzem z liczbami z GW czyli 9,22,35 mozna bylo trafic 5/6
Ciekawy zbieg okolicznosci az zal ze jakis Strzelec nie skorzydtal:-(
Dziejszy dzien sprzyja strzelcom. Z szczesliwych dla nich liczbzrobilam system na 7 skreslen na trzy zaklady . W jednym padl + . Wynik byl nastepujacy 4/7;5/7;3/7. Nie to.jednak najciekawsze. Do systemu wrzucilam 3liczby z GW ale tez z 4 z generatora numerologicznego ktory dla frazy czworka multi multi + data+godzina+znak zodisku wyrzucil
12,18,35,57 czyli rzem z liczbami z GW czyli 9,22,35 mozna bylo trafic 5/6
Ciekawy zbieg okolicznosci az zal ze jakis Strzelec nie skorzydtal:-(
lila
trafiłem jokera+1 pisał dzisiaj chyba hartge że może powtórzy się 8
Pasko...dawaj dawaj kochany bo mi się parówka grzeje a jak się za długo przegrzeje to się spęcznieje i będzie do duszy
michellex...kuźwa teraz to już nie przelewkiteraz to już litr lakieru poszło
13max33dziękuje
michellex...też ratuję przeca już nawet kotlin żech kupiła po co mam ją bez kotlina skalpować
dzięki za gratki i jak tu nie wierzyć w horoskopy podobno w tym miechu mam trzymać się liczby 8 w grach
Lila...nie wolno sklapować parówkisama mówiłaś, że skórke delikatnie ściągać
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 270 000 złotych
dobra ja jem parówkę i czekambo jak dzisiaj do domu wpadłam to w lodówce był tylko ślad zębów na kaszance
Kto chce się pokazać albo coś powiedzieć? Napiszcie mi na admin@multipasko to wyślę zaproszenie....
a co to jest